Şimdi Ara

Düz taban sorunum var askere alırlarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 95 doğumluyum açık üniversite okuyorum seneye kaydimi dondurup teslim olmak istiyorum bunun icin biraz erken ama olsun neyse bende duz tabanlik sorunu var ve Sağ ayağım dışa ve sol ayağım ice basiyor ve haliyle fazlasıyla kosamiyorum kasılmalar oluyor şimdi beni askere alırlarmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alırlar bende de aynı sorun var ayakta duramıyorum rahat koşamıyorum spordan muaf olursun çürük vermezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck

alırlar bende de aynı sorun var ayakta duramıyorum rahat koşamıyorum spordan muaf olursun çürük vermezler.

İçim rahatladı korkuyordum askerlik yapamiycam diye hem düz taban olmak hemde bi ayağım dışa bi ayağım ice basıyor saolun peki spordan muaf olmak derken kenarda oturmayiz demi kafa dağıtmak için uzun dönem gitmem lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor yapmazsın mıntıka temizletirler komutanın istiyatifine kalmış geç oturda der bana çok dedi mesela haha :D
  • Belirli şartları var aşağıdaki maddeler muafiyet alma sebebi:

Yürüyüşü bozan ve ayağın basarken çekilen ön, arka grafilerinde talus ve kalkaneus arasında ayrılma, yan grafilerde talus, naviküler ve birinci metatarstan geçen düz çizginin talonaviküler veya navikulokuneiform eklemde açılanması, tarsal kemiklerde dejenerasyon olması ve kalkaneal yükseklik açısının 10 dereceden (67 nci maddedeki Ek Şekil 2'de görüldüğü gibi) daha az olması ile karakterize flask, spastik düz tabanlık (Yukarıda yazılı olan tüm özelliklerin bir arada bulunması gereklidir.).
    1. Yürüyüşe tam engel olan flask düz tabanlık (ayak, bacak kaslarında atrofi ya da spazm, tarsal eklemlerde gevşeme ya da artropatik dejeneresansla birlikte olan arızalar).
    2. Spastik düz tabanlık (Kalkaneotalar ya da kalkaneo naviculer blok şeklinde
    geniş kemik kayması, ayakta şişlik ve kas spazmı ile birlikte olan durumlar).

• quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf vs Ben

quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck

alırlar bende de aynı sorun var ayakta duramıyorum rahat koşamıyorum spordan muaf olursun çürük vermezler.

İçim rahatladı korkuyordum askerlik yapamiycam diye hem düz taban olmak hemde bi ayağım dışa bi ayağım ice basıyor saolun peki spordan muaf olmak derken kenarda oturmayiz demi kafa dağıtmak için uzun dönem gitmem lazım

bende vardı iki ayakta da düz tabanlık uzun süre ayakta durunca koşunca çok ağrı oluyordu
    askeri hastaneden raporum da vardı

spordan muaf olamadım nöbetten muaf olmadım hiçbirşeyden muaf olmadım
    herkes gibi herşeyi yaptım
    ağrı çeke çeke bitirdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.