Şimdi Ara

[DUYURU]3. Parti Yazılımlar Hakkında Son Uyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/riot-games/announcements/3-parti-yazilimlar-hakkinda-son-uyari
    26 Haziran 2014 tarihinde Riot Games olarak League of Legends içerisinde 3. parti yazılımların kullanımı hakkındaki görüşümüzü paylaşmıştık.
    Oyna tuşuna basıldığı andan, Zafer veya Bozgun ekranını görene kadar size, rakibiniz üzerinde haksız avantaj sağlayacak, oyun deneyimini ve rekabetçi ortamdan alınan eğlenceyi kötü etkileyebilecek her türlü yazılımın bu nedenle bazı yaptırımları beraberinde getireceğini daha önce belirtmiştik. Önümüzdeki haftadan itibaren bu programları kullanmaya devam eden oyuncular, gittikçe artarak uygulanacak uzaklaştırma cezaları almaya başlayacaklar.
    League of Legends’ın sürekli en iyi yönde gelişmesine uğraşıyoruz. Bunun en önemli parçası da oyuncu deneyimi ve eğlence. 3. parti yazılımlar için çizdiğimiz bu çerçevenin dışında kalan bir etkileşime izin verecek olursak, deneyim ve eğlenceden de ödün vermiş oluruz. Bu programların kullanımına karşı aktif bir şekilde tarama yapmaya devam ederek, kullanıldığı hesaplara yaptırım uygulamayı sürdüreceğiz. Bu duyuru, 3. parti yazılımların kullanımı hakkında yaptığımız son uyarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 23 Ağustos 2014; 14:09:59 >

• MK LOL'cülere perma pls
  • Ekranım küçük diye zoom hack kullanıyordum abartmadan, sanırım artık kullanamayacağım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

MK LOL'cülere perma pls

SGU gönderdin de biz mi kullanmadık.
  • quote:

MK LOL'cülere perma pls

MK Lol'cüler baz alınarak yapılan bir açıklama olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle günümüzde gitgide artan script kullanımına bir önlem alınmaya başlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paako

Ekranım küçük diye zoom hack kullanıyordum abartmadan, sanırım artık kullanamayacağım :(

1024x768 falan mı
  • Helllaaaaaallll rito ağa sinirlendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gamebooster bunun dışında sanırım
  • replay programları dahil değildir herhal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

quote:

Ekranım küçük diye zoom hack kullanıyordum abartmadan, sanırım artık kullanamayacağım :(

1024x768 falan mı

1440x900 ama oynayamıyorum bir türlü. Benim monitörde mi sorun var bilmiyorum da harbi 1024x768 ile oynuyormuşum gibi hissediyorum. Sanırım monitör değiştirme vakti geldi.
  • quote:

quote:

quote:

1024x768 falan mı

1440x900 ama oynayamıyorum bir türlü. Benim monitörde mi sorun var bilmiyorum da harbi 1024x768 ile oynuyormuşum gibi hissediyorum. Sanırım monitör değiştirme vakti geldi.

1366.768'de oynuyorum rahatım. masaüstü falan mı bilgisayarın

• mkloldeki skin hakkında bir şey olmaz sanırım. Onun dışında script vs anlamındadır. Çünkü karşı takıma üstünlük kurmuyoruz kursak riot skin satmazdı
  • Önce küfür edenleri banlasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

1024x768 falan mı

1366.768'de oynuyorum rahatım. masaüstü falan mı bilgisayarın

Aynen masaüstü. Ama işin garibi laptopta 1366x768'de oynarken bu kadar sorun yaşamıyorum

• replay dahil değildir diye düşünüyorum

• quote:

MK LOL'cülere perma pls

script'çi bebelere perma pls
  • zoom hack ggwp :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyph

quote:

MK LOL'cülere perma pls

Permayı geç IP ban pls.

Giremesin veledler şu oyuna
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nyph

quote:

MK LOL'cülere perma pls

Permayı geç IP ban pls.

Giremesin veledler şu oyuna

Ip resetlerler ya onlar ama o ip den girilen tüm hesaplara perma ban çekse yeminle bırakırlar oyunu

• Replay programı kullanmanın bi sakıncası yoktur muhtemelen ya da varsa riotgames in kendi tasarlayacağı ya da anlaşacağı bir programı sunması lazım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoraima -- 15 Ağustos 2014; 20:35:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.