Bildirim
Düşündüğüm sticker'a fikriniz nedir?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Masaustu arka plani olarak mi? -
1. si -
1.
Jantlar 18 mi? -
1. güzelmiş. Araba yere sürtünerek mi gidiyor ? -
güzelim araca yazık olmuş. sticker yapışınca dahada yazık olacak. eğer o kadar araç yere basık değil ise sakın o kadar indirmeyi düşünmeyin. eğer indirdiyseniz biraz daha kaldırttırın. çok kötü gözüküyor. çamurlukla orantılı değil mesela. reno ların arka lastiği içeri girerdi. buda ona benzemiş. yolda görsem kafamı çevirip bakmam. bunlar benim fikirlerim. -
araç berbat görünüyor. -
1. si güzel. Aracınız çok güzel, jantlar yakıyor. O halde kasisleri nasıl geçiyorsunuz? -
bilmeyenler için söyleyeyim araç photoshopta düşürülmüş yani o kadar basık değil.. ilk sticker fena deil ama daha güzel şeyler yapılabilir. -
bu iki karşılaştırmada birinci sticker diyorum.
bana sorarsan birkaç sticker daha düşün,bize sun... -
Oh farlara sislere xenon+ arka sisler açık
Sağlam küfür yiyorsunuzdur. -
Arka sisleri açmanın mantığı hiç anlayamadım. Yani ne kadar görülememekten korkan bir toplumuz ya:) sis olur araçların yarısı sis farını yakmaz ama -
quote:
Orijinalden alıntı: Seka_1905
Arka sisleri açmanın mantığı hiç anlayamadım. Yani ne kadar görülememekten korkan bir toplumuz ya:) sis olur araçların yarısı sis farını yakmaz ama
arka sisler sis yokken "ben apaçiyim" demek için açılır, bilmiyor muydunuz yoksa -
arabada güzel jantlarda güzel 1 seçenekte güzel -
bu canlı çekmiştim fotoşop değil bu tarz bişeyde olabilir bu modelden de bişeyler esinlenebilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
güzelim araca yazık olmuş. sticker yapışınca dahada yazık olacak. eğer o kadar araç yere basık değil ise sakın o kadar indirmeyi düşünmeyin. eğer indirdiyseniz biraz daha kaldırttırın. çok kötü gözüküyor. çamurlukla orantılı değil mesela. reno ların arka lastiği içeri girerdi. buda ona benzemiş. yolda görsem kafamı çevirip bakmam. bunlar benim fikirlerim.
+ -
quote:
Orijinalden alıntı: delgadobm
bu canlı çekmiştim fotoşop değilbu tarz bişeyde olabilir bu modelden de bişeyler esinlenebilirsin
Böyle saçma bir ECG görmedim. Kim yapmışsa insan biraz özenir yaw :)
Doğrusu böyle.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Details
araç berbat görünüyor.
aynı fikirdeyim -
bu iyi gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pres sure -- 20 Ekim 2011; 16:22:42 > -
yazık
Benzer içerikler
- servo fren kısıtlı ne demek
- euro dizel kaç derecede donar
- motor conta yakması masraf
- direksiyon arıza lambası
- yaz lastiği karda kayar mı
- dacia fiyat listesi
- hyundai fiyat listesi 2025
- ıd buzz fiyat
- megan 4 sıfır
- 8 yerli otomobil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X