Şimdi Ara

Düz Liseden Anadoluya Geçebilir miyim? [Okul 1.liğimi kullanarak]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6-7-8. sınıflarda hiç ders çalışmadım ve düz liseye gitmek zorunda kaldım. 9. sınıfta aklım başıma geldi ve kendimi derse adadım böylelikle okul 1.si oldum şu anda 10. sınıf bitti 11e geçeceğim ve okul 1.siyim. Hedefimi falan tıpa yükselttim yani anlayacağınız düz lise olduğum halde neredeyse fen liseleri kadar ders çalışmaya başladım. Fakat bir sorun var, gittiğim lisedeki insanların çoğu çok saçma davranıyor :D hepsinde bi' kabadayılık falan :D Hepsi kendini bir şey sanıyor ve zorla (bence hak etmeyerek) bir sürü kişi sınıf geçiyor. Bu yüzden gittiğim liseyi sevmiyorum. Anadolu lisesine gidersem tıpa daha da yaklaşabilirim. Ayrıca oradaki öğretmenler daha da kaliteli olabilir. Böyle bir şey olabilir mi? Yani okul 1.liğimi kullanarak TERCİH SONRASI BOŞ KALAN anadolu liselerine gidebilir miyim? Saçma bir soru olabilir ama yine de sormak istedim. Umarım böyle bir şey olur da daha kaliteli bir eğitim alabilirim :)

• Duz liseden anadolu lisesine gecis yok diye biliyorum. Ayrica anadolu lisesinin bi esprisi kalmadi zaten 11 olmussun ve okul birincisisin kal lisende okul puani olarak da daha yuksek puan alackasin anadolu lisesine gecsen bile okul birincisi olacagini bilmiyosun. Birinciligi kaptirma kimseye, ben anadolu lisesindeyim zor sinavlar, dusuk sozlu notlari haricinde kazandirdigi bisey olmadi. Is sende bitiyor bu azmini kaybetme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymamirze

Duz liseden anadolu lisesine gecis yok diye biliyorum. Ayrica anadolu lisesinin bi esprisi kalmadi zaten 11 olmussun ve okul birincisisin kal lisende okul puani olarak da daha yuksek puan alackasin anadolu lisesine gecsen bile okul birincisi olacagini bilmiyosun. Birinciligi kaptirma kimseye, ben anadolu lisesindeyim zor sinavlar, dusuk sozlu notlari haricinde kazandirdigi bisey olmadi. Is sende bitiyor bu azmini kaybetme.

Yorumun için çok teşekkürler :) Ben bu türlü düşünmemiştim,dediğin gibi yapacağım :) Bu arada okul 1.lerine artık 60 tam puan geliyor mu? Yoksa diploma notuna göre mi puan geliyor? Halen tam çözemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzluKadayif -- 4 Temmuz 2013; 21:01:39 >
  • Gecemessin ve bence gecme de.

• Birinciye 60tam puan sanirsamm

• 3,00 sa beşlik sistemdeki ortalaman geçebilirsin diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: evfan_rabia

3,00 sa beşlik sistemdeki ortalaman geçebilirsin diye biliyorum

Ortalamam yanlış hatırlamıyorsam 4.96 ama öyle bir şey yok galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.