Şimdi Ara

Duruş Bozuklukları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Posterior Pelvic Tilt, Kyphosis ve Forward Head bozuklukları mevcut, aynı zamanda aşırı zayıf bir insanım. nasıl tedavi edebilirim bu bozuklukları?

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

zayıfsan spora başlamaktan başka çaren yok millet öyle çok yer felan der geç onları herkes aynı yiyor nerdeyse, bazıları kilo almaz bazısı herşey yarar..
    o hastalıkları bilmiyom ben neyse burayla alakası ne onuda anlamadım konunun

cahilsin keşke ölsen :D

konuya gelirsek youtube'da bir çok hareket var tedavi etmek için
    hemen hemen herkeste olan şeyler
    zamanla düzelir

Orijinalden alıntı: PJones

hocam zaten adamın dediği cümleden hiçbir şey anlamadım ki, noktalama işaretlerinden haberi yok sanırım. duruş bozukluğu ile ne alakası var demesi de cabası..

Türkcen yok mu ? Telefondan yazdim ufak tefek hata vardir noktalama isareti kullanilmayinca anlamiyormusun?

Konuna tek yazan benim az gayret göster anla o zamam forumda özenerek yazcak degilim.

Burasi vucut gelistirme duruş bozuklugunun yeri degil ve senin hastaliklarin burda kimse bilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli esneme hissi
    6 yıl önce açıldı
    Postür Bozukluğu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.