Şimdi Ara

Düzenli şınav çekmek faydalı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • boyum 1.90 kilom 113 hedefim kilo vermek. az yiyorum. evde kondisyon bisikleti var onu sürüyorum her gün 40 dk falan. ayrıca evde şınav barım var. onunla her gün çekebildiğim kadar zamanla arttırarak şınav çeksem faydası olur mu göğüs bölgesine? göğüs bölgem yağlı baya ve formsuz.

• Tabi ki. sabah koşu yap akşam bisiklet sür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC Master Race

Tabi ki. sabah koşu yap akşam bisiklet sür.

koşu yapamam yaşadığım yer müsait değil. salon da yok zaten. sağolasın bu arada.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • Hocam ben kendimden bahsedeyim boyum 188 kilo geçen sene 110 civarında geziyordu benim ilk diyetim biraz bilgisizlikle geçti kas kaybı yaşadım bir miktar yaklaşık 29 30 kilo verdim kalori miktarını 1500den aşşağı sakın düşme 2000den yukarı çıkma bu arada takıl eğer kardiyoyu arttıracağım dersen 2200e kadar zorlarsın sorun yapmaz kondüsyon bisikletinde hiit kardiyo çalışabilirsin gayet zorlar üstelik bacak kaslarınıda güçlendirir şınav belli bir yerden sonra sana fayda etmeyecek (dayanıklılık hariç) yani göğüsleri toplamanın yolu yağ yakmak ve ağırlık çalışmak ağırlık için 5x5 önerim güçlenip yağ yakarsın çok güzel programdır 81 kilodan 6 ay gibi bir sürede 90 kiloya geri çıktım (ağırlık çalışarak) kendini çok sıkma 2 3 haftada 1 cheat meal yapabilirsin sadece 1 öğün istediğini yersin hiit kardiyoları başlangıçta 15 30 saniye çok hızlı 1 2 dakka yavaş 10-15 dakka boyunca yap hiitten önce 5 dakika ısın orta hızda her hafta 1 2 dakika ekle 25 dakikaya geldikten sonra 1 dakika çok hızlı 1-1.30 dakika yavaş olarak yap bisikletini belli bir süre sonra ise 30 saniye çok hızlı 30 saniye dinlenmeli yap kondüsyonun dayanıklılığın metal olarak her yönden düzelirsin tartılara fazla inanma tek dostun ayna bol şans bu arada düşük glisemik indexli beslen bunun için beslenme tabloları var

• Ikevsxd kullanıcısına yanıt
    Salona gidemeyeceğini gördüm mümkünse dambıllarla çalış yoksa bir miktar kas kaybı yaşarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.