< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wost -- 3 Ocak 2010; 14:35:35 >
Spider-Man Trilogy...
Deviilll maşallahın var.
ExECaLiBuR sağol.Satış listesini yeniliyorum çeşit olsun diye günde en az bi set tamamlaya çalışıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: wost
Yaprak Dökümü
vost çalışmanı çok beğendim sen ve ceyhuun paylaşmayı düşünmüormusunuz....
bende coverları semi-glossy a4 kagıda basıyorum aranızda cescesor mürekkep kullanan var mı ? (bende canon pixma ip4600 var orjinal mürekkepler çok pahalı)
Spider-Man Labelları...
quote:
Orijinalden alıntı: Deviilll
Spider-Man Labelları...
Deviilll 3. filmin labelinede marvel amblemi koysan güzel olur..
quote:
Orijinalden alıntı: arşiv:D
quote:
Orijinalden alıntı: Deviilll
Spider-Man Labelları...
Deviilll 3. filmin labelinede marvel amblemi koysan güzel olur..
Nasıl da unutmuşum teşekkürler..
Güncellendi...
Punisher Collection...
quote:
Orijinalden alıntı: cankut90
bende coverları semi-glossy a4 kagıda basıyorum aranızda cescesor mürekkep kullanan var mı ? (bende canon pixma ip4600 var orjinal mürekkepler çok pahalı)
Hp yazıcı kullanıyorum. Daha önce gg'den bir mürekkep satın almıştım. Fotoğraf basıyordum gözüme hoş geliyordu, taki cescesor mürekkep alana kadar ,fotoğrafları karşılaştırınca fark ortaya çıkıyor. Cescesor dan şaşmam.
teşekkürler bir sorum daha olucak litrelik olanlar fotograf için uygun degilmi?
bende mp630 ile cescesor mürekkep kullanıyorum kalitesi fiyatına göre oldukca iyi yalnız 5. dolumumdan sonra yükske kalite yerine standart kalitede baskı aldıgımda siyah renkler dikey çizgi bırakıyor bunun dışında bir sorun yok yüksek kalite baskıda hem çok iyi hemde hesaplı
yeni coverlar süper valla elinize sağlık :)
ben de tatlı hayat 27 mm ve tsubasa 27 mm arayışındayım ama beleş olanlarından :)
madem konu mürekkep ve baskıdan açıldı,
cover ları çok güzel çıktı alabiliyorum ama 10x15 resimler inanılmaz soluk çıkıyor, windows un kendi basım programını kullanıyorum, resim üzerine gelip bastır dediğinde çıkan program var ya... coverları ile undercoverxp ile kullanıyorum acaba sadece resim için kullanılan program var mı siz ne kullanıyorsunuz 10x15 resim çıktısı almak için ??