Şimdi Ara

Düşündüğüm Tarz Bir Televizyon Aparatı Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yakın zamanda 55"-65" arası bir televizyon almak istiyorum. Fakat evimde bu televizyonu koyacağım yerde çatıdan gelen uydu kablosu yetişmiyor. Bunun yerine uydu kablosunun yetiştiği yere bir aparat bağlıyıp. Akabininde bu aparatın diğer ekinide televizyonun uydu girişine bağlayıp. Wireless üzerinden kanal izleyebileceğim bir alet mevcutmu? Mevcutsa bulabileceğim bir link atabilirmisiniz. Değilsede bunun projesini yaparız :)

• Uydu alıcısını kablonun bittiği yere koyup, kablosuz görüntü aktarıcı vasıtasıyla yapabilirsin ancak şöyle bir sorun olacak uydu alıcı televizyondan uzakta kalacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kermit

Uydu alıcısını kablonun bittiği yere koyup, kablosuz görüntü aktarıcı vasıtasıyla yapabilirsin ancak şöyle bir sorun olacak uydu alıcı televizyondan uzakta kalacak :)

benim aradığımda bu tarzda bir çözüm, kablosuz görüntü aktarıcılardan örnek verebileceğin bir tane varmı? çok işime yarar.
  • DARK marka olanlar fazlasıyla işinizi görecektir google da hd kablosuz görüntü aktarıcı olarak arattırırsan bir sürü farklı markada bulabilirsin. Burda dikkat edilmesi gereken konu aktarıcı ve televizyon arasında birden fazla duvar olmamasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kermit

DARK marka olanlar fazlasıyla işinizi görecektir google da hd kablosuz görüntü aktarıcı olarak arattırırsan bir sürü farklı markada bulabilirsin. Burda dikkat edilmesi gereken konu aktarıcı ve televizyon arasında birden fazla duvar olmamasıdır.

duvar konusunda sıkıntımız yok, aynı salon içerisinde farklı yerlerde olacaklar. Fakat ben mi çok cahilim anlamadım ama bu ürünlerde çatıdan gelen uydu kablosunu nereye bağlıyacağımızı göremedim. Bu ürünlerin amacı sadece televizyon veya bilgisayar görüntüsü aktarmak mı ?
  • Çatıdan gelen uydu kablosunu uydu alıcısına bağlayacaksın, uydu alıcısını görüntü aktaracının verici aparatına bağlayacaksın.
    Daha sonra görüntü aktarıcının ikinci parçası olan alıcı aparatını tvye bağlayacaksın. Kablosuz görüntü aktarıcılar alıcı ve verici olarak iki parçadan oluşuyor. #bursa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.