Oğlumun adını mafya koydum, artık ben de mafya babasıyım.
1964'de içilen kahvelerin hatırı doldu,duyurulur.
Sizde bit şampuanı var mı? Kirlendi hayvancıklar.
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapın. Çok zevkli oluyor.
Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor.
Eğer kişi ,akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil çalışkan ise ,dikkat et Akıllı olup ta tembel ise ,ikaz et Hem akılsız ,hem tembel ise imha et.
Üç arkadaş kazı yapıyorlarmış. Kaz ölmüş
Düşünce suç olmasın...... kalkınca suç olsun
Biz sade vatandaşız, zenciler kakaolu, Çinliler limonlu
Mafya babası haraçlarını toplaması için yeni bir tetikçi buldu. seçtigi adam sağır ve dilsizdi. Çünkü baba, bu tetikçi yakalanırsa polise fazla bir şey anlatması mümkün olamaz, diye düşünüyordu. Baba, bir gün ödemelerin geciktiğini fark etti ve tetikçiyi odasına çağırdı, bir de işaret dilini bilen tercüman buldular. Tercüman işaretle sordu: - "Para nerede?" Sağır dilsiz işaretle yanıt verdi: - "Ne parası? Benim paradan maradan haberim yok. Neden bahsettiginizi anlamıyorum." Tercüman tercüme etti: - "Neden bahsettiğinizi anlamıyormuş. " Baba 38'liği koltuk altından çekip sağır dilsizin beyninedayadı: - "Şimdi sor bakalım, para nerede." Tercüman işaretle sordu: - "Para nerede?" Sağır -dilsiz kan ter içinde isaretle yanıt verdi: - "Şehir merkezindeki parkta, büyük heykelin olduğu kapıdan girince soldan 3. ağacınn kovuğunda yüz bin dolar var." - "Ne söyledi?" dedi Baba. Tercüman yanıtladı: - "Dedi ki, hala neden bahsettiğinizi anlamıyormuş, ayrıca o tetiği çekmek de biraz göt istermiş."
Diyarbakır'da Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere içinde, hoca sorar, "Şehmus oğlum ne oldu sana", Şehmus der, "Babam dövmiştir". Hoca sorar, "Niye oğlum", "Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy." Bunun üzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda Şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir. Bunu gören hoca merakla gider yanına ; "Şehmus ne oldi kim yapti" der. Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi", Şehmus anlatır. "Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hiç ses etmedim. Bunun üzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim... hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hiç bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus. Ertesi gün bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hiç ses çıkarmamişem. En son bubam anamın arkasına geçti, "ben çocuk isterem, ben çocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Geçtim bubamın arkasına, " Ben de bisiklet isterem !!!! ""
New York'ta banka soygunu yapan Temel çıkan çatışmada bir polisi vurduktan sonra yakalanır. Dava kısa sürer ve ölüme mahkum olur. Kendisine nasıl bir infaz istediği sorulur. Gaz odası mı, elektrikli sandalye mi yoksa sehpa mı ? Temel : - Bunların yerine bana AIDS mikrobu verseniz ? Görevliler şaşırırlar fakat hastalığın tedavisi olmadığını ve sonucun kesin ölüm olduğunu düşününce Temel'in isteğini kabul ederler. İnfaz günü geldiğinde HIV virüsü şırınga edilirken Temel kıkır kıkır gülmektedir. Şaşıran görevliler sorarlar. - Kısa zaman sonra AIDS olup hastalanacak, kıvrana kıvrana öleceksin. Ne diye gülüyorsun ? Temel gururla pantalonunu indirir, alete takılı prezarvatifi göstererek: - Ben tedbirimi aldım.