Şimdi Ara

Duvardaki Hatı Kullanarak Modemi Uzatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim evdeki kablosuz modem pc'ye çok uzakta. Güvenilmez bi bağlatı oluşuyor.Hız da bayağı düşüyor. Moba felan oynayamıyorum bağlantı koptuğu için.

Modem, splittere telefonla birlikete bağlı. Bu splitterin ucu bi yuvaya bağlı (ethernet oluyo galiba). Hemen yanında da bu yuvanın aynısından var ve iki yuvada her odada var.
    O ikinci yuvayı kullanarak modemden pc'ye bi hat kurabilir miyim?
    İkinci yuva hakkında tek bilidiğim telefonun bağlanınca çalışmaması. Evde hiç kullanılmıyor. Ne işe yaradığını bilmiyorum. Telefon ve internet diğer birinci yerden geliyor

• İkinci jack ile ilk jack aynı ise olmaz.bahsettiğiniz kablo etheret kablosu değil düz telefon kablosu. Jacklardan biri küçük biri büyükse büyük olan ethernettir ama kablosu yoktur klavuz kullanarak aradan kablo çektirebilirsiniz kablo uçlarının ayarlanmasını da elinizde alet yoksa yapmanız biraz zor olabilir.

Elektrik hattı üzerinden internet yayan aletler var. Çift haline satılıyor birini modemin oraya diğerini de istediğiniz fişe takıyosunuz otomatikman interneti yayıyor mevcut hat üzerinden 50-60 liraya kablolu 130-140 liraya kablosuzu var. Özellikle kablolu versiyonun maliyeti kablo çektirmek ile aynı olur. Ayrıca daha pratik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için çok teşekkürler.
    Elektrik hattı üzerinden interneti yayan aletlere baktım. Powerline diye geçiyolar galiba. Yorumlarda göre çok güç kaybı olmuyomuş galiba. Ben onları biraz araştırıyım.
    Gerçekten de iyiylerse çok işime yarayacak sağolun :3
  • Kaliteli markalarda güç kaybı oldukça azalıyor. Hatta wifi ile aynı hız kapasitesinde falan oluyor. Cihazı almadan önce kullanıcı yorumlarını mutlaka okuyun gerçek veri aktarımı ile firma bilgileri tutmayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoğraf atabilir misiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buattan modeme elektrik almak
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.