Şimdi Ara

düzelecekmi burası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun zamandır yazı yazamıyorum foruma çünkü malum okullar tatil dendi vesaire.her gün girer bir iki posta okurum topicleri yorumları.hatta geçen hafta foruma girdikten sonra kendimden utandım ve başka bir lol forum bulmalısın kendine burası hakikaten en alt tabaka dedim(oyunculuk olarak degil). geçen sene böyle degildi tamam troll noob ilkokullu her zaman vardır ama durum cok vahimdi.şimdi malum okullar açıldı ve ben aklı selim insanlardan yorum rica ediyorum.sizce düzelecekmiyiz yoksa aklı başında adamları kaçırmaya devam edermi bu forum kalitesi.

• Öğleden sonra normale döner sanırım şuan sakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu saatlerde sakin forum geceleri girebilirsin mağlum sabahçılar var. Haftasonu gene aynı hale döner ama
  • bence forumda sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heves Baltalayan Adam

Şu saatlerde sakin forum geceleri girebilirsin mağlum sabahçılar var. Haftasonu gene aynı hale döner ama

"Yine" al qnqs teq atarsin "gene"ile zor olur

• Gelir birazdan sabahçı olan ilkokullular np
  • Bütün forum liseli miydi ? gerçi tüm gece maçları izleyen oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni konu açın yav
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlkokul ve lise problem düzelmez bu insanın kendi kalitesi ile ilgili bir şey yazdığı saçma sapan yorum ile kendini komik hissediyor ise yapacak bir şey yok
  • mudurun telini corladık foruma girdik xDé

• quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

Gelir birazdan sabahçı olan ilkokullular np

• Düzelecek dostum biz bizeyiz
  • İlk günden ders mi olur dedik hoca bizi bıraktı annemde geldi okuldan aldı yani kaçtım resmen zaa
  • sabah 10.30 gibi ilk oyunum çok güzeldi küfür yoktu ks yoktu birbirimize yardım ettik gerekli yerlerde tebrik teşekkür veya uyarı gibi gayet anlaştık ama saat 12.30 gibi yaptığım maçta küfür afk ks her şeyi gördüm geceleri düzgün olacak heralde :)
  • Egitim Sart !...
  • Beyler oyunda bir durgunluk var nedir bu böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.