Şimdi Ara

Düzce için Franchise Tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Orijinalden alıntı: djkubi

Diasa

aylık kâr marjı ne kadar acaba?

Dialarda alkol ve sigara var bu ürünlerde karının düşük olacağını sanıyorum. ancak müşteri çektiği için bu açığını rahat kapatır. Hem bakir hemde işlek bir yerde açarsanız en az 5-6 bin yapılır günlük ciro tahminim. En az yüzde otuz kar. Düzcedekilerin cirolarını öğrenirseniz iyi bir önbilgi olur.
  • cafe tarzı biryer de açılabilir.düzcede eksik bence bu tip şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

cafe tarzı biryer de açılabilir.düzcede eksik bence bu tip şeyler.

Gönül kahvesi
    Duran
    Donas
    Pizza Hut// pizza pizza
    diasa var şuan seçenekler arasında.
  • şimdi aslında düzceye ne gerek biliyormusun vunudan çok çok çok daha iyi ama fiyatları normal olan bir yer vunu zaten sallama bir yer onu geç yani ne açarsan aç vunudan iyi olur :) o yüzden eğer ailede bu duruma karşı çıkan falan yoksa yapabilirsin,ben az kalsın okulu bırakıp şirin tatlı bir kafe açıyordum :) sabahları gençler için hizmet veren kafe tarzı bir yer olur gece 8 den sonrada alkolde satışı başlar bence rahat olur amma illaki yemek ağırlıklı bir yer açıcam dersen donas çok iyi olur ancak tanıtılına kadar dayanma gücün olması lazım onun dışında kafe tarzı oturulabilir yerlere bak çünkü ağzına kadar iyi yemek yapan yer var
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

şimdi aslında düzceye ne gerek biliyormusun vunudan çok çok çok daha iyi ama fiyatları normal olan bir yer vunu zaten sallama bir yer onu geç yani ne açarsan aç vunudan iyi olur :) o yüzden eğer ailede bu duruma karşı çıkan falan yoksa yapabilirsin,ben az kalsın okulu bırakıp şirin tatlı bir kafe açıyordum :) sabahları gençler için hizmet veren kafe tarzı bir yer olur gece 8 den sonrada alkolde satışı başlar bence rahat olur amma illaki yemek ağırlıklı bir yer açıcam dersen donas çok iyi olur ancak tanıtılına kadar dayanma gücün olması lazım onun dışında kafe tarzı oturulabilir yerlere bak çünkü ağzına kadar iyi yemek yapan yer var

Aynısını söyleyecektim. Butik cafe olsun. Kısık ateş tarzında yemekleri kurabiyeleri güzel olsun bir de şık tasarım güzel iş yapar

• quote:

şimdi aslında düzceye ne gerek biliyormusun vunudan çok çok çok daha iyi ama fiyatları normal olan bir yer vunu zaten sallama bir yer onu geç yani ne açarsan aç vunudan iyi olur :) o yüzden eğer ailede bu duruma karşı çıkan falan yoksa yapabilirsin,ben az kalsın okulu bırakıp şirin tatlı bir kafe açıyordum :) sabahları gençler için hizmet veren kafe tarzı bir yer olur gece 8 den sonrada alkolde satışı başlar bence rahat olur amma illaki yemek ağırlıklı bir yer açıcam dersen donas çok iyi olur ancak tanıtılına kadar dayanma gücün olması lazım onun dışında kafe tarzı oturulabilir yerlere bak çünkü ağzına kadar iyi yemek yapan yer var

club, bar işine pek sıcak bakmazlar zira bi ismimiz var düzce' de.
    az önce konuştum ve buraya girdim, donas ve diasa ya sıcak bakıyor ancak konum olarak uygun yer bulamıyoruz. valiliğin karşısı var bi güzel ama kira fazla olur(ziraat bank, ing bank yanı.)

+ donas sencede iyi gider mi düzce' ye, bu soru genele.

• Boşver Düzce'de herkesin ismi var :) en azından herkes öyle sanıyor ben size en eksikliği duyulan şeyi söyledim zaten bu belediye varken ruhsat almanızda zor o kısmınıda düşünün,donası deneyen gerçekten hoşlanır kullanır ancak denetme süresi önemli kaç ayda kitlen oluşacak :) Hill gibi bir yerde olur mesela şemim dalga geçer gibi tabildot 14.90 yazmış düzcede ki en yüksek tabildot 5 lirayken ama bunada ihtiyaç var dışardan bir ton üniversite öğrencisi çalışan doktor vs de geldi onlara yönelik kaliteli bir kafede açabilirsin :)
  • quote:

Boşver Düzce'de herkesin ismi var :) en azından herkes öyle sanıyor ben size en eksikliği duyulan şeyi söyledim zaten bu belediye varken ruhsat almanızda zor o kısmınıda düşünün,donası deneyen gerçekten hoşlanır kullanır ancak denetme süresi önemli kaç ayda kitlen oluşacak :) Hill gibi bir yerde olur mesela şemim dalga geçer gibi tabildot 14.90 yazmış düzcede ki en yüksek tabildot 5 lirayken ama bunada ihtiyaç var dışardan bir ton üniversite öğrencisi çalışan doktor vs de geldi onlara yönelik kaliteli bir kafede açabilirsin :)

yok gerçekten her neyse konu bu değil.
    belediye hem niye ruhsat vermesin gayet güzel verir.
    donas aklına yattı işte bakıcaz. gönül kahvesi düşünüyordum. ancak bilgisi olmadığı işlere girişmek istemiyor fazla.
    konum olarak sizce nereler iyidir, donas ın franchise uzmanları varsa illa keşif yaparlar ama bi sorduralım önceden ona göre kira ücreti kafamızda oluşsun.

• sözlükteki arkadşalarada sordum donas diyor onlarda.
    ilerleyen zamanlarda görücez bakalım.
  • akçakocadaki diasanın kapandığı 2 yıl orada şuan kapalı olan dükkanda ise a101 var. diasayı önermiyorum açıkcası zaten düzce de migros bim a101 v.b. yerler çok var. bence farklı birşey yap farkındalık kazan. bir pastadan küçük dilim alacağına. bir pastanın hepsini almak daha mantıklı geliyor. pizza hut, dominos bence bunlar güzel. veya d&r
  • Donas bayilik vermiyor bildiğim kadarıyla.
  • Konu açılalı birkaç ay geçmiş fakat yeni farkediyorum.. Franchise değil tavsiyem ama sahaf tarzı bir yer açılabilir bence Düzce'de... Çok fazla kitap alınabilecek yer yok. Aranan çoğu kitap bulunamıyor hatta.. Şöyle ikinci el kitapların da alınıp satılabileceği güzel bir yer olabilir bence..
  • düzceliyim 18 yaşındayım ama düzcede starbucks fln iş yapmaz. avmde pahalı ne varsa sinek avlıyor. ucuz bişeyler sat da ne satarsan sat düzcede
  • düzceye değil akçakocaya yatırım yap
  • Çiğ Köfte Bayilik Kampanyası » Ücretsiz Çiğköfte Bayilik

https://adiyoremcigkoftebayilik.com/

Adıyörem Çiğköfte 10.Yılına Özel Dev Bayilik Kampanyası Düzenliyor.

Birçok avantajı olan bu kampanya girişimcilerin dikkatini çekmeyi başardı. Bir aylık bir kampanya süresinde 3000’den fazla bayilik talebi alan Adıyörem çiğköfte çiğ köfte bayilik kampanyasını yılbaşına kadar devam ettiriyor. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu yerler için geçerli olan kampanya Türkiye’nin her noktasında bayisi olmasını ve daha sonra yurt dışına açılması hedefliyor.

Bayi sayısı 430’u aşan Adıyörem çiğ köfte yeni iş kurmak isteyen girişimcilere destek oluyor. Lüks konseptiyle bayilerin tasarımını yaparak bayilerin yeni çiğ köfte dükkânı açarken ihtiyaç duyacağı imkânların %90’nını bayilerine hazırlayıp sunuyor.

Adıyörem çiğköfte sizden yıllık herhangi bir ücret talep etmez, bayilik ücreti almaz, yapmış olduğunuz cirodan da kar talep etmez, eşsiz ve kaliteli lezzetiyle tamamen girişimcilerin faydası gözetilerek kampanyalar düzenler. Size sadece çiğ köfte malzemelerinizin teminini sağlayarak daha fazla satış yapabilmeniz için destek olur.

Adıyörem çiğköfte ücretsiz bayilik sistemi uygulayarak sektörde yeni bir çığır açıyor. Bununla da kalmayım dükkânınızda kullanacağınız demirbaşları sizin için çok uygun fiyata tedarik edip size büyük masraflardan kurtarıyor. Bununla da kalmayıp hiçbir ücret talep etmeden yeni bayilerine 750 kg çiğ köfteyi hiçbir ücret talep etmeden hediye ediyor. Adıyörem Çiğköfte bayilik Fırsatını kaçırmayın!

• İç-Dış Reklam Görselleri

• Tek Cephe LED Işıklı Tabela,

• Soğutuculu Çiğköfte Dolabı,

• Çalışma Tezgâhı,

• 4 Adet Masa 12 Adet Sandalye,

• 5000 Adet El Broşürü,

• 1000'er Adet Magnet

• 1000 Adet Kartvizit dâhil kurulum bedeli 6,990 TL

*Bayilik Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin "0554 880 14 02" İletişim Numaralarımızı Arayabilirsiniz. «

*Adıyörem Çiğköfte Bayilik Fırsatı » Dayanılmaz Lezzet » Ayrıntılı bilgi için bloğunuzu ziyaret ediniz.https://adiyoremcigkoftebayilik.com/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.