Şimdi Ara

duygu somurusuyle insan dolandirma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iste dun kiz arkadasimla bulustuk falan bende eve donuyordum iste otbuste optimumun orda indim isim vardi media marktte onu halletim evime dogru yuruyordum iste evim kucuk migrosun orda bu arada iste tam migrosun ordayim yasli bi adam geldi 35-40 yaslarinda iftar vaktiydi iste dedi bakarmisin kardes iftarimi acmadim daha buruyada yeni geldim dilenci falan degilim yanlis anlama hic biyeri bilmiyorum param da yok falan ben inanmadim tabi ama cok yorgundum iki saat yalvarmasin diye uzerim de de 5 + 5 10 tl vardi iste okadar kalmis 5 ini verdim gittim

Bu olay ikinci defa basima geliyor ayni yerde bi kac ay evvelde bitane gec adam aynisini yapti ama ona vermemistim tam 20 dk yalvardi !! Ama yoktu uzerimde valla 20 liram mi ne vardi onlada sinemaya gidicektim

İbret alinmasi gereken kisim = kesinlikle vermeyin bu adamlara

Bu arada adamin yalan soledigini anladim cunku oruclu bir insanda agiz kokusu olur onda masallah birsey yoktu

Nese aklima geldi dun aksam anlatcaktimda unutmusum uyarayim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 26 Ağustos 2011; 5:01:54 >

• İşte () ibret alınacak hikaye
  • Sert bir şekilde Allah versin dedikten sonra arkana bakmadan yürüyeceksin.
  • televizyonda daha moderni var atv de çıkıyor.
  • Bzı insanlarn açken nfesi kokmaz kendmdn bliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agah010

Bzı insanlarn açken nfesi kokmaz kendmdn bliyorum

Kendi ağzını koklayabiliyomusun ?
  • ben genelde kokar diye biliyorum bilmiyorum ama 2 kere başıma aynı şekilde olay gelince kıllandım yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işte bende girdim konuyu okudum sonra işte haklısın gibi ama işte ne yaparsın arada vermek lazım işte
  • işte gerçek bir vatansever
  • harbi çok iştelemişim yazdığımı okudumda özür dilerim
  • Senin ev Eryamanda mı?
    Tam olarak nerde oturuyorsun?
  • Faceden baktım ortak arkadaşımız filan var demekki sende eryaman'da oturuyorsun.
    Ayrıca o bahsettiğin genç olan dilenci genellikle açık mavi Kot pantolon giyer ayağında da sandalet vardır.Adam benden 4 kez para istedi hepsinde de öğrencide para ne arasın
    be
    ded
    im.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Faceden baktım ortak arkadaşımız filan var demekki sende eryaman'da oturuyorsun.
    Ayrıca o bahsettiğin genç olan dilenci genellikle açık mavi Kot pantolon giyer ayağında da sandalet vardır.Adam benden 4 kez para istedi hepsinde de öğrencide para ne arasın
    be
    ded
    im.

oha harbi bildin böle bi inşaat işcisi havası var o genç olanda yaşlı olan takım elbilseli çeketli falan kahverengimsi bi renk o genç olan çok yapışkan yok abicim valla yok falan diyorum bi baksan bozdursan o yirmi liyarı falan diyordu buda öle der uzatır diye verdim

• Hacı o uzun boylu inşaat amelesi olan tipli 2 kez Celal aydının önünde,bir kez çağdaşın önünde,bir kez de kerem aygün(Bahar ilköğretim okulu falan var orda yakaladı)yok diyorum hâlâ istiyor yok diyorum istiyor en sonunda ......i çektimde öyle gitti.
    Bu arada sen nerede oturuyorsun tam olarak tarif et ben akşamları migrosun oralardayım.
  • quote:

Hacı o uzun boylu inşaat amelesi olan tipli 2 kez Celal aydının önünde,bir kez çağdaşın önünde,bir kez de kerem aygün(Bahar ilköğretim okulu falan var orda yakaladı)yok diyorum hâlâ istiyor yok diyorum istiyor en sonunda ......i çektimde öyle gitti.
    Bu arada sen nerede oturuyorsun tam olarak tarif et ben akşamları migrosun oralardayım.

mesalardayım ben bergama apt
  • Tam olarak nereye düşüyor.Bende araç muayene istasyonun orda ki SERGRUP'tayım.
  • quote:

Tam olarak nereye düşüyor.Bende araç muayene istasyonun orda ki SERGRUP'tayım.

o migrosun hemen caprazındaki 13 katlı evler varya bizim site ora işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.