Az önce açmış olduğum '' GALATARAYLILIĞIMDAN UTANDIM'' konusunu açtım ancak konuda bastıra bastıra Özet görüntelerine göre konuştuğumu da belirttim . Ben FT nin yaptığı hareketlerden sonra atıldığını sanıyordum ve bu yüzden ''Çirkeflik yapmasına gerek yok '' gibi bir tabir kullandım ama FT hareketleri atıldıktan sonra yapmış özet görüntülerinden bunu anlayamadım . Bu yüzden sözlerimi de geri alıyorum ancak sırf böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak '' özet görüntülerine göre '' konuştuğumu da belirtirim .
bi bitmediniz.her dakika saçma saçma konular açılıyor
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın zararları. + Her gördüğüne, duyduğuna koşulsuz inanmanın büyük etkisi.
hanginiz hatanız için özür dilediniz burada ? Hata yaptık ancak böyle bişeyi beklediğim için özet görüntülerine göre konuştuğumu belirttim ... tamamını izleyen biri böyle oldu diyebilirdi ...
Ayrıca gazete mazete alay etmeye çalışıyorsun da ben kötü birşey yapmadım hatam için özür diledim ... Özür diledim çünkü burada ifadelerden rahatsız olan insanlarda var .... Artistilik yaptığımı düşünüyorsan beni kaale alma olsun bitsin bu kadar basit