Polislerin zencilerin üzerindeki bütün takıları ve kemerlerini aldıkları için pantolonları bellerinden düşüyordu zamanla polisleri protesto için düşük bel giyinmişler.
sen de bunu yedin
düşük bel pantolonlardan nefret ederim
"Al bunu seneye de giyersin"den dolayı
Giyilen pantalonun beli ne kadar düşükse o kadar çağdaş ve medeni olunur.
Polislerin zencilerin üzerindeki bütün takıları ve kemerlerini aldıkları için pantolonları bellerinden düşüyordu zamanla polisleri protesto için düşük bel giyinmişler.
inanak mı ?
Kanka sen dışarı çıkıp baksana biz orada mıyız?
Olay hapishanede çıktıysa nasıl "dışarda" popüler olmuş olabilir? Bildiğin zenciler çıkardı işte bu saçmalığı. Elvis'in kot pantolonu meşhur etmesi gibi.
Valla arkadaşlar,nasıl çıktığı konusunda hiçbir bilgim yok açıkçası.Şu şekilde çıktı diye savunduğum bi nokta da yok.Sadece bu konudaki fikirlerimizi tartışalım diye ortaya espriyle karışık bi foto attım
Bi yerde duymustum eskiden hiphopcular kıyafetlerini kardeşlerine veya babadan oğula bırakıyorlarmıs. o kadar fakirlermiş yani. bundan dolayı bütn mesele
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan
Aslina bakarsan mahkumlarin kemer sahibi olmalarina izin verilmedigi icin boyle bir sey olusmus. Kendilerini bogarlar falan diye yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Faunus
quote:
Aslina bakarsan mahkumlarin kemer sahibi olmalarina izin verilmedigi icin boyle bir sey olusmus. Kendilerini bogarlar falan diye yani.
Adam kendini niye boğsun
quote:
Orijinalden alıntı: Albert De Salvo
quote:
Orijinalden alıntı: Faunus
quote:
Adam kendini niye boğsun
Nedense hapse giren insanlarda intihar etme egilimi artiyor, bilemiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme