Şimdi Ara

DÜZ ÇİZGİ SORUNU! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benım bı sorunum var aradım ama bulamadım, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, bende NEC NP210G DLP PROJEKSİYON CİHAZ var ve tavana ters biçimde asılı vaziyette geçenlerde projeksiyon cihazımı acıp film seyretcektim bide ne göreyim ekranda (perdede) yukardan asağı doğru aralarında 15 cm cıvarlarında bosluk olacak sekilde bir sürü ince beyaz çizgi var, ne yapacağımı sasırdım, cıhazı actım kapattım falan düzelmedi. tabı sinirlerim bozuldu kumandasıyla bı kac kez cok sert olmamak kaydıyla cihaza vurdum neyse sonunda düzeldi, aradan 1 ay falan gectı (gercı 1 aylık sürede en fazla 6-7 kere acmısımdır) dun aksam tekrar actım yıne aynı cızgıler, ve ne kadar vursamda artık düzelmiyor, vurdukca çizgilerin bazıları yok oluyo sonra tekrar cıkıyo bazen ekran gıdıyo gelıyo ama sonunda yıne o cızgiler geri geliyor, o çigiler öyle acayipki sankı hapishanede parmaklıklar arasından izliyorum filmi. cihaz daha 350 saat falan kullanıldı yani lamba ile ilgili bişey değil, ama garanti süresi bıttığı içinde elimden bısey gelmıyor, acaba sizce sorun ne olabilir, bu tip sorun yasayan arkadasların acil yardımlarını bekliyorum

• kardes lambayla ilgili değil. maadem garatisi bitik cıhazın içini acabiliyorsan ac anakartın üzerinde 3 tane renk prizmasına giden ince kablolar var onlar yerınden gevsemıstır onları sıkıstıtırırsan hiçbir problemın kalmaz ...ok buyuk bir ihtimalle sıkıntı oradan!!!
  • görüntü aynen fotoğraftaki gibi. sizin dediğinizi deniyecem sonra burdan haber verırım tesekkurler

DÜZ ÇİZGİ SORUNU! YARDIM
  • peki sonuç ne oldu arkadaşlar yıllar olmuş ama bendede aynı sorun oldu.

• merhaba bu hata ile ilgili bir çözüm oldumu ne yaprınız eğer bir bilgi varsa paylaşabilirmisiniz. benimde cihazımda oluşuyor kapatıp açınca gidiyor

• Merhaba

Arkadşın da belirttiği gibi sorun renk küpüne giden film kablolar da eğer temassızlığı giderirseniz problem çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.