Şimdi Ara

düşünceyi kağıda aktarmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düşüncelerimi yazarken tam olarak aktaramiyorum kağıda. yazmayı bitirdikten sonra okuyorum, görüyorum ki düşündüklerimden çok farklı şekilde yazıyorum. iki senedir düzenli kitap okuyorum ama ne yazık ki gelişme kaydedemiyorum. genellikle düşük cümleler kuruyorum. neler yapabilirim geliştirmek için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip. Bende de aynı sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz türkçe yazım kurallarını da bilmek lazım. Kafandan düşündüğünü direk kağıda yazarsan cümle uzarda uzar özneyi yüklemi toparlayamazsın saçma sapan cümleler çıkar.Kitap okuyomuşsun zaten kelime dağarcığın geniştir. Dilbilgisinide hatırla ona göre açık net düşüne düşüne yazarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Biraz türkçe yazım kurallarını da bilmek lazım. Kafandan düşündüğünü direk kağıda yazarsan cümle uzarda uzar özneyi yüklemi toparlayamazsın saçma sapan cümleler çıkar.Kitap okuyomuşsun zaten kelime dağarcığın geniştir. Dilbilgisinide hatırla ona göre açık net düşüne düşüne yazarsın

teşekkürler hocam, dilbilgim çok zayıf değil ama neyin ne olduğunu da kolay anlayamıyorum. dilbilgisi de çalışmıştım ama kafamda hiçbir şey canlanmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.