Şimdi Ara

Düşündüğüm sticker'a fikriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merabalar. Kendi aracıma bi sticker düşünüyorum fikirlerinizi ögrenmek istedim

Photoshopta basit bi taslak hazırladım. Bu şekilde bi sticker düşünüyorum fikirler ne yönde merak ettim !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasevyaterket38 -- 20 Ekim 2011; 5:48:46 >

• Masaustu arka plani olarak mi?
  • 1. si
  • 1.

Jantlar 18 mi?
  • 1. güzelmiş. Araba yere sürtünerek mi gidiyor ?
  • güzelim araca yazık olmuş. sticker yapışınca dahada yazık olacak. eğer o kadar araç yere basık değil ise sakın o kadar indirmeyi düşünmeyin. eğer indirdiyseniz biraz daha kaldırttırın. çok kötü gözüküyor. çamurlukla orantılı değil mesela. reno ların arka lastiği içeri girerdi. buda ona benzemiş. yolda görsem kafamı çevirip bakmam. bunlar benim fikirlerim.
  • araç berbat görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. si güzel. Aracınız çok güzel, jantlar yakıyor. O halde kasisleri nasıl geçiyorsunuz?
  • bilmeyenler için söyleyeyim araç photoshopta düşürülmüş yani o kadar basık değil.. ilk sticker fena deil ama daha güzel şeyler yapılabilir.
  • bu iki karşılaştırmada birinci sticker diyorum.

bana sorarsan birkaç sticker daha düşün,bize sun...
  • Oh farlara sislere xenon+ arka sisler açık
    Sağlam küfür yiyorsunuzdur.
  • Arka sisleri açmanın mantığı hiç anlayamadım. Yani ne kadar görülememekten korkan bir toplumuz ya:) sis olur araçların yarısı sis farını yakmaz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Arka sisleri açmanın mantığı hiç anlayamadım. Yani ne kadar görülememekten korkan bir toplumuz ya:) sis olur araçların yarısı sis farını yakmaz ama

arka sisler sis yokken "ben apaçiyim" demek için açılır, bilmiyor muydunuz yoksa
  • arabada güzel jantlarda güzel 1 seçenekte güzel
  • bu canlı çekmiştim fotoşop değil bu tarz bişeyde olabilir bu modelden de bişeyler esinlenebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

güzelim araca yazık olmuş. sticker yapışınca dahada yazık olacak. eğer o kadar araç yere basık değil ise sakın o kadar indirmeyi düşünmeyin. eğer indirdiyseniz biraz daha kaldırttırın. çok kötü gözüküyor. çamurlukla orantılı değil mesela. reno ların arka lastiği içeri girerdi. buda ona benzemiş. yolda görsem kafamı çevirip bakmam. bunlar benim fikirlerim.

+
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

bu canlı çekmiştim fotoşop değil bu tarz bişeyde olabilir bu modelden de bişeyler esinlenebilirsin

Böyle saçma bir ECG görmedim. Kim yapmışsa insan biraz özenir yaw :)

Doğrusu böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Details

araç berbat görünüyor.

aynı fikirdeyim
  • bu iyi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pres sure -- 20 Ekim 2011; 16:22:42 >
  • yazık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.