hd filmleri yaparken dvd ye ni yoksa 25 gb lik bluraylarımı yapıyorsunuz bunun hakkında bilgi verirseniz iyi olur
merhaba arkadaşlar. bende arşive başladım konunun yaklaşık 10 sayfasını falan tek tek okudum ama şu aşağıdaki resimleri hangi programla nasıl ayarladığını bulamadım. bu konuda yardımcı olurmusunuz
bu dvd kapaklarını a4 fotoğraf kağıdına çıkarttıktan sonra herkes kenarında kalan beyazlıkları kesiyormu yoksa bunun bir formulu varmı arkadaşlar
ARkadaşlar bende 1 tb harici hdd var full 720p ve 1080p film dolu ben bunları bluray olarak arşivlicem aşağı yukarı 150 ye yakın film var yani olduğu gibi atıcam dvd5 le alakam yok :D BUNLARI EN AZ MASRAFLI Bİ ŞEKİLDE NASIL BLURAY DİSCLERE ARŞİVLERİM Cover hazırlama-kutu olarak nasıl bir kutu Tercih etmeliyim? COVERLARI kendim mi yapim yoksa dışardamı çıkarttırim ? ilk başta bluray-rw alıcağımı biliyorum =) bana sadece kutu ve cover konusunda yardım ederseniz sevinirim..
üstteki yorumumla ilgilenecek arkadaşlar yokmu. bunu nasıl yaptığını anlatan birileri illaki vardır forumda ?
quote:
Orijinalden alıntı: Asilzade37
üstteki yorumumla ilgilenecek arkadaşlar yokmu. bunu nasıl yaptığını anlatan birileri illaki vardır forumda ?
Kapak tasarım için Photoshop,ön izleme için, Cover Pro, yazıcıya basmak içinde UndercoverXP
bu ezel in DVD coverları öldümü ya bulamadım bir türlü :S
adanada olum bu cover bastıra bieleceğim biyer varmı biliyormusunuz? ve label
bu sayfa ölmüş 2 yıl önce bıraktığım gibi hala duruyo
Benim arşivden bir foto
Şu DVD kaplarını nerden buluyorsunuz boş olarak hadi 5-10 tane buldukta böyle toplu olarak nasıl alacağız?
quote:
Orijinalden alıntı: jacob108
Şu DVD kaplarını nerden buluyorsunuz boş olarak hadi 5-10 tane buldukta böyle toplu olarak nasıl alacağız?
cover basmak için profesyonel yazıcı ne tavsiye edersiniz arkadaşlar ? her detayı görebileceğim bir çıktı almak istiyorum. tam profesyonel bir yazıcı arıyorum.
teşekkürler,
daha önceki sayfalara baktım fakat gözüme çarpmadı dvd cover ları için boyutlar var ama bluray için cover boyutu göremedim bastırmak istiyorum ama bastıramıyorum bilen varsa yazabilir mi?
Bluray kutusuna cover yapmak istiyorum ebatlar ne olmalıdır?
al kardeşim cevap gelmedi banada önceki sayfaları gezerken buldum.
quote:
Orijinalden alıntı: angelofiori
/>
çok sağolasın kardeşim bide birşey daha sorcam müsadenle.İstanbul da beylikdüzü-avcılar-beyken-florya en fazla bakırköy gibi yerlerde boş kutu satan yer biliyor musun?
quote:
Orijinalden alıntı: JtxUpLo@DeR
quote:
/>
çok sağolasın kardeşim bide birşey daha sorcam müsadenle.İstanbul da beylikdüzü-avcılar-beyken-florya en fazla bakırköy gibi yerlerde boş kutu satan yer biliyor musun?
Onu malesef bilmiyorum dostum ankarada olsa söylerdim ama dost kitabevi falan varsa saydığın yerlerde belki bulabilirsin ben ankara dosttan alıyorum boş kutuları. iyi akşamlar olsun.
quote:
quote:
quote:
/>
Onu malesef bilmiyorum dostum ankarada olsa söylerdim ama dost kitabevi falan varsa saydığın yerlerde belki bulabilirsin ben ankara dosttan alıyorum boş kutuları. iyi akşamlar olsun.
Teşekkürler ankaradan da alabilirim sık sık gidiyorum 1 kutunun ücreti nedir acaba? Hayırlı akşamlarr
quote:
quote:
quote:
quote:
/>
Teşekkürler ankaradan da alabilirim sık sık gidiyorum 1 kutunun ücreti nedir acaba? Hayırlı akşamlarr
tekli bluray kutu 1.5 TL, diğerlerini de söylemiş olayım 6 lı dvd kutusu 2.5 lira, 8li ve 10 lu dvd kutusu 3 lira,12 li kutu 3.5 lira.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
/>
tekli bluray kutu 1.5 TL, diğerlerini de söylemiş olayım 6 lı dvd kutusu 2.5 lira, 8li ve 10 lu dvd kutusu 3 lira,12 li kutu 3.5 lira.
Tamam çok sağolun ama ben yenimahalle arcadium karşısındakine baktım orda yoktu her dost ta yok herhaldeee