Şimdi Ara

Duster ile binek araçların karıştığı kazalar! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
2
Favori
11.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf fiyatından dolayı 3 sene öncesinde almak istedik ve tabiri caizse direkten döndük.

3 Senedir kendime Allaha şükrediyorum Duster almadığıma.

Aracı öven arkadaş reklamlarda adı geçen dssbst klubune uye sanırım.

'Dacia Severler, Sevdiğini Bilmeyenler ve Sevecekler Topluluğu’

• Başlık değişince yeni konu sandım.
    Duster tank kadar sağlamdır, tomayla çarpıssa bile sağlam kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, iş gerçek kaza resimlerine gelince ve DUSTERdan daha sağlam sanılan araçların BÜKÜLDÜĞÜ görülünce KIVIRMALAR başladı.

Gerçek hayatta, kazalarda " Ncape göre Dusterın parçlanması, benim X aracımın sağlam kalması gerekiyordu" diyemiyosunuz maalesef.

Diğer araçlar her ne kadar sağlamsa ve değilse Duster da o kadar.

Lafla sözle hissetmekle olmuyo bu işler, önünüzde google var aratın bulun, binek bir araçla Duster'un çaepıştığı resimleri buraya ekleyin.
    Ona göre konuşalım.

• Uzak durulması gereken bir araç hemde açık ara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladık Duster Son araba bükücü,
  • 1- Dacia sahibi olup sağlam diyen , mal sahibi olduğu için aracını göklere çıkarmaya çalışıyor , yanılıyor.

2- Dacia sahibi olmayan daha iyilerine sahip olan aşağılayıp egosunu tatmin etmek için dacia yı kötülüyor

3- Eski model araç sahipleri yada hiç araç sahibi olmayan arkadaşlarda nasıl olsa dacia alamıyoruzda bai kötüleyelim rahatlayalım diyorlar.

Benim izlenimim bu yönde .

Yeni kasa sandero stepway sahipi olarak ise benim görüşüm; evet aracın dış kaportası ince yalnız piyasada bulunan çoğu araçtanda kötü değil ..Aşağılanma nedeni adının dacia olması .yoksa bu araçlar sadece reno motorlu değil en ufak vidasına kadar renault . Bugünkü cliolar neyse dacialarda odur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: exulsa

Anladık Duster Son araba bükücü,

Bakanlarda duster kullanmalı zırh bile gerekmez çelik gibi .

• Bu tartışmalar üzerine uzun adam s serisini bırakıp malum siteden Duster bakmaya başlamış.

Sende uzun adam gibi yanlız kaldım dostum sanırım.
  • Arkadaşlar, ben binek araçlarla meydana gelmiş Duster kazalarını gösteriyorum size, sağlamlık yorumunu siz yapın.

Duster ile binek araçların karıştığı kazalar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 9 Haziran 2015; 19:56:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Evet, iş gerçek kaza resimlerine gelince ve DUSTERdan daha sağlam sanılan araçların BÜKÜLDÜĞÜ görülünce KIVIRMALAR başladı.

Gerçek hayatta, kazalarda " Ncape göre Dusterın parçlanması, benim X aracımın sağlam kalması gerekiyordu" diyemiyosunuz maalesef.

Diğer araçlar her ne kadar sağlamsa ve değilse Duster da o kadar.

Lafla sözle hissetmekle olmuyo bu işler, önünüzde google var aratın bulun, binek bir araçla Duster'un çaepıştığı resimleri buraya ekleyin.
    Ona göre konuşalım.

Ya senin baska isin mi yok arkadasim? Git baskalarinin zamanini harca.Tutturmussun bi Dacia diye.Resimlerini gorunce cevirmisizde falan,ne arabaya biniyosan bin cokta umrumda.Senin icin harcadigim sarja degmezsin.Su forum yoneticiler tarafindan takip edilsede senin gibiler silinse surdan.Cihanair'dan farkin yok.

Tamam anladik Dacia en iyisi,cok saglam,Mercedes'ten,Bmw'den daha guvenli.Yasin kac anlamadim ki senin? Bi kaza yapta un ufak ol goriyim ben seni.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Anlamadi gitti be usta sabahtan beri.Bosver sarjini harcadigina degmez.Duster'da Duster.Resim koyup duruyo.Cocuk gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Arkadas konuyu buker atar a getirmis. Bence saglam trolluyor.

Tamam kardes dacia butun araclari büker atar. Benim babam da senin babani dover tamam mi

Duster muhtemelen babasinin arabasi,bombos konusuyo.Yoneticiler takipe etmiyo maalesef boyle konulari.

• Yonetimi goreve davet ediyoruz.

Cocuk mudur nedir dacia milliyetcisi cikti. Yukaridaki arkadasin dedigi buyuk ihtimal babasi dacia sahibi onu bunu büker muhabbeti yapiyor eleman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

Milletin kullandığı araca bok atmayı çok sever bizim insanımız. Mercedes e biniyor sanki, 30 40 bin liralık arabaya biniyor dümbük. Konu sahibi arkadaşta Dacia yı karıştırmadan videoları koysaymış daha iyi olurmuş.

Nickiniz güzelmiş.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Bu konuya girmezsin, cevap yazmazsın olur biter.
    Bu konunun amacı belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Arkadas konuyu buker atar a getirmis. Bence saglam trolluyor.

Tamam kardes dacia butun araclari büker atar. Benim babam da senin babani dover tamam mi

Duster muhtemelen babasinin arabasi,bombos konusuyo.Yoneticiler takipe etmiyo maalesef boyle konulari.

Yaşın kaç bilmem ama, babamızın aracına binecek yaşı çoktan geçtik.
    Biz de çoluk çocuk sahibiyiz.
    Size resimlerle sağlamlığı gösteriyoeuz hâlâ inadınız inat.

Bu durumda ben mi anormalim sen mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

Milletin kullandığı araca bok atmayı çok sever bizim insanımız. Mercedes e biniyor sanki, 30 40 bin liralık arabaya biniyor dümbük. Konu sahibi arkadaşta Dacia yı karıştırmadan videoları koysaymış daha iyi olurmuş.

Nickiniz güzelmiş.

Ustune alinip mesajima cevap vermende iyi bende bunu bekliyordum.

• Jr09 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar soylesek bos,cihanair bitti bu arkadaslar basladi.Cihanair en azindan Vag grubunu savunuyo,elle tutulur bi tarafi var arabalarin.Ama Duster nedir abi? Bende zamanimin cogunu sirket araci Linea'yla geciriyorum,kendi arabam ayri bi marka.Ama burda gelip bas bas bagirmiyorum.

• quote:

Hocam ne kadar soylesek bos,cihanair bitti bu arkadaslar basladi.Cihanair en azindan Vag grubunu savunuyo,elle tutulur bi tarafi var arabalarin.Ama Duster nedir abi? Bende zamanimin cogunu sirket araci Linea'yla geciriyorum,kendi arabam ayri bi marka.Ama burda gelip bas bas bagirmiyorum.

Birak hocam en iyisi konudam cikmak ,bunlar kalmaz zaten yakında. Kimse iplemez zamanla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

quote:

Birak hocam en iyisi konudam cikmak ,bunlar kalmaz zaten yakında. Kimse iplemez zamanla.

Evet en iyisi bu, hadi güle güle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.