Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.468
Cevap
59
Favori
797.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Van-İzmir durumu yok yani İzmir-İzmir
  • ES32 6710 Samsung için bu modül uygunmu? Uygunda fiyat nedir. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoskunAbi

ES32 6710 Samsung için bu modül uygunmu? Uygunda fiyat nedir. Teşekkürler.

Merhaba,

www.hepsidvb.com dan Neotion Conax modül tavsiye ederim. Kargo dahil 85 TL.

Saygılar,
    coldasice73
  • Merhaba arkadaşlar,

Teledünya da yeni kampanyalar başlamış:

http://www.turksatkablo.com.tr/tv-kampanyalar.aspx

Saygılar,
    coldasice73
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

Orijinalden alıntı: coldasice73

OA servislerinin görüntülenememesi nedir hocam? Sabahtan beri bu mesajı veriyor tv. Önce mozaiklenme oluyor sonra bu yazı çıkıyor ve düzeliyor fakat 10, 15 dakikada bir çıkıyor.

Bağlantıyı yapan kişi tv nin kablo girişine dandirik parça takıyor o yüzden oluyor.Müşteri hizmetlerini ara arıza kaydı yaptır gelip hemen hallediyorlar.

Uzun süredir kullanıyoruz ama bu sıkıntı dün oldu. Bir de her kanalda yok. Dandik bağlantı olsa hepsinde yapar.

1-tv yi kapatıp kartı yerinden çıkarıp denediniz mi
    2-4440126 yı arayarak sinyal göndermelerini istediniz mi
    3-arıza kaydı bırakıp apartmandaki kutudan sinyal arızası olup olmadığına baktırdınız mı

Servis kaynaklıymış. Teşekkür ederiz efendim

• bbc hd yayınlarını conax modül ile izlerken altyazı senkron gecikmesi sorunu yaşayan ve çözebilen var mııııı?
    lg 42lk450 + conax modül
  • quote:

Orijinalden alıntı: berikm

bbc hd yayınlarını conax modül ile izlerken altyazı senkron gecikmesi sorunu yaşayan ve çözebilen var mııııı?
    lg 42lk450 + conax modül

ben bırak gecikmeyi hiç altyazı alamıyorum tv yazılımını yükselteyim ondandır dedim tv yazılım güncel diyor bende bıraktım uğraşmayı
  • quote:

quote:

Merhaba,

Saygılar,
    coldasice73

http://www.hepsidvb.com/asp/show_stock.asp?product=Neotion%20Conax

Samsung 40D7000 tv im var arkasında CI modülü var, bu conax modülü almam gerekiyor mu? gerekiyorsa sonra teledünya aylık bedelli aboneliği yaptırmamız lazım mı? ( temel paket 12.5 aylık diyordu galiba yoksa 9 TL lik kablo tv aboneliği mi?)

http://www.turksatkablo.com.tr/tv-tarifeler.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanak -- 4 Şubat 2013; 3:12:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanak

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılar,
    coldasice73

Samsung 40D7000 tv im var arkasında CI modülü var, bu conax modülü almam gerekiyor mu? gerekiyorsa sonra teledünya aylık bedelli aboneliği yaptırmamız lazım mı? ( temel paket 12.5 aylık diyordu galiba yoksa 9 TL lik kablo tv aboneliği mi?)

Merhaba,

Teledünya en düşük paketi 12.5 TL dir. Teledünya dijital yayındır, 9 TL olan kablo TV analog yayındır. Teledünya ya abone olduğunuzda analog Kablo TV'ye de üye olmuş olursunuz. Teledünya ya abone olmadan Teledünya izleyemezsiniz.

Saygılar,
    coldasice73

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılar,
    coldasice73

Merhaba,

Teledünya en düşük paketi 12.5 TL dir. Teledünya dijital yayındır, 9 TL olan kablo TV analog yayındır. Teledünya ya abone olduğunuzda analog Kablo TV'ye de üye olmuş olursunuz. Teledünya ya abone olmadan Teledünya izleyemezsiniz.

Saygılar,
    coldasice73

Yani Conax modül almak gerekiyor bu Tv ler için de değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanak -- 4 Şubat 2013; 22:56:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılar,
    coldasice73

Merhaba,

Saygılar,
    coldasice73

Yani Conax modül almak gerekiyor bu Tv ler için de değil mi?

Merhaba,

DVB-C mpeg4 tunerli TV'lerde Teledünya izlemek için Conax modül + Teledünya abone kartı olması gerekiyor.

Saygılar,
    coldasice73

• lg 32ls570s televizyonumda teledünya yayınlarını izlemek için en uygun modül hangisidir?
  • sabah hepsidvb.com a üye oldum hala onay mailini alamadım. bu kadar sürmesi normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyrano_13

sabah hepsidvb.com a üye oldum hala onay mailini alamadım. bu kadar sürmesi normal mi?

Merhaba,

Size hemen onay mesajı gelmesi gerekiyor. Mesaj SPAM takılmış olabilir.

Saygılar,
    coldasice73
  • @coldasice73

Merhaba,

Dün sizden Neotion Conax modül sipariş ettim.

Ancak sitenizde yeni diye bahsettiğiniz ürünün resmindeki logo eski.
    Acaba gelecek ürün eski üretimlerdenmi,yoksa yeni logolumu? (Neotion.com,Conax.com).Zira logo Eylül 2012 de değişmiş.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kata

@coldasice73

Merhaba,

Acaba gelecek ürün eski üretimlerdenmi,yoksa yeni logolumu? (Neotion.com,Conax.com).Zira logo Eylül 2012 de değişmiş.

Teşekkürler.

Merhaba,

Size eski Conax logolu ürün gelecek(Aralık 2012 üretimi). Yeni Conax logo etiketli ürün henüz bize gelmedi.

Saygılar,
    coldasice73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldasice73 -- 11 Şubat 2013; 14:58:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kata

@coldasice73

Merhaba,

Teşekkürler.

Merhaba,

Size eski Conax logolu ürün gelecek(Aralık 2012 üretimi). Yeni Conax logo etiketli ürün henüz bize gelmedi.

Saygılar,
    coldasice73

Alıntıları Göster
    hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldasice73 -- 11 Şubat 2013; 14:58:33 >

• hocam selam. ya bende digitürk var ama 45 tl veriorum kaptcam yarın, bide 4 yıldır kira ücreti veriorum alete ama aletide alamycm iade etcem. neyse asıl konu

bende 40es7000 var samsung ,

1)evde kablo tv de var. ben direk bu teledünya temel paketi alabiliyormuyum alet almadan?

2)aldım diyelim alet almadan oluyor, şimdi onda kart gelioyor, modülsüz benim dahili receiver a takabiliyormuyum ?

3) modül şartmı?

4) aleti alsamda (çünkü 30 aylık abonelikde hediye veriolar gayet iyi aslında) , bu aleti diğer odaya koyup, kartı da kendi receiverıma taksam tv nin modül ile, iki tarafta da aynı anda yayın izleyebilirmiyim? yada bu verdikleri aleti aldığım tarafta hiç yoktan genel kanalları izleyebilirmiyim?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: biletci1

hocam selam. ya bende digitürk var ama 45 tl veriorum kaptcam yarın, bide 4 yıldır kira ücreti veriorum alete ama aletide alamycm iade etcem. neyse asıl konu

1)evde kablo tv de var. ben direk bu teledünya temel paketi alabiliyormuyum alet almadan?

2)aldım diyelim alet almadan oluyor, şimdi onda kart gelioyor, modülsüz benim dahili receiver a takabiliyormuyum ?

3) modül şartmı?

4) aleti alsamda (çünkü 30 aylık abonelikde hediye veriolar gayet iyi aslında) , bu aleti diğer odaya koyup, kartı da kendi receiverıma taksam tv nin modül ile, iki tarafta da aynı anda yayın izleyebilirmiyim? yada bu verdikleri aleti aldığım tarafta hiç yoktan genel kanalları izleyebilirmiyim?

teşekkürler

30 aylık taahhütle hd receiver alabilirsin diğer seçeneğin ise modül almaktır. alet olmadan izleyemezsin. 30 aylık taahütle başka herhangi bir ücret ödemezsin. diğerinde modül ve bağlantı ücreti ödersin ya da onun içinde taahhüt verebilirsin. alacağın kartı modül ya da hd kutu ile tek odada izleyebilirsin. diğer odada ücret ödemeden kablo tv izleyebilirsin.
    digiturk kullanan biri olarak içeriğe bak ihtiyacınızı karşılıyorsa alın. 30 ay taahhüt az bir süre değil. ihtiyacınızı görüyorsa alın.ben temel paketi modül ile kullanmaktayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

Orijinalden alıntı: biletci1

hocam selam. ya bende digitürk var ama 45 tl veriorum kaptcam yarın, bide 4 yıldır kira ücreti veriorum alete ama aletide alamycm iade etcem. neyse asıl konu

3) modül şartmı?

teşekkürler

30 aylık taahhütle hd receiver alabilirsin diğer seçeneğin ise modül almaktır. alet olmadan izleyemezsin. 30 aylık taahütle başka herhangi bir ücret ödemezsin. diğerinde modül ve bağlantı ücreti ödersin ya da onun içinde taahhüt verebilirsin. alacağın kartı modül ya da hd kutu ile tek odada izleyebilirsin. diğer odada ücret ödemeden kablo tv izleyebilirsin.
    digiturk kullanan biri olarak içeriğe bak ihtiyacınızı karşılıyorsa alın. 30 ay taahhüt az bir süre değil. ihtiyacınızı görüyorsa alın.ben temel paketi modül ile kullanmaktayım.

YANİ TV NİN DAHİLİ RECEİVERE TAKMAK İÇİN HOCAM MODÜL ŞART .. 30 AYLIK ALAYIM DİOYRUM BENDE SONRA ALINCA, MODÜL ALAYIM, ALDIĞM RECEİVERİ SATAYIM DİYORUM 150-200 E NEYSE, MODÜLÜ DE ONUN Bİ KISMI HARCAMIŞ OLSN ;)

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.