Bildirim
Düşük boyutlu linux arıyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Düsük boyut derken ne kadar düsük ?
Ben Puppy Linuxu önerebilirim size. Yaklasik 170 MB._____________________________ -
Slax gibi hem görsel olarak iyi hem de Türkçe.Kullanımı kolay ve anlaşılır.Harddiske yüklenebilen. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ersand90
Slax gibi hem görsel olarak iyi hem de Türkçe.Kullanımı kolay ve anlaşılır.Harddiske yüklenebilen.
bende slax kullanıyorum . hem zip li hemde iso dosyalısını indırdim ama ikiside live olarak çalışıyor yani yüklenmiyor.
slaxı nasıl harddiske kurabiliyorsun ek program yada başka bir sürümümü var. yani slax ı live kullanım dışında ubuntu pardus gibi hddye kurulabiliyor mu?_____________________________ * özgürlük için özgür yazılım | free software for freedom * -
Slax gibi ama hddye yüklenebilen var mı? diye sormak istedim yukarıda. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X