Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.468
Cevap
59
Favori
797.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biletci1

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

hocam selam. ya bende digitürk var ama 45 tl veriorum kaptcam yarın, bide 4 yıldır kira ücreti veriorum alete ama aletide alamycm iade etcem. neyse asıl konu

bende 40es7000 var samsung ,

1)evde kablo tv de var. ben direk bu teledünya temel paketi alabiliyormuyum alet almadan?

2)aldım diyelim alet almadan oluyor, şimdi onda kart gelioyor, modülsüz benim dahili receiver a takabiliyormuyum ?

3) modül şartmı?

4) aleti alsamda (çünkü 30 aylık abonelikde hediye veriolar gayet iyi aslında) , bu aleti diğer odaya koyup, kartı da kendi receiverıma taksam tv nin modül ile, iki tarafta da aynı anda yayın izleyebilirmiyim? yada bu verdikleri aleti aldığım tarafta hiç yoktan genel kanalları izleyebilirmiyim?

teşekkürler

30 aylık taahhütle hd receiver alabilirsin diğer seçeneğin ise modül almaktır. alet olmadan izleyemezsin. 30 aylık taahütle başka herhangi bir ücret ödemezsin. diğerinde modül ve bağlantı ücreti ödersin ya da onun içinde taahhüt verebilirsin. alacağın kartı modül ya da hd kutu ile tek odada izleyebilirsin. diğer odada ücret ödemeden kablo tv izleyebilirsin.
    digiturk kullanan biri olarak içeriğe bak ihtiyacınızı karşılıyorsa alın. 30 ay taahhüt az bir süre değil. ihtiyacınızı görüyorsa alın.ben temel paketi modül ile kullanmaktayım.

YANİ TV NİN DAHİLİ RECEİVERE TAKMAK İÇİN HOCAM MODÜL ŞART .. 30 AYLIK ALAYIM DİOYRUM BENDE SONRA ALINCA, MODÜL ALAYIM, ALDIĞM RECEİVERİ SATAYIM DİYORUM 150-200 E NEYSE, MODÜLÜ DE ONUN Bİ KISMI HARCAMIŞ OLSN ;)

dediğin fiyatlara satılmıyor ne yazık ki receiverlar. çok ucuza gidiyor. 50-60 lira civarı. ama 30 ay kalacaksan o şekilde de düşünebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam selam. ya bende digitürk var ama 45 tl veriorum kaptcam yarın, bide 4 yıldır kira ücreti veriorum alete ama aletide alamycm iade etcem. neyse asıl konu

1)evde kablo tv de var. ben direk bu teledünya temel paketi alabiliyormuyum alet almadan?

2)aldım diyelim alet almadan oluyor, şimdi onda kart gelioyor, modülsüz benim dahili receiver a takabiliyormuyum ?

3) modül şartmı?

4) aleti alsamda (çünkü 30 aylık abonelikde hediye veriolar gayet iyi aslında) , bu aleti diğer odaya koyup, kartı da kendi receiverıma taksam tv nin modül ile, iki tarafta da aynı anda yayın izleyebilirmiyim? yada bu verdikleri aleti aldığım tarafta hiç yoktan genel kanalları izleyebilirmiyim?

teşekkürler

30 aylık taahhütle hd receiver alabilirsin diğer seçeneğin ise modül almaktır. alet olmadan izleyemezsin. 30 aylık taahütle başka herhangi bir ücret ödemezsin. diğerinde modül ve bağlantı ücreti ödersin ya da onun içinde taahhüt verebilirsin. alacağın kartı modül ya da hd kutu ile tek odada izleyebilirsin. diğer odada ücret ödemeden kablo tv izleyebilirsin.
    digiturk kullanan biri olarak içeriğe bak ihtiyacınızı karşılıyorsa alın. 30 ay taahhüt az bir süre değil. ihtiyacınızı görüyorsa alın.ben temel paketi modül ile kullanmaktayım.

YANİ TV NİN DAHİLİ RECEİVERE TAKMAK İÇİN HOCAM MODÜL ŞART .. 30 AYLIK ALAYIM DİOYRUM BENDE SONRA ALINCA, MODÜL ALAYIM, ALDIĞM RECEİVERİ SATAYIM DİYORUM 150-200 E NEYSE, MODÜLÜ DE ONUN Bİ KISMI HARCAMIŞ OLSN ;)

dediğin fiyatlara satılmıyor ne yazık ki receiverlar. çok ucuza gidiyor. 50-60 lira civarı. ama 30 ay kalacaksan o şekilde de düşünebilirsin.

teşekkürler kardeşim ;) o zaman almanın bi mantığı yok gidip modülümü alayım ben o zaman :)) saolasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3) modül şartmı?

teşekkürler

teşekkürler kardeşim ;) o zaman almanın bi mantığı yok gidip modülümü alayım ben o zaman :)) saolasın

modül al modül 80 tl civarına var, teledünya'ya da 35 tl aktivasyon ücreti ödeyeceksiniz. biraz araştırdım forumdan 50-60 tl duymuştum. sana verecekleri yeni olduğu için receiverı 125 tl'ye satışa koyan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Evet hocam düzeldi.Dediğiniz gibi 4440126 yı aradım sinyal gönderdiler kartı çıkarıp taktım o gün bugündür sorun yok.Valla sayenizde hem 24 ay tahhütten kurtuldum hemde ek kumanda kablo ıvır zıvırdan kurtuldum.Tekrar tekrar teşekkürler.Etrafa bu kart olayını tek tek anlatıyorum.Maalesef kimse haberdar değil bu durumdan.Şimdilik k.pedere aldım umarım yarın gelir.

Sanırım philips 6877 kullanıyorsunuz. Ben de 6877 almayı düşünüyorum o başlıktan tanıdım. Bir sorum olacak; modülle birlikte kanal geçiş hızları nasıl yavaş mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

quote:

Evet hocam düzeldi.Dediğiniz gibi 4440126 yı aradım sinyal gönderdiler kartı çıkarıp taktım o gün bugündür sorun yok.Valla sayenizde hem 24 ay tahhütten kurtuldum hemde ek kumanda kablo ıvır zıvırdan kurtuldum.Tekrar tekrar teşekkürler.Etrafa bu kart olayını tek tek anlatıyorum.Maalesef kimse haberdar değil bu durumdan.Şimdilik k.pedere aldım umarım yarın gelir.

Sanırım philips 6877 kullanıyorsunuz. Ben de 6877 almayı düşünüyorum o başlıktan tanıdım. Bir sorum olacak; modülle birlikte kanal geçiş hızları nasıl yavaş mı?

Hocam şıkır şıkır bir geçiş bekleme.Tabiki yavaş ama en hızlısı bu.kanal geçişleri 1-2 sn arası

• Kanal geçiş hızlarını bir de Türksatın verdiği Set Top Box'larla karşılaştırabilecek olan var mıdır? Örneğin;

KabloTv < SD STB < ConaxModul < HD STB

gibi yani? (Kullanılan TVnin sabit olduğunu farzederek tabiiki!)

KabloTv ve Uydunet kullanıcısıyım. @"HERKES İÇİN TELEDÜNYA HD" Kampanyasından yararlanıp 30 ay taahhütle HD STB ücretsiz olarak Teledünya'ya geçmeyi düşünüyorum. HD STB'yi tüplü Philips TV'de kullanırım diye düşünüyorum. Ancak hemen sonrasında Conax modul alıp, onu da Samsung 32c630'da kullanmayı planlıyorum. PC'de ise Kablo TV'ye devam etmek zorundayım sanırım, analog TV kartım takılı ve bir de kenarda duran Skystar2 kartım var sadece.

Tavsiyelerinizi öğrenmek isterim, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 13 Şubat 2013; 21:07:08 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam şıkır şıkır bir geçiş bekleme.Tabiki yavaş ama en hızlısı bu.kanal geçişleri 1-2 sn arası

Sony 46hx850 2999TL'ye düşmüş siz olsanız bu durumda ne yapardınız?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

• @silversmith tabiki sony alırım ama o cihaz paralel ithalat garantili.Direk çöp derim.asla almam şahsen.sony garantili olursa düşünmeden alırım.ama bir tv'ye maalesef 3000 lira veremem o ayrı konu.
  • iyi günler lg 42 lm 640 model led aldım teledünya abonesiyim bağlantıları yaptım fakat aramalrımda yayın çıkmadı

sebebi normal uydu connektörü ile yani F connector ile bağlamış olmammı

eski tip girişemi çevirmem lazım anten girişinemi takıcam

teşekkürler
  • kendi sorumu kendim cevaplayayım evet eski tip anten girişi takmak gerekiyormuş f connektörü söktüm diğeriini taktım şuan yayınları aldım lg ve türkiye seçeneği ile otomatik ayarlama kablo yayını aramasıyla direk kanalları buldu finlandiyaya gerek kalmadı

• Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ancak modül kullandığımız samsung 46es5500 model tvde sinyal seviyelerine nasıl bakabiliriz? Eminim çok kolaydır ama bir türlü bulamadım nasıl bakabileceğimi.

Bir de kanal geçişleri bizim tv'de 3-4 saniye arası ancak bu HD kanallarda daha da artıyor. Bu süreler normal midir yoksa Samsung'dan ötürü biraz uzun mu?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bce -- 17 Şubat 2013; 22:24:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

Kanal geçiş hızlarını bir de Türksatın verdiği Set Top Box'larla karşılaştırabilecek olan var mıdır? Örneğin;

KabloTv ve Uydunet kullanıcısıyım. @"HERKES İÇİN TELEDÜNYA HD" Kampanyasından yararlanıp 30 ay taahhütle HD STB ücretsiz olarak Teledünya'ya geçmeyi düşünüyorum. HD STB'yi tüplü Philips TV'de kullanırım diye düşünüyorum. Ancak hemen sonrasında Conax modul alıp, onu da Samsung 32c630'da kullanmayı planlıyorum. PC'de ise Kablo TV'ye devam etmek zorundayım sanırım, analog TV kartım takılı ve bir de kenarda duran Skystar2 kartım var sadece.

HD STB yi bilmiyorum. Şu an Conax modül ile izliyorum daha önce de SD STB ile izliyordum. TV nin kendi kumandası ile yaptığım her geçiş yavaş diyebilirim, en azından bana öyle geldi. Yayını STB ile izlerken daha hızlıydı geçişler sanki. Üstüne bir de ekleme yapayım; STB yi üç farklı tv de denedim; tüplü tv de diğer iki tv den daha hızlıydı geçişler, 1 buçuk sene önce Samsung D6500 (6000 de olabilir) kullanıyordum şu an LG LM660s var ve LG bariz bir şekilde kanal geçişlerinde yavaş. Burada conax, hd, sd sıralamasından ziyade tv ön plana çıkıyor bence.

Dip not: çok fazla bilgim yoktur bu konularda sadece deneyimlerime göre yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bce

Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ancak modül kullandığımız samsung 46es5500 model tvde sinyal seviyelerine nasıl bakabiliriz? Eminim çok kolaydır ama bir türlü bulamadım nasıl bakabileceğimi.

Bir de kanal geçişleri bizim tv'de 3-4 saniye arası ancak bu HD kanallarda daha da artıyor. Bu süreler normal midir yoksa Samsung'dan ötürü biraz uzun mu?

Merhaba,

Siz hangi marka Conax modül kullanıyorsunuz?

Saygılar,
    coldasice73
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldasice73

quote:

Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ancak modül kullandığımız samsung 46es5500 model tvde sinyal seviyelerine nasıl bakabiliriz? Eminim çok kolaydır ama bir türlü bulamadım nasıl bakabileceğimi.

Merhaba,

Saygılar,
    coldasice73

Merhaba,

Neotion marka sizin sitenizden aldığım modülü kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılar,
    coldasice73

Merhaba,

Neotion marka sizin sitenizden aldığım modülü kullanıyorum.

Merhaba,

Buradan TV'nizin en son yazılımını indirin ve TV'nizi güncelleyin:

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE46ES5500WXTK-downloads

Sinyal bilgileri için beni arayın lütfen.

Saygılar,
    coldasice73

• Teşekkür ederim, bir kaç gün önce en son sürümü yüklemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacheros

quote:

Kanal geçiş hızlarını bir de Türksatın verdiği Set Top Box'larla karşılaştırabilecek olan var mıdır? Örneğin;

HD STB yi bilmiyorum. Şu an Conax modül ile izliyorum daha önce de SD STB ile izliyordum. TV nin kendi kumandası ile yaptığım her geçiş yavaş diyebilirim, en azından bana öyle geldi. Yayını STB ile izlerken daha hızlıydı geçişler sanki. Üstüne bir de ekleme yapayım; STB yi üç farklı tv de denedim; tüplü tv de diğer iki tv den daha hızlıydı geçişler, 1 buçuk sene önce Samsung D6500 (6000 de olabilir) kullanıyordum şu an LG LM660s var ve LG bariz bir şekilde kanal geçişlerinde yavaş. Burada conax, hd, sd sıralamasından ziyade tv ön plana çıkıyor bence.

Dip not: çok fazla bilgim yoktur bu konularda sadece deneyimlerime göre yazdım.

Evet, o yüzden "Kullanılan TVnin sabit olduğu farzedilerek" diye belirtmiştim ben de.

Yalnız aynı STB'nin farklı TVlerde geçiş hızlarının da aynı olması gerekmez miydi Tabii tüplü TVde bağlantıyı Scart Kabloyla yapıp diğer 2 TVde HDMI ile bağladıysanız etkileyebilir. Ne de olsa tüplü TV analog çıkıştan alıp ekrana getiriyor görüntüyü , daha hızlı oluyordur.

Neyse, şöyle bir sonuç çıkarıyorum o zaman kendimce;

TV sabit iken:
    KabloTv < SD STB < HD STB < ConaxModul

Eğer modül kullanılacaksa;
    * Diğerlerine göre daha hızlı olan bir conax modül tercih edilmeli,
    * TV satın alırken kanal geçiş hızı yüksek olan TVler tercih edilmeli,
    * TVnin kanal geçiş hızını yükseltme ihtimali olabilecek güncel firmwareleri yüklenmeli (Risk içermesi muhtemel!)

Ben taahhüt verip HD STB ile Teledünyaya geçeyim en iyisi. Zaten sonrasında dayanamayıp bir de Conax modül alıp onu da denerim herhalde .

Bilgilendirme için teşekkürler

• quote:

Evet, o yüzden "Kullanılan TVnin sabit olduğu farzedilerek" diye belirtmiştim ben de.

Yalnız aynı STB'nin farklı TVlerde geçiş hızlarının da aynı olması gerekmez miydi Tabii tüplü TVde bağlantıyı Scart Kabloyla yapıp diğer 2 TVde HDMI ile bağladıysanız etkileyebilir. Ne de olsa tüplü TV analog çıkıştan alıp ekrana getiriyor görüntüyü , daha hızlı oluyordur.

Neyse, şöyle bir sonuç çıkarıyorum o zaman kendimce;

TV sabit iken:
    KabloTv < SD STB < HD STB < ConaxModul

Eğer modül kullanılacaksa;
    * Diğerlerine göre daha hızlı olan bir conax modül tercih edilmeli,
    * TV satın alırken kanal geçiş hızı yüksek olan TVler tercih edilmeli,
    * TVnin kanal geçiş hızını yükseltme ihtimali olabilecek güncel firmwareleri yüklenmeli (Risk içermesi muhtemel!)

Ben taahhüt verip HD STB ile Teledünyaya geçeyim en iyisi. Zaten sonrasında dayanamayıp bir de Conax modül alıp onu da denerim herhalde .

Bilgilendirme için teşekkürler

Evet tüplü TV de scart ile izliyordum diğerlerinde hdmi değil de şu 3 renkli kablo var onlarla izliyordum. hdmi ile hiç denemedim belki fark ediyordur ama modül alacaksanız kesinlikle hızına dikkat edin. Şu an kullandığım modül smit galiba, hiç araştırmadan aldım, hızından memnun değilim ve arada bazı kanallarda şifreli kanal uyarısı verip biraz bekleyince açıyor. sıralama için hd stb yi bilmediğim için kısmen doğru diyebilirim :)

• quote:

Merhaba,

Size eski Conax logolu ürün gelecek(Aralık 2012 üretimi). Yeni Conax logo etiketli ürün henüz bize gelmedi.

Saygılar,
    coldasice73

Yeni logolu ürün şu an satışta olan ile teknik olarak aynı mı, yoksa bir yenilik beklemeli miyiz, kanal geçiş hızı konusunda gelişme gibi örneğin ?

Bir de GGdeki "gitronik" isimli satıcı ile direk bağlantılı mısınız, ordan alınan ürünlere de destek veriyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.