Şimdi Ara

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ - TIP FAKÜLTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • Dr. B kullanıcısına yanıt
    hocalar sehir egitim komiteler finasiz gecme ulasim okulun yeri kìs sert mi sinflar kac kisi imkanlar yeterli mi lablar nasil ve aklina gelen diger konualar hakkina bilgi verir misin kardes

• fasulyee kullanıcısına yanıt
    hocam banada bir yardım mf 3 15420 okul birincisiyim dicle düzce zonguldak bolu dumlupınar gelebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. B

Geldim, sorusu olan yazabilir.

Hocam okulun eğitimi donanımı ortamı hocaları nasıldır ? Tıp okullarını nasıl karşılaştıracağımı çok bilmiyorum, mesela bolu abant ib tıptan artıları eksileri nelerdir ? kadavra önemli oluyormuş galiba tıpta böyle imkanları var mı pratiği nasıl ? Kısacası diğer okullara göre artıları eksileri nelerdir ?
  • mousquetaire35 M kullanıcısına yanıt
    Zonguldak gelse de gitme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mousquetaire35

hocam banada bir yardım mf 3 15420 okul birincisiyim dicle düzce zonguldak bolu dumlupınar gelebilirmi

konuyu sadece düzce tıp a ayıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasulyee

Zonguldak gelse de gitme

konuyu bulandırmayalım. Konu düzce tıp bilgilendirme içindir
  • YnSs58 kullanıcısına yanıt
    tamam kardeş sıkıntı yok bi el at istersen düzce gelirmi benim nasıl sizec yurtlarını arştırdım tıpçılar için iyi yurtlar var
  • YnSs58 kullanıcısına yanıt
    kardes yemedik konunu ne bulandirmasi

nolmus yani digerleleride faydalansa bir sey mi kaybedersin

• ...
  • quote:

quote:

hocalar sehir egitim komiteler finasiz gecme ulasim okulun yeri kìs sert mi sinflar kac kisi imkanlar yeterli mi lablar nasil ve aklina gelen diger konualar hakkina bilgi verir misin kardes

Şehir çok sosyal olmayan biri için idare eder. Gidilebilecek güzel yerler var ama sayıları fazla değil. Gün geçtikçe yeni yerler açılıyor çok hızlı gelişiyor. Büyük şehirlere yakınlığı sayesinde hafta sonları güzel bir tatil yapabilirsiniz. Finalsiz geçmek için komitelerin 60 üzeri olması şartıyla ortalamanın 80 üzerinde olması gerekiyor. Kendi görüşüm, kalmak için salak olmak lazım. Finalsiz geçen 20 25 kişi falan oluyor. Eğitim konusunda çok iyi hocalar var, tabi arada çürük olanlarına var ama genel olarak iyi diyebilirim. Sınıf yabancı öğrencilerle birlikte 140 kişi oluyor. Yabancıların çok büyük bir kısmı kalıyor. Okul merkezden 6 km uzakta. Üniversite çevresinde yurtlar ve evler var, yürüyerek gidebilirsin ya da belediyenin minibüsleri var. Ulaşım konusunda sorun olmuyor. Kış çok sert değil. İstanbul'un bir tık daha serti gibi. Her dönem için ayrılmış bir amfi var teorikler orada oluyor. İmkanlar yeterli, lablarda sorun yok zaten fakülte 1992 de kurulmuş bir geçmişi var.

biri bana kırıkkale tıp ın eğitiminin iyi olmadığını pratik anlamda çok şey katamadığını söyledi düzcede de var mı böyle bi durum?

Hocam çok eyvallah tereddüt ediyordum Atatürk mü düzce mi diye..Sizce Atatürk'ün klinik imkanları için erzuruma gitmeye değer mi? Düzceye gitsem çok fark yaratır mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YnSs58

quote:

quote:

Şehir çok sosyal olmayan biri için idare eder. Gidilebilecek güzel yerler var ama sayıları fazla değil. Gün geçtikçe yeni yerler açılıyor çok hızlı gelişiyor. Büyük şehirlere yakınlığı sayesinde hafta sonları güzel bir tatil yapabilirsiniz. Finalsiz geçmek için komitelerin 60 üzeri olması şartıyla ortalamanın 80 üzerinde olması gerekiyor. Kendi görüşüm, kalmak için salak olmak lazım. Finalsiz geçen 20 25 kişi falan oluyor. Eğitim konusunda çok iyi hocalar var, tabi arada çürük olanlarına var ama genel olarak iyi diyebilirim. Sınıf yabancı öğrencilerle birlikte 140 kişi oluyor. Yabancıların çok büyük bir kısmı kalıyor. Okul merkezden 6 km uzakta. Üniversite çevresinde yurtlar ve evler var, yürüyerek gidebilirsin ya da belediyenin minibüsleri var. Ulaşım konusunda sorun olmuyor. Kış çok sert değil. İstanbul'un bir tık daha serti gibi. Her dönem için ayrılmış bir amfi var teorikler orada oluyor. İmkanlar yeterli, lablarda sorun yok zaten fakülte 1992 de kurulmuş bir geçmişi var.

biri bana kırıkkale tıp ın eğitiminin iyi olmadığını pratik anlamda çok şey katamadığını söyledi düzcede de var mı böyle bi durum?

Pratik olarak programda ne varsa hepsini hakkıyla yaptık. Ben pratikler konusunda eksiklik hissetmedim.

çok sağolun

• up aşağıda kalmasın
  • son uplama
    Teşekkür ederim tekrar hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.