Şimdi Ara

Duvarın boyası plastiğe yapıştı YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Barfix demirini sökünce boya, demirin ucundaki plastikle resmen bir olmuş boyayı plastikten çikarıp duvara bi şekilde tutturuyum dedim çıkmıyoda yardim pls nasil cikarabilirim o boyayı???
    (boya plastik gibi bir şey çıkar galiba yapıştığı yerden)
     Duvarın boyası plastiğe yapıştı YARDIM Duvarın boyası plastiğe yapıştı YARDIM
    Edit: resimler 2 kere gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Bisturi -- 2 Şubat 2016; 12:39:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sevenleri ayırma
  • Normalde insaatta kuruyan boyalari tiner cozer. Ancak bunu cikarir mi bilemem. Genelde herseyi cikariyo. Yanlis boyanan yerleri falan bi beze tiner dokerek temizliyolar.

• Spatula al kazı

• Örümcek Adnan kullanıcısına yanıt
    Sevenleri ayırmazsak babam kafamı kıracak

• Evde tiner yokturda aklıma zeytin yağı geldi acaba zeytinyağıyla yumuşatsam çıkarabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

Spatula al kazı

Kazımayı denedim ama siyah kısım yumuşak plastik olduğundan kazınmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arıcıdede

Hocam o kopan parcayi eski yerine takmayi unut fakat barfiks cubugunu yine oraya tak belli olmaz

• Pstik boyada olur oyle seyler. Soksen oraya yapistiramazsin geri kardesim
    Ayrica baban onun neyine kizacak sanki sen yaptin

• 60-100 kum zımparayla çıkarabilirsin sanırım altındaki plastik çok yumuşak değilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Örümcek Adnan

quote:

Hocam o kopan parcayi eski yerine takmayi unut fakat barfiks cubugunu yine oraya tak belli olmaz

Dolapla duvar arasında duruyordu dolabın üst kısmını yamulttuğunu farkettim bide asıldıkça çatur çutur sesler geliyo dolaptan bi gün krılcak diye korkuyorum

• Uhuyla felan tutturmaya calıscaktim ama arkadasin verdigi fikir aklima yatti. Geri yerine kurucam dolapta durucağına orda dursun

• quote:

Uhuyla felan tutturmaya calıscaktim ama arkadasin verdigi fikir aklima yatti. Geri yerine kurucam dolapta durucağına orda dursun

onu vidasız kullanmak biraz riskli. ben vidasız kullandığımda yavaş yavaş aşağı kaymaya başlamıştı. bence vidasını da tak nasılsa yerini sevmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

quote:

Uhuyla felan tutturmaya calıscaktim ama arkadasin verdigi fikir aklima yatti. Geri yerine kurucam dolapta durucağına orda dursun

onu vidasız kullanmak biraz riskli. ben vidasız kullandığımda yavaş yavaş aşağı kaymaya başlamıştı. bence vidasını da tak nasılsa yerini sevmiş

ilk aldığmda yerini, yüksekliğini değiştirirsem diye vidayı takmadım bide duvar hadi neyse alçıyla boyayla vida deliği kapatılırda dolabı vidalamama babamın sıcak bakıcağını sanmıyorum (2 yıldır vidasız kullanıyorum kilo alamadığımdan ve 60 kg olduğumdan suana kadar bi sıkıntı yaşamadım )

• al bir boya kuru baya tuval boya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.