Şimdi Ara

Düşüncelerime Hakim Olamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
4.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen zihnimi dizginleyemiyorum.Çok iğrenç düsünceler geçiyor aklımdan, çoğu kez istemsiz olarak.Kendimi kötü hissedip halsiz kalıyorum.
    Çözümü varmıdır beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Örnek versene ne düşündüğüne dair.

• Düşüncelerinin farkında oldukça azalacaklardır.Ayrıca "var olmanın gücü"kitabını da tavsiye edebilirim sana bu konuyla ilgili.

• Bende boyleyim.Sanki beynimi baskasi yonetiyor.

• Obsesif kompulsif olabilirsin araştır belirtilerini
  • aha bende oyleyim her konuda garip garip dusunceler aklima geliyo istemsiz bi sekilde
    dini konulardada bazen cok dusununce ulan gunaha gircez deyip baska seylerle ugrasiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Bende boyleyim.Sanki beynimi baskasi yonetiyor.

Ufaklık yönetiyor zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komik olamıyorum
    9 yıl önce açıldı
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okb terk
    çok kötüdür ama ilerlemesine izin verme psikiyatriste görün önlemini al benim gibi
  • hastalık mıymış lan bu lan bu bende kendimi bildim bileli var
  • Şizoid kişilik bozukluğuna atılma evresi. İlerisi bol obsesyonlu, krizli, depresyonlu, agresyonlu, karışık çerez misali bir hastalığa dönüşebilir. Halk arasında kısaca kayışı koparmak denir.

Zaten öldüren ve cinayet işleyenlerin pek çoğu, daha doğrusu suç işleyenlerin bu öldürme dürtüleri ağır basan kısmı, zihinlerinin manipüle edilmişçesine kontrollerini kaybettikleri ve bazılarının cinayet işlerken orgazm oldukları ortaya çıkmıştır. Evet doğru. Yani şimdi sapıkça işlenen bir cinayet, bir ayin, bir suç ya da bir işkence sonucu orgazm olabilen bir insan normal olamaz değil mi?

Çivici katil, işkenceci sapık ya da sübyancı vs. olurum diye korkuyorsan bil ki zihin kontrolünü kaybetmeye başladın. İlaç kullanırsan bunları kontrol altına alabilirsin ama o ilaca psikolojik olarak bağımlı da kalabilirsin. Yani yoksunluk belirtileri sadece bedensel faktörlerle bağlantılı değildir. Plasebo etkisi, psikoterapi ilaçlarında da beklenen bir durum. Olur mu olur.

Kendine karşı savaş açma. Zihnin sana her emrettiğinde onun dediklerini yapmak zorunda değilsin bunun farkına var. Yani çok azmışken bile gidip mastürbasyon yapmayabilirsin ya da ilişkiye girmeyebilirsin(aseksüellik,dindarlık,ahlaki duygular) Çok karnın acıktığında bile yemek yemeyebilirsin(ölüm orucu) dünyaya gelme amacına tamamen ters düşen yaşama isteğine aykırı davranıp kendini bile yokedebilirsin (intihar)

Zihnin seni kontrol ettiği kadar, bedenin de zihnini yönlendirir. Kendinin nasıl bir insan olduğunun farkına var. Eğer yapmaktan korktuğun bir şey varsa bununla yaşamaya alış. Mesela günaha girmekten mi korkuyorsun? Üzerine git. Paranın lüksün olduğu yerlere git. Kolayca hırsızlık yapabileceğin yerlere. Kendine hakim olmayı öğren.

Kendine bir kere güvenmeye başladığında herşeyi yapabilirmişsin gibi gelir. Ben çocukken keyfi hırsızlık yapardım, sonra çok utandım bu yaptığımdan ve bir daha da yapmadım. Zor oldu tabii, çünkü çocukken ahlaki davranış nedir, ne yanlış ne doğru ayırt edemiyorsun fazla. Sana zevk veren neyse onu yapıyorsun. Kopya çekmek, kızlara sarkmak, eteklerini kaldırmak, kavga etmek, insanları aşağılamak, alay etmek vs.

Kitap okumak yararlı olacaktır. İnsan satırlarda kendini buldukça, realiteyi fazla umursamaması gerektiğini anlıyor.

• ULAN KORKUTMAYIN BENİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

ULAN KORKUTMAYIN BENİ

Bizde yalan yok ağbey. Yalanım varsa iki pilim mouse'umun içine aksın, bilgisayarımla google'dan donanımhaber başlıklarını aramak nasip olmasın, bilgisayarıma DDos atsınlar, mahkeme kararıyla evime polisler gelsin, suçsuz yere 7 ay cezaevinde yatıp yorgan ipiyle kendimi asıp intihar edeyim.

Çay istiyen mi?
  • düşüncelerine HAKİM olamıyorsan SAVCI ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

düşüncelerine HAKİM olamıyorsan SAVCI ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

düşüncelerine HAKİM olamıyorsan SAVCI ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Greo Heiman

Bazen zihnimi dizginleyemiyorum.Çok iğrenç düsünceler geçiyor aklımdan, çoğu kez istemsiz olarak.Kendimi kötü hissedip halsiz kalıyorum.
    Çözümü varmıdır beyler?

Ne dusundugunun onemi yok. Kendini durdurmadigindan , bunlarin hicbiri senin aklindakiler olmadigindan dini yonden de sorunu yok. Aynisi bana da oluyordu. Oyalanacak birseyler bulmaya bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avukati dene.

• düşüncede bırakma aksiyona dök
    aslında bu mesajı ben yazmadım beynin sana oyun oynuyor hahahahaha

• hangi düşüncelerine hakim olamıyorsun söyle de bizde olmayalım
  • up. okb belirtilerine baktım benim durumumla alakası yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.