Şimdi Ara

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.999
Cevap
28
Favori
441.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ceyhun harry potter 7 ve 8. filmler çıkınca onların kapaklarını güncelleyecek misin? yoksa böyle kalacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

ceyhun harry potter 7 ve 8. filmler çıkınca onların kapaklarını güncelleyecek misin? yoksa böyle kalacak mı

7 ve 8 de var coverların içersinde.
  • arkadaşlar vatan computerdan bu harıcı harddıskı almayı planlıyorum acaba guvenılır bır sıtemı cunku kargo ıle alısverıs yapıcam

http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st310005exd101-rk-3.5-1tb-expansion-usb-2.0-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=38588
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

ceyhun harry potter 7 ve 8. filmler çıkınca onların kapaklarını güncelleyecek misin? yoksa böyle kalacak mı

7 ve 8 de var coverların içersinde.

Var ama o iki film daha çıkmadı ve dikkat edersen ikisinin coverı da isimler hariç aynı. O filmler de çıktıktan sonra güncellenecektir. Yani hiçbir arşivcinin böyle bir seti böyle sonlandıracağını sanmam :)

Devilll gözükmüyorsun forumda, yeni cover çalışmalarını bekliyoruz... :)

Benim mesaj kaynadı anlaşılan, yorum isterim :)

quote:

Orijinalden alıntı: metin_99

Birkaç değişiklik ve ufak rötüşların ardından BKM Mutfak V2:

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Dökmen -- 31 Mayıs 2010; 21:29:15 >

• Var bi iki tane bugün yarın biter onlarda...
  • arkadaslar mesajlarınız ıcın tesekkurer uzunca bı suredır ılgılenemıyorum ama emın olun harry potter 7 ve 8 cıktımı onlarıda degıstırecegım belkı yenı bı serı yaparım o da ayrı ve o ankı bos zamanıma baglı cunkı en sevdıgım serılerden bırı tabıı buradakı ustadların elıne su dokemeyız ama neyse kendı capımızda.

herkese saygılar...
  • Elimde şöyle Harry Potter'ın sağlam ve güzel custom coverları olsa o sırt kısmında kullandığın resmi o coverlara enjekte edicem ama maalesef öyle bi set yok. Senin kullandıkların da scan sanırım. Pek hoşuma gitmeyen coverlar. 9covers'ta adam gibi bi' set olsa indirip o resmi sırt kısmı yapıcam.
  • quote:

quote:

arkadaşlar Kurtlar vadisi irak 'ın bluray cover'ini yapabilicek varmı ? çok zahmet vermesine gerek yok üstte altta bluray mavisi olsun bluray yazsın yeter :) dvdnin kapagınıda iki bluray yazsıın ortasına koysun yeniden hazırlamasın yani :) zor birşey istemiyorumdur umarım :)

Ben yine alıntı yapayım kendi yazımada belki görmeyen olmuşdur (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amigo_1106
    KURTLAR VADISI GLADIO (orjinal)

@KURSAD kardes gecen sayfalarda bir arkadas paylasmis ama blu-ray degil isine yarar belki

edit: YANLIS OKUMUSUM BU GLADIO NUN COVERIYMIS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arşivci_06 -- 31 Mayıs 2010; 22:35:33 >

• arkadaşlar vatan computerdan bu harıcı harddıskı almayı planlıyorum acaba guvenılır bır sıtemı cunku kargo ıle alısverıs yapıcam

http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st310005exd101-rk-3.5-1tb-expansion-usb-2.0-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=38588
  • Vatanbilgisayar 'dan bahsediyorsun eğer türkiyede en güvenilir alışveriş siteleri sıralansa 1.lik vatanvbilgisayar.com olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arşiv:D
    arkadaşlar vatan computerdan bu harıcı harddıskı almayı planlıyorum acaba guvenılır bır sıtemı cunku kargo ıle alısverıs yapıcam

site guvenilir de hard disk pek guvenilir degil bence WD nin diskleri daha iyi ondan almani oneririm

• çok teşekkürler
  • Eşkiya Dvd Cover,Label

Hokkabaz Dvd Cover,Label

Vizontele Dvd Cover,Label

• quote:

Orijinalden alıntı: s_m_x

quote:

Orijinalden alıntı: Amigo_1106
    KURTLAR VADISI GLADIO (orjinal)

@KURSAD kardes gecen sayfalarda bir arkadas paylasmis ama blu-ray degil isine yarar belki

edit: YANLIS OKUMUSUM BU GLADIO NUN COVERIYMIS

Evet Gladio bu (: Kurtlar vadisi bluray indirdim izledim görüntü mükemmel polatı HD görmek güzel oldu :D . aslında bluray 'un kalıbı varsa ben yapmaya çalışayım varmı bulray kalıbı olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 1 Haziran 2010; 16:09:04 >

• TheNorth son paylaştıgın coverler çok güzel olmuş,acaba vizontele'nin ikinci filmininde coverini yapmayı düşünüyormusun.
  • TheNorth emegıne saglık cok guzel olmuslar..
  • Bu bluray kalıbını benimle paylaşıcak biri varmı paintde kendim yapmaya çalışıcam 14MM olan lazım ama resmi büyültüp küçültünce bozuluyor malesef

TEKLİ DVD Kutusu için 14 MM sırtı olan yani BLURAY KALIBI Paylaşabilirmisiniz .
  • quote:

Bu bluray kalıbını benimle paylaşıcak biri varmı paintde kendim yapmaya çalışıcam 14MM olan lazım ama resmi büyültüp küçültünce bozuluyor malesef

TEKLİ DVD Kutusu için 14 MM sırtı olan yani BLURAY KALIBI Paylaşabilirmisiniz .

Özel bir kalıp hazırlıyorum kürsad 14mm bluray için bitince paylaşırım
  • TheNorth

Teşekkür ederim Ellerin dert görmesin
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.