Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.465
Cevap
60
Favori
793.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de kafam karışıktı HD kutu gelcek dediler 5 ayda gelmedi.Tak etti gittim Modül aldım.
    SD kutundan kat kat iyi.
    DVB-C HD tuneri olanlar kesinlikle modül almalı bence.
    Benim gibi SD olanlar da alabilir.SD kutu artı adam gibi Scart modül fiyatına denk.Kabloydu kumandaydı derdi yok.
    Kaya Center'dan alabilirsiniz.Ben ordan aldım.
    Vade farksız taksit yapıyorlar.Ücretsiz kargo.
    Akşam 16'ya kadar sipariş ediyorsunuz.Ertesi gün elinizde.(Hafta içi)
    Fiş fatura garanti ıvır zıvır hepsi paketli kargoyla geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Benim de kafam karışıktı HD kutu gelcek dediler 5 ayda gelmedi.Tak etti gittim Modül aldım.
    SD kutundan kat kat iyi.
    Benim gibi SD olanlar da alabilir.SD kutu artı adam gibi Scart modül fiyatına denk.Kabloydu kumandaydı derdi yok.

yardımın için teşekkürler kayacenter dan sipariş edicem...

@emregunsel
    sen sanırım ankara'dasın kayacenterdan alıp denesende bende öyle sipariş versem.. garanti olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mx440

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Benim de kafam karışıktı HD kutu gelcek dediler 5 ayda gelmedi.Tak etti gittim Modül aldım.
    SD kutundan kat kat iyi.

yardımın için teşekkürler kayacenter dan sipariş edicem...

@emregunsel
    sen sanırım ankara'dasın kayacenterdan alıp denesende bende öyle sipariş versem.. garanti olsun

ankarada oturuyorum bende modülü düşünüyorum ama ben bugun teledunyayı aramıştım gelsinler diye iptal ettirsem geçmi oldu acaba :D

• @emregunsel
    iptal ettirme..sadece td kartını getirsinler.. sende onlar gelene kadar modülü alırsın.. geldiklerinde de hem kurulumunu yaparlar, hemde sinyali arttırırlar.. eğer stb istediysen onu iptal ettir para vermediysen..
  • hd istemiştim kardeş 512 sınırsız uydunet ile o zaman amcalar yarın gelsin bide onlarla konuşuyum sözde bu akşam geliyolardı bugun bi bayan aradı programımızdeğişti diyop nasıl bişeyse hem randevü veriyolar sonrada program değişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregunsel

hd istemiştim kardeş 512 sınırsız uydunet ile o zaman amcalar yarın gelsin bide onlarla konuşuyum sözde bu akşam geliyolardı bugun bi bayan aradı programımızdeğişti diyop nasıl bişeyse hem randevü veriyolar sonrada program değişti

eğer olurda modül alıp denersen buraya yazman herkes için iyi olur.. çünkü 42XV635 te modülle td seyreden ya yok ya da bu konuya pek bakmıyor..
  • bakalım dostum ne yaptıgımı yazarım.conax ta sd veya hd diye birşey yok hd olması tv özelliği dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregunsel -- 14 Eylül 2009; 19:33:27 >
  • Evet modülün özelliği yok.Önemli olan tv tunerinin HD veya SD olması.
  • quote:

bakalım dostum ne yaptıgımı yazarım.conax ta sd veya hd diye birşey yok hd olması tv özelliği dimi?

evet conax sadece şifreyi çözecek, sd veya hd diye bir ayrımı yok.. kayacenterdaki tecnisat markalı conax modül sorunsuz şekilde çalışıyormuş..
  • quote:

quote:

bakalım dostum ne yaptıgımı yazarım.conax ta sd veya hd diye birşey yok hd olması tv özelliği dimi?

evet conax sadece şifreyi çözecek, sd veya hd diye bir ayrımı yok.. kayacenterdaki tecnisat markalı conax modül sorunsuz şekilde çalışıyormuş..

aradım teledunyayı iptal ettirdim hd kutuyu bakalım yarın alıyorum conax modül hepimize hayırlı olsun
  • selam millet,
    m440 sen nerde oturuyorsun.benim urunler bu hafta geliyor.bana yakin isen sana denemen icin urun verebilirim.begenirsen ve calisirsa satin alirsin.Neotion marka benim getirdigim modul.bir aksilik ciktigi icin biraz gecikti.insallah bu hafta akslik cikmazsa urunler burda olacak ve uygun fiyat olacaktir.ilgilenirsen bana pm at.
    kolay gelsin kherkese,
    coldasice73
  • quote:

quote:

quote:

aradım teledunyayı iptal ettirdim hd kutuyu bakalım yarın alıyorum conax modül hepimize hayırlı olsun

hayırlı olsun kardeşim sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.. eğer çalışırsa ki öyle umuyorum, kutuyla uğraşmadan bu işi halledicez

• Arkadaşlar bugün lg 47lh3000 modelini sipariş vermiştim. Teledünyayı modülle seyretmek aradığım en önemli özellikti. Televizyonun demo modunda cable hd ready logosu çıkıyordu.

1 hafta önce LG ye 47lh4000 de dvb-c özelliği olup olmadığına dair mesaj atmıştım biraz önce cevap gelmiş ve tuner olmadığı yazıyor. Bunun üzerine siparişimi iptal ettirdim.

Teledünya yı arayıp üye bile olmuştum. Neyse tv aramaya devam sanırım bu konuda en iyi desteğe sahip bir Philips alacağım.
  • arkadaşlar peski bu modülde güncelleme muhabbeti nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıratbozkurt

quote:

42XV635 modelinde dvb-c tuneri hd yayın çözüyor mu acaba ? modul alsam hd yayınları sorunsuz izleyebilirmiyim ? kullanan bilen biri var mı?

TV'nizin DVB-C tuneri olup olmadığını nasıl anlayacağınız konunun ilk mesajında anlatılıyor. Eğer DVB-C tuner olduğundan eminseniz, sadece HD çözüp çözmediğini merak ediyorsanız TV'nizin üzerinde aşağıdaki logonun olup olmadığına bakın. Eğer bu logo varsa HD çözüyor, yoksa çözmüyor demektir.
     DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek.

TOSHIBA XV635D MARKA TV VAR TV DE BU LOGO YOK AMA DVB-C TARAMA YAPTIGIMDA TELEDUNYANIN BUTUN KANALLARI VE KANAL BILGILERI CIKIYOR.VE HD OLARAK TELEDUNYA INFO KANALINI IZLEYEBILIYORUM TAKILIYOR OLSADA.YANI BU BENIM TV NIN MÖDÜL İLE DVB-C Yİ ÇALIŞTIRABİLECEĞİNİ GÖSTERİYOR DİMİ?

• SANIRIM CVP BULDUM BURDAKİ Bİ YAZIDA TOSHIBA XV635 DE DVB-C TUNER OLDUGU YAZIYOR.BU DURUMDA MODÜL İŞİMİZİ ÇÖZECEK.....YAZI BU LİNKTE http://shiftdelete.net/cebit-2009-toshibadan-az-enerji-tuketen-tvler-9321.html
  • quote:

SANIRIM CVP BULDUM BURDAKİ Bİ YAZIDA TOSHIBA XV635 DE DVB-C TUNER OLDUGU YAZIYOR.BU DURUMDA MODÜL İŞİMİZİ ÇÖZECEK.....YAZI BU LİNKTE http://shiftdelete.net/cebit-2009-toshibadan-az-enerji-tuketen-tvler-9321.html

oo çok sağol dostum
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE Speedy9355 e yardımları için teşekkür ederim.....

az önce teledünya yetkilileri geldi TOSHIBA XV635D MODEL TV YE CONAX MODÜL İLE SORUNSUZ OLRAK BAĞLANTI YAPTILAR.bütün kanallar sorunsuz bi şekilde çalışıyor hd olan kanalların görüntüsü mükemmel sadece teledunya hd tanıtım kanalında takılma oluyor onuda izlemem zaten ama sanırım sinyal ayarı yapılırsa oda düzelir.ve aynı anda uydunete geçtim modemi kurmalarıyla benim bağlanmam 20 dk sonra gerçekleşti

bide bomba uydunet yetkilisi hd box da getirmiş yanında denedik ikisinin görüntüsüde aynı kalitede hatta modül hd kanallarda daha iyi diyebilirim.teledünya yetkilisi bende olsam modül alırdım dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregunsel -- 15 Eylül 2009; 14:57:54 >

• quote:

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE Speedy9355 e yardımları için teşekkür ederim.....

az önce teledünya yetkilileri geldi TOSHIBA XV635D MODEL TV YE CONAX MODÜL İLE SORUNSUZ OLRAK BAĞLANTI YAPTILAR.bütün kanallar sorunsuz bi şekilde çalışıyor hd olan kanalların görüntüsü mükemmel sadece teledunya hd tanıtım kanalında takılma oluyor onuda izlemem zaten ama sanırım sinyal ayarı yapılırsa oda düzelir.ve aynı anda uydunete geçtim modemi kurmalarıyla benim bağlanmam 20 dk sonra gerçekleşti

bide bomba uydunet yetkilisi hd box da getirmiş yanında denedik ikisinin görüntüsüde aynı kalitede hatta modül hd kanallarda daha iyi diyebilirim.teledünya yetkilisi bende olsam modül alırdım dedi

süper haber oldu bu gerçekten
    iyiki bu tv yi almışız herkese tavsiye ederim... ürünün üstünde "hdready 1080p" yazmasına rağmen tvde "dvb-c hd tuner" var toshiba resmen mütevazılık yapmış o logoyu yazarken

"Speedy9355" arkadaşıma bende teşekkür ederim yardımlarından dolayı..
    "emregunsel" arkadaşımada bu tv de modülü test edip bizlerle paylaştığı için teşekkür ederim çünkü bu tvde herkesin aklında soru işareti vardı.. bundan sonra kullanan veya alacak arkadaşlar ona göre karar verir...

• Zevkini çıkarın.
    Güzel bir haber daha vereyim size ICTIMAI TV UEFA maçlarını da canlı verecek.Bir terslik olmazsa izleriz gibime geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.