Şimdi Ara

Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Çok isterim ama sıkılırım herhalde. Türkiye gibisi yok

Dışarıdan daha eğlenceliyizdir bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde adamları hiç eğlenmeyen tipler sanıyorsunuz. Prank videoları falan efsane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

Herşey iyi guzelde samimiyet yok,duşun yani amcalara otobuste fortluyor,cebinden cuzdaninı alıyor,soforden samimi kufur yiyorsun, boyle samimiyetin oldugu başka bir ulke bulamayız.

Ne guzel heycan var,kufur var,şiddet var duralım durdugumuz yerde.

Evet küfür, şiddet, hırsızlık ve taciz mükemmel şeyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yalan söyleyeyim benimde büyük hayalım böyle yerlerde bisiklet sürüp doğa yürüyüşleri yapmak..
  • ege_NL kullanıcısına yanıt
    Cuijk ve Amsterdam'da bulunmuştum, havası bir başka güzel tertemiz Türkiye'yi zerre özlememiştim neyini özlediniz?

• valkyon kullanıcısına yanıt
    Dönerini kokoreçini pidesini İzmiri Aydını

• ege_NL kullanıcısına yanıt
    Sırf yiyecek için Hollanda'dan vazgeçip Türkiye'yi istemek...
    Bilemedim açıkçası gittiğim yerlerde türk restorantları da vardı gayet iyiydi Türkiye'yi hatırlamak için bence bu tarz yerler yeterli.

• Bünyeme hafif gelir. Öyle rahat yerlerde yaşayamam ben. :D
  • Başka Yerde yaşamak da neymiş

Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51C189DEA -- 29 Kasım 2015; 1:48:27 >
  • Iyi güzel diyorsun da o bisiklet sürme isi biraz yas Bahsettigin yerler senede 1-2 ay günes gören yerler. ben Almanya yim. En son 2 ay önce Türkiye de iken gördüm günesi düsün
  • Kekoların olmadığı herhangi bir ülke olsun yeter bana

• quote:

Orijinalden alıntı: telebreathe

Beni Kanada'ya atsınlar oranın en uzun bibili zencisine sabah öğlen akşam vurdururum

Kanada bahane :)

• böyle şeyler gördükten sonra avrupa ülkelerine geçersek hardda başladığımız oyunu easyde bitirmiş oluruz bu ekşına bünye alıştı artık kaçış yok
     Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin... Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin... Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin... Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin... Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin... Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin... Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

Güvenlik hat safada, suç oranı az, terör yok.
    Nüfus az, sakin.
    Trafikte kavga yok, gürültü yok. Yayaya saygı var.
    Geçim Türkiye'den bin kat daha iyi.

ŞU GÜZEL DOĞADA SABAH KALKIP BİSİKLET SÜRMEYİ HAYAL EDİYORUM DA...

BİLGİ: Kesinlikle yabancı hayranı değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saekobusujima -- 29 Kasım 2015; 5:09:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ege_NL

Amsterdamdayım Türkiye'yi özlüyorum

Amsterdam Eskişehir ile aynı zaten qnq. Adalar caddesine git. Porsuk kenarında çay iç. Türkiye'de gibi olursun.

• Ben burayı isterdim açıkçası.

Türkiye iyi güzel ama ben sakin insanım bana sakin bir yer lazım.

Aslında Türkiyenin ufak kasabaları da olur. Tabi kaldıysa öyle bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akane Tsunemori

böyle şeyler gördükten sonra avrupa ülkelerine geçersek hardda başladığımız oyunu easyde bitirmiş oluruz bu ekşına bünye alıştı artık kaçış yok
     Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin... Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin... Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin... Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin... Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin... Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin... Düşünsenize Norveç, Danimarka, Hollanda, Avustralya gibi Bir Ülkedesin...

Hahahahahahqhahahahhahahahhahahhaahhaahah
    Abi kahkaha attim ya harbiden guzel tespit

• Lanet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akane Tsunemori

böyle şeyler gördükten sonra avrupa ülkelerine geçersek hardda başladığımız oyunu easyde bitirmiş oluruz bu ekşına bünye alıştı artık kaçış yok

yabancı ülkelere hak veriyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.