Şimdi Ara

Düz benzinli / dizel + tam otomatik araç satılmaması hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan bu tanıma uyan seçenek 320i, nitekim sorunsuz turbolu motor ve zf8 şanzıman.
    Atmosferik+ tam otomatik yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 3K1X

Anormal olanda zaten burada.60 bin dolara araç alıp litresi 1.3 dolar olan benzinin hesabını yapıyorsunuz.

Edit:60 bin dolara araç alan birisinin hane geliri minumum 5500-6000 dolar olmalı ki 60 bin dolara araç alması mantıklı olsun.Bu noktada da aylık alacağı 2 depo benzinin hesabını niye tutar ? Bana garip geliyor…

Bir anormallik yok. 60.000 dolar vermedim, 2. el almıştım.

Ki 60.000 dolar verecek olsam bile, bu parayı bir seferde çıkarmıyorum. Üstüne ekleye ekleye 60 bin dolara geldi. 5 bin dolarlık arabayla başlayıp her sene üstüne 5 bin dolar eklerseniz 11 sene sonra buralara geliyor. Bu benim ilk arabam değil, o yüzden artık ne sanayiye girmek istiyorum ne de arabam çok yaksın istiyorum. 12 litre yakan insigniadan buralara gelince sırf yakıttan bile insanın cebinde para kalıyor. Artı olarak, bu araç az yaktığı için belki gelecek sefer 5 değil 6 bin dolar ekleyebilirim.

Bu aracın deposu 40 litre, bir depoyla gittiği km 750 civarında, insigniamın deposu 60 litreydi ve gittiği km 550 civarıydı.

Eski araçlarımda yok vuruntu problemi, yok hangi dexos yağ gibi şeylerle uğraşırken, Corolla Crossta bunların hiçbirini düşünmüyorum.

Geçen anahtarı cebimde makinaya atmışım yıkanmış, gram rahatsız olmadım bile. Toyota bunu düşünmüştür herhalde dedim, anahtar da hala çalışıyor.

• Suzuki s-cross var bende. Şanzıman aisin 6 ileri, motor turbo benzin+ mild hybrid, üstüne 4 çeker var.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.