< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yks2023tempo -- 4 Ekim 2023; 17:45:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Düşünceleriniz neler yapılabilir mi?
-
-
ayt nin öneminin farkındayım ama tyt az uğraşla nasıl artacak ki
bi tyt mat var şuan canımı sıkan zaten dediğim gibi sosyal türkçe artar zamanla
tyt fen nisanda bakmaya başlasam min 7 net gelir mi sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yks2023tempo -- 25 Ocak 2023; 18:57:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yapılır
iyi çalışmalar
_____________________________ -
umarımm teşekkür ederiim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
genel deneme çözme.çünkü bir genel deneme analiziyle beraber 3-4 saatlik konu çalışma süreni yok eder.
üstelik senin bayağı konu eksiğin varken genel deneme senin ne hızını ölçer ne de pratikliğini
zaten yarısını boş bırakacaksın
son aya kadar branş denemeleri ile ilerle ve arkadaşın dediği gibi sadece ayt çalış
bu saatten sonra tytye kapsamlı bir süre ayrılmaz.günlük maksimum 1-2 saat tyt mat ve dil bilgisi konu eksiğin varsa onları çalış
son olarak 5-7k senin durumunda birisi için olanaksız bir hedef.bunu en az 20-25 bin bandına kadar indir ki yapabilme şansın yüksek olduğu için motivasyonun da yüksek olur
ben de çok yanlış hatalar yaptım.ikinci kez mezuna kalmış birisi olarak tecrübelerime dayanarak bunları yazıyorum.
herhangi üstün bir başarım yok.ciddiye alıp almaman sana kalmış
_____________________________ -
aynen matematik branş denemesini iki güne bölüyorum 20şer 20şer haftada 3 deneme ediyor
eğer matematikte 12-15 net kadar arttırıp fenden de 5-7 net civarına ulaşabilirsem 80 neti buluyor
ayt için geç kalmadığımı düşünüyorum 0 değilim sos1 konuları bitirince 30+ nete ulaşır gerisi tamamen ayt matematik
programa uyarsam nisan ortası bitiyor bütün konular deneme attıkça da pekişir
tabii ki düşüncenize saygım var ama ben öyle düşünmüyorum 25k yapabilecek seviyeye geliyorsan 7-10k da yaparsın +5-7 net ayt lazım lazım sadece
son 6 ay kala benden düşük netlerle başlayıp 3k yapan birini biliyorum imkansız görmeyin hiçbir şeyi bence
5-7k bence yapılabilir. şu durumda full ayt kasman lazım
geçen sene 60 tyt-53 ayt 35k yaptırdı
tyt mat 10 ayt mat 14 geldi ki bu iki neti yapmak çok zor değil. mart ayında bile çalışmaya başlasa bu netleri rahat yapar. sen şimdiden tyt 15 ayt 8 ise hazirana kadar bence yükseltebilirsin. sos 1 tarafını 37nin altına düşürmemen lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tekrar deneyiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
tyt matematiği 20-25 arasına getirip açığı tyt fenle kapatmayı düşünüyorum nisanda belli başlı konularına baksam 5-7 net gelir sanırım deneyelim bakalım :)
bıraktım kanka senin için çalışmıyorum bak dnidbdjd süpersiniz ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt