Şimdi Ara

Düz Tabanlilar Askere Gidermi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
18.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheWaen

diğer taraf dumduz cektigim taraf boyle

Sizin ayağiniz bana normal gibi geldi. Dış taraf iç tarafa göre daha az çukurlu oluyor içten bakman önemli. Düz taban böyle oluyor tam olarak.

Düz Tabanlilar Askere Gidermi
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    doktor oylesin dedi yha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gitmedim ama alıyorlardı. 3 gün içinde göndericeklerdi. Ayağımda sıkıntı var dedim düz tabandı. Aile hekimine sevk etti askerlik şubesi. Doktor muayene etti kiloyu falan ölçtüler. Gataya sevkimi istedi. Ortopedik er polikniğine gidip muayne oldum. Röntgene gönderdi. Bir kaç gün sonra sonuçları alıp tekrar ortopedik er polikinliğine gittim. Yarbay sonuçlara baktı. Sağ ayak yamuk sol ayak düz. Askerlik yapmazsın bu şekilde dedi. Rapor yazdı. Gatanın içinde farklı bir yere gittim yine rapor yazdılar. 10 15 gün her sabah 5 6 gibi gittim geldim en son heyete soktular. Askerliğe el verişli değil diye kağıt verdiler ama şubeye gittiğimde askere gitmek istiyormusun diye tekrar sordular.

• nefes alan herkes gidiyo .askeri hastanede bi cocuk gordum telefona 2-3 cm den bakiyo goremiyo.ona bile saglam raporu verdiler gerisini sen dusun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

nefes alan herkes gidiyo .askeri hastanede bi cocuk gordum telefona 2-3 cm den bakiyo goremiyo.ona bile saglam raporu verdiler gerisini sen dusun

aynen öyle kolay değil almak. askerde iş bol nede olsa
  • tostu kaça kıstırin kullanıcısına yanıt
    Gözde toplamı 14se göndermek zorundalar o çocuk büyük olasılık çürük almak için dümen yapanlardandır.

• kardeşim düz tabanım ve askerliğimi şu an yapmaktayım. yapman gerekenleri sıralıyorum ;

önce git bi doktora ayağının düz tabanlık derecesini ölçtür. ayak basarak röntgen çektircen. eğer 10 derecenin altında ise şubeye git ayağım muaflık derecesinde düz tabanım ne yapmam gerekiyor diye söyle onlar seni hastaneye sevk edecek ordan da sağlık kuruluna girersin muaflık şartlarını taşıdığın için yüksek ihtimal muaf olursun.

sen niye yapıyorsun diye sorarsan ben salak gibi şubede bu işlemleri yaptırmadım askere geldim onlar burdaki devlet haatanesine sevk etti burdaki doktor 6 derece olduğunu söyledi. ankaraya sevk etti ordaki sağlık kurulu başkanı da düz tabana çürük vermiyorum dedi bana 10 derece diye rapor verdi. sonra tekrar sevk edildim bu kez de 11 derece denildi. bende uğraşmak istemedim

ama sen uğraş çünkü giyeceğin bot kesinlikle düz taban bir insanın giyeceği bi şey değil. günde 16-18 saat ayağında olduğjnu düşün. şu anda ayaklarım acayip ağrıyor bunları bilerek hareket et

• cimbomly kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun oncelikle ne yapiyorsun şuan askerde

• askerde her işi yaptık nöbet vs. tutuyorum o sıkıntı oluyor. bu gideceğin bölüğe bağlı ve başındaki komutanına. geldiysen yapacaksın der her işi yaptırır yada düz taban olduğun için ona göre iş verir. benim görevim iyi şu anda çok yorulmuyorum tabi bu işi bana düz taban olduğum için vermediler.

düz tabanlık var ise kesinlikle gelmeden önce muayene olun ona göre gelin

• asiigençlik A kullanıcısına yanıt
    benimde sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz hocam
  • cimbomly kullanıcısına yanıt
    Bende askerdeyim ve muane oldum sağ ayak 4.5 sol 6 çıktı ve doktor heyete sevk etti gondercem seni geriye evine dedi salı evrakları heyete vereceğim sizce ne olur

• Düz tabansanız ne yapıp edip askere gitmeden önce çürük alın aksi takdirde benim gibi ağrıdan psikolojiniz bozulur.

Yoklama döneminde askere gitmek isteyip istemediğim sorulduğunda gitmek istediğimi belirttim ve o süreye kadar da tedavi gördüm şu anda orta seviye düz tabanım ancak ayaklar claw yani pençe şeklini aldı,kas spazmları geçirmeye başladım.

Muhtemelen iyice zorlanmaktan ötürü menisküsde 2.derece dejenerasyon ve çapraz bağlarda 1.derece kısmı yırtılma var halen sağlam diyorlar.

Gitmeyin kardeşim bu hastalığı kimseye anlatamazsınız milletin gözünde işten kaçmaya çalışıyor damgası yersiniz,bolca da ağrı çekersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre98emre

Bende askerdeyim ve muane oldum sağ ayak 4.5 sol 6 çıktı ve doktor heyete sevk etti gondercem seni geriye evine dedi salı evrakları heyete vereceğim sizce ne olur
    muhtemelen fikrini sorup çürüğe ayırırlar. nerdrsin peki ? hangi hastane

• Van iskele askeriye hastanesi

• Yarın gidiyorum hastaneye sizce ne olur sonuçta normal değerlerin altındadır yazıyor

• Bı cevap verin ayırırlar mi heyette verirler mi doktor yüzde 70 alırsın dedi

• Bı cevap verin ayırırlar mi heyette verirler mi doktor yüzde 70 alırsın dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre98emre

Bı cevap verin ayırırlar mi heyette verirler mi doktor yüzde 70 alırsın dedi
    hocam muaf verdilermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimurgFC

Düz tabansanız ne yapıp edip askere gitmeden önce çürük alın aksi takdirde benim gibi ağrıdan psikolojiniz bozulur.

Yoklama döneminde askere gitmek isteyip istemediğim sorulduğunda gitmek istediğimi belirttim ve o süreye kadar da tedavi gördüm şu anda orta seviye düz tabanım ancak ayaklar claw yani pençe şeklini aldı,kas spazmları geçirmeye başladım.

Muhtemelen iyice zorlanmaktan ötürü menisküsde 2.derece dejenerasyon ve çapraz bağlarda 1.derece kısmı yırtılma var halen sağlam diyorlar.

Gitmeyin kardeşim bu hastalığı kimseye anlatamazsınız milletin gözünde işten kaçmaya çalışıyor damgası yersiniz,bolca da ağrı çekersiniz.
    hocam bende düztabanım e devletten yoklama başvurusu yapıp aile hekimine gitmem orada düztaban olduğumu söylemem yeterlimi sevk için ? şubeye gitmeden bu işlemi yapabilirmiyim

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Aile hekimine söyleyip sevk alırsın.Şubeye gitmene gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.