Düşmeyle iligli bi konu daha vardı. Gördüm benim de aklıma bu konu geldi... Ben kendimi bildim bileli düşen insanlara gülmüşümdür. Fakat bazen toplum içerisinde ayıplanıyor. Neyse düşündüm ki, aslında bu işin gülüncek hiç bi tarafı yok. Neden güldüğümü kendime sordum cevap bulamadım. Siz düşenlere güler misiniz. Ya da neden güldüğümüzün bi cevabı var mı sizce.
çünkü düşenin dostu olmaz
Hatta bi keresinde belediye otobüsünde bi yere gidiyorum. Ayakta insanlarda var. Otobüs ani fren yapınca, adamın biri yere düştü. Herkes toplandı başına panik halinde filan. Tutamıyorum kendimi, gülmemek için zor tutuyorum. Neyse dayanamadım bastım kahkahayı. Yanımda bi tanıdığım varsa daha da çok gülesim geliyo. Otobüsten inmek zorunda kaldım. Yürüyerek gittim gitceğim yere.
quote:
Orijinalden alıntı: boyoz31
çünkü düşenin dostu olmaz
Öyle valla bu devirde. Düşene gülmekle, bi tekmede biz mi vuruyoruz.
içgüdüsel olarak düşene güleriz, onu toplum içinde daha geri plana iterken, kendimize aslında avantaj sağlamış oluruz. bu yüzden düşene gülmek zaman içinde içgüdüsel olarak gelişmiştir.
Hahahahahah otur karşıda bi yere. Al eline bi torba çiğdem bütün gün izle kop.
quote:
Orijinalden alıntı: adam haklı beyler
içgüdüsel olarak düşene güleriz, onu toplum içinde daha geri plana iterken, kendimize aslında avantaj sağlamış oluruz. bu yüzden düşene gülmek zaman içinde içgüdüsel olarak gelişmiştir.
mantıklı evet.
benim en nefret ettiğim şeydir düşen birine gülmek. sanırım bende sorun var. ben biri düştüğünde canın acıdı mı diye sorarken arkadaşlarım gülerdi. bu bana ters abi düşen bir insana neden güler ki insan
bende onun cevabını arıyorum. istemsizce gülüyoruz. gülüncek bi tarafta yok halbuki. ama gülüyoruz yani farkında olmadan. yalnızken az gülüyorumda. yanımda bi arkadaş oldumu, o da gülüyosa. abartıyoruz gülme işini. bana da saçma geliyo aslında
en pis ben düşdüm bidaha kaldıran olmadı
Ben de içgüdüsel olduğunu düşünenlerdenim bu bence suna benziyor: gülen birini gördüğün ama konuyu bilmediğin halde yüzde oluşan tebessüm kendimizi düşenin yerine koyalım o zaman gulmeyiz ne sinir bozucu olur düşünce başkalarının sana gülmesi.
quote:
Orijinalden alıntı: SmyrneGe
asdasdsadass
quote:
Orijinalden alıntı: SmyrneGe
dusenlere yardıma gelenler de hıc ıstıflerını bozmuyo yalnız aynı tempoda yuruyerek gelıyolar
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
en pis ben düşdüm bidaha kaldıran olmadı
kanka öldümü bu cocuk yasıyomu noldu rampa asagı daldı elıyle frende yapamadı dondugu an kafasının ustunde break dance yaptı noldu orda
gülmediğim için nedenini de sorgulamadım.
bi ara daha ilk okuldayken çocuğun biri merdivene takıldı düştü ay gibi haaaaa diye anırdım 2 basamak sonra bende takıldım çocuk güldü ne gülüyon diye bağırdım sustu.Ama neden güldüğümü bende bilmiyorum hele sınıfta biri düştümü 5 ay dalga geçip gülüyoruz.
Düşene gülmenin sebebi bencil olman etrafındakilerin senden ezik olduğunu görmek istemenden kaynaklanır..mesela düşün düşene gülüyorsun ama kendin düşüncede gülermisin, hayır tam tersine sen düşünce etrafındakilerin ölmesini istersin ,yani hep senden daha kötü olmalarını ..seninle arkadaşlık yapanlara yazık çünkü böyle insanlar arkadaşlarından ve etrafındakilerinden üstün olmak ister. Bu davranışların temelindede ezik olmak yatar. Başarısız bir insan olma ihtimaliniz yüksek yada doğuştan eziklikte olabilir, tabi eskiden başınızdan neler geçti bilmek lazım .
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu en pis ben düşdüm bidaha kaldıran olmadı
güzeldi bu
o kadar insan düşmüş, bi beton atıp düzleyememişler mi ? belediyeyi geçtim hemen önünde bir dükkan var sanıyorum. bu kadarda sorumsuz olunmaz ki.