Şimdi Ara

Duygularıyla vs Mantığıyla oy kullanan seçmen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir çevremde ve iletişim kanalları dolayısıyla sosyal medya ve televizyonlarda dikkat ettiğim bir gerçek var. Ülkemizde çoğunluk mantığıyla, beyniyle düşünüp oy vermek yerine duygularıyla ve kalbiyle yani hissederek oy kullanıyorlar.

    X partisini yürekten destekleyen tanıdıklarım çok kısa bir süreçle X partisine gözü dönmüşçesine düşman oluyor. Orta yolu tutturma düşünerek hareket etme gibi bir durum söz konusu değil.
    Şimdi şu aşağıda verdiğim videoya bakınız. İnsanların hangi partiye oy vereceklerine verdikleri cevaba bakın hele. Seviyorum oy vereceğim diyor. Sevmiyorum oy vermeyeceğim diyor. 16 yıldır iktidarda o yüzden kesinlikle bu partiye oy vermem diyen olduğu gibi 16 yıldır iktidarda olduğu için veriyorum diyen de var.
    https://www.youtube.com/watch?v=u0juqo2nvcM

    Bu ülkede insanlar futbolla siyasetin farkını anlayana kadar hiç bir şey iyiye gitmeyecek.

    Şimdi bir başka video bu kez siyesetle politikayla ilgisi yok. Burada gençler uçan bir küvet yapıyorlar ve alışveriş yapmaya arabayla gitmek yerine uçan küvetleriyle gidiyorlar. Bu gençler 2 dünya savaşında taş taş üstüne kalmamış Almanya vatandaşları. Sadece uçan küvet değil kanallarında bakabilirsiniz bir çok fantastik işler yapıyorlar. Deniz altı, tank vs vs.
    https://www.youtube.com/watch?v=EQK9m_OBVgY

    Şimdi biz diyoruz ki dolar arttı hükümetin yanlış politikası/dış mihraklar. Aslında başta kimin olduğundan ziyade bizim kim olduğumuzdur. Biz kim isek başımızdaki de bizim yansımamız olacaktır. Siz Amerikanın başına trump'ı da koysanız eşşek de koysanız hıyar da koysanız bu ülke gelişmeye devam edecek. Hepimiz intel,amd işlemcileri kullanırken, google yahoo twitter facebook microsoft youtube kullanırken bu adamların geriye gitmesi mümkün mü? Peki bizim ileriye gitmemiz mümkün mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfbmfb -- 10 Haziran 2018; 16:10:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.