|
Selamlar, Macbook kullanıcısıyım 2 yıldır. Bilgisayarda mesleğimden ötürü düzenli olarak müzik kayıt programları kullanıyorum. Fakat hem macbook'um artık bazı noktalarda güçsüz kalıyor hemde biraz oyun oynamak istiyorum :)) Bu doğrultuda kafamda bir sistem oluşturmaya başladım, fakat içerisinde şuan için ekran kartı yok. Sizlere iki sorum olacak; öncelikle düşündüğüm sistem hakkında düşünceleriniz ve önerileriniz neler ? Başlangıçta - bütçemi daha idareli kullanmak adına - bir ekran kartı almak istemiyorum. Acaba bu anakartta on board bir ekran kartı var mı ? Veya görüntü alabilir miyim ? alamazsam alabilmem adına neler önerirsiniz ? anakart: MSI B450 GAMING PLUS MAX işlemci: AMD Ryzen 7 2700X (ryzen 5 3600'den daha iyi render aldığını okuduğum için bu modeli seçtim) ram: Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz DDR4 CL16 ssd: Samsung 860 EVO 500gb Power: Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply Bu sisteme kasayı da dahil edince ortalama 4700-4900 gibi bir rakam çıkıyor. Her türlü eleştiri ve önerilerinizi dinlemek istiyorum. Teşekkürler.. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı