Şimdi Ara

Düşünsenize ayda 10 bin TL kazanıyorsunuz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
9
Favori
26.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bana ayda 10bin kazanacağım iş bulun sizin dostunuz olayım.

Şöyle güzel bir yazılım ile telefon açık bırarak para kazanma işine girelim.

1500 TL'ye yazılım satalım her sattığımız kişi de bir arkadaşına satsın yazılımı netwürk margeting yapalım.

Ne dersiniz? Türkiye en inovatif iş

Detayları konuşmak için ne zaman buluşuyoruz

Bilmem hocam cennetten arazide satabiliriz Türkiye'de rağbet göreceğini düşünüyorum ben.

• Fakirin hayali fakir olur lafı doğru glb yaww DÜŞÜNSENİZE AYDA 10binnnnnnnn ogff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bin tl üzeri kazanıyoruz ve gayrimenkul zenginiyim. Soruları alayım

• Düşünemedim çünkü yetmezki o bana. Daha krala ciktir hit diyeceğim.

• Forumdakiler zengin çıktı kurban olduklarım iban atam 20 30 atın

• Hayallerimiz bile kısıtlı be arkadaş ne duruma geldik. Adam aylık 10 milyar kazansam 100binlik arabaya binerim diyor. 100 bin liraya full dizel Golf vermiyorlar

• -nothing2lose- - kullanıcısına yanıt
    Aileden zenginler , varlıklarının boyutunu biz bile tahmin edemiyoruz tanıdığımız halde . Kadın ilçeye yakın köy yeri gibi yerde yaşıyor. Bayramlarda elini uzatıyor öpmemiz için midemiz kalkıyor. Tamamen pintilikten leş gibi ter kokuyor yıkanmıyor bile su parası gitcek diye.

Demek istediğim: İnsanlar kaliteli yaşam için para hayali kurarken , bazılarıda yaşamdan vazgeçip sadece paranın varlığıyla mutlu oluyorlar.
  • eğer babadan kalma bir ev araba vs varsa o şekilde yaşanabilir. ama sıfırdan 10 binle öyle bir yaşam sürmek çok zor. 500 bine ev diyorsun, 100 bine araba diyorsun. zaten bunları alabilmen için yemeden içmeden 5 yıl çalışman lazım. aylık 3 bini falan ev masraflarına araba giderlerine vs ayırsan 8-9 yıl kredi ödemen lazım ki tamamen senin olsunlar ve sonrasında eline geçeni günlük yaşantına harcayabilesin.

ilk mesajdaki yaşam standartlarına ulaşabilmek ve kemer sıkmadan yaşamak için aylık 20 bin civarı kazanmak lazım minimum.
  • Ayda 10 bin kazanmıyorum ama beni tarif ettin😁

• Baba parasıyla kendini bi nane sanan vasıfsızlardan biri daha.

• Yapılamayacak olan ne anlamadım ki? Evin fiyatı belki biraz uçuk, onun dışında iki dergiyle spotify üyeliği 20bin lira mi tutacak?

Taksit, borç falan yoksa; evli değilsen gayet mümkün şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

başlıkta bahsedilen miktara yakın bir kazancım var, altımda 2015 model golf var ve kendi evim yok. istanbul çok pahalı bir yer o yüzden geçinmek de epey zor. 64 gb iphone 6 kullanıyorum, orta düzeyde bir oyun bilgisayarım ve macbook air'im var. insan kazandığı kadar harcar benim en büyük masrafım sanırım yemeye ve içmeye gidiyor. genelde her şeyin ucuzunu kovalarım, marka takıntım yoktur biraz naif'im açıkçası. ama çevremde benimle benzer maaşı alıp 2 evi olan da var, benzer maaşı alıp ay sonunu getiremeyen de.

Meslek ne ben 2.5binle geçinmeye çalışıyorum istanbulda

• quote:

Orijinalden alıntı: ozfidelio

Bu dediklerin ayda 10 bin Dolara olur, 10 bin TL ye olmuyor mümkün değil. Siz bugün 10 bin TL yi çok büyük para sanıyor olabilirsiniz ama Dolar bazında yaşadığımızı düşünürsek artık büyük bir para değil.

nerede yaşıyosunuz amerikada mı ?
  • Benim patronda ayda 1 milyon kazanıyordur ama 2004 model arabaya biniyor :)
  • Ayda 10 bin liraya bunları yapamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10binle bunlar yapılmıyor. Denendi test edildi.
    1300 kira
    2000 kredi
    1000 bebek bakıcısı
    3000 kredi kartı borcu(giyim,gıda,ihtiyaç vs için harcanmış)

etti 7300 kaldı 2700.
    O parada mutlaka birşeylere gidiyor her ay yeni bir gider çıkıyor.Ocak ve temmuzlarda araç vergisi,yılda 2 ay sigorta+kasko, Aralık aylarında vergi kesintisi,eylül en borçlu ay zaten.
    Yakıt,bebek masrafları vs bir sürü masraf var zaten.Bebek masrafı biter okul masrafı başlar.O biter öbürü başlar.Türkiye şartlarında 10bin tl iyi para ama öyle aman aman lüks hayatıda değil. 1404 asgari ücret zaten rezalet.
  • Ayda 4500 kazaniyorum insAllah 5 sene sonra 10 bini goruruz.

• 10 milyar büyük bir para değil hem 10 milyar alanın 10 milyar alacak kadar sorumluluğu olur zannımca tamam zamanın olurda torpilli olup bu maaşı haketmeden alanlarda var hakedip alanlarda var şüphesiz ama maalesef yıllanmanız lazım buna odakla ilginiz ve alakanız değişir yıllandıkça da babadan gelme mirasın varsa bunları düşünmessin eğer istersen gerekli eğitimi alır senin için hazırlanmış koltukta yaşamına aynen devam edersin yada boş gelenin boş tayfası gibi harman savurup sana açılan kredi kartı ile gününü gün edersin yada yaşamını onu bunu yalayarak bir yere gelip rüzgar nereden eserse o yöne dönerekte bunları yapabilirsiniz zira bu dediklerimin Türkiyede örneği çok 10 milyar para mı bu dediklerime göre saçma sapan program sunup milyon götüren kariyerini sakatlıklarla bahane edip paraya para demeyen var hey yavrum hey hayal mi bunlar aklını kullanırsan torpilin varsa her şey mümkün hatta soruları çalıp doktor ve avukat olarak bile geçirebilirsinki oda oldu

10 bin bu hayaller göz edilerek çok düşük olmuş

bir şey yazardım ama ban yeriz

hayallerle yaşayanı gerçekler .........

• o kadar b..tan bir memlekette yaşıyorum ki hayal ederken bile birkaç gerçek beni tokatlıyor,hayal bile edemiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.