arkadaşlar sistemim bu şekilde. dota 2 oynayabilmek için ekran kartı almayı düşünüyorum. muhtemelen 2 yıl sonra da pc'yi yenileyeceğim için 512mb 128bit ikinci el ve 50tl alti bir kart düşünüyorum. bu sisteme uyan bi ekran kartı tavsiye ederseniz çok memnun olurum.
bu bolumde sifir kart tavsiyesi yapilir ikinci eli araman lazim forumun ikinci el bolumune bir bak.8600gt bulursan isini gorur o fiyat araliginda.
quote:Orijinalden alıntı: .45 ACP bu bolumde sifir kart tavsiyesi yapilir ikinci eli araman lazim forumun ikinci el bolumune bir bak.8600gt bulursan isini gorur o fiyat araliginda. hocam sadece fikir edinmek için soruyorum ne tür bir şey alabileceğime karar verirsem ona göre 2. el piyasaını araştıracağım sağ ol.
quote:Orijinalden alıntı: f1enginesound evet arkadaşlar başka tavsiyelere açığım. .45 ACP soylemis 2 ci el gt 8600 diye. fakat powersuplayınız cok onemlıdır. teneke ıse powerınız hıc bır kartı önermiyorum. ati tarafından ise 512 mb x 1650 filan yada 512 mb yada 1 gb pcı-e hd 3850 alınabılır. ayrıca bır ust seri su kartlardan biride olbılır http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=309&pid=0&psn=&lid=1&leg=0 2 ci el fiyatları hakkında hiç bir bilgim yokrur. forumun 2 ci el ekran kartı bölümünde araştırma yapınız.
teşekkür ederim, power supply hakkında bilgim yok sanırım kasayı açıp bakacağım ne kadardan aşağısına tavsiye vermezsiniz?