Şimdi Ara

Durup dururken özgüvenimi kaybettim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, canım çok sıkkın. Ondan ötürü buraya bi tık içimi dökmek istedim. Aslında bunları anlatabilecek birsürü arkadaşım da var ama nedense şimdi burayı tercih ettim, her neyse işte... Şuan 23 yaşındayım son bir iki yıldır nedense kendimi çok fena yavaşlamış ve özgüvensiz hissediyorum. Bundan iki sene öncesine kadar her zaman bir ortamdaki en özgüvenli en göze batan kişi ben olurdum. Rahatça konuşur rahatça arkadaşlıklar kurar, samimi olurdum. Kızlarla aram hep iyiydi, doğru bir şey olduğunu savunmuyorum fakat uzun dönem kısa dönem birçok sevgilim oldu şu zamana kadar. Ta ki şu son 1-2 sene gelene kadar. Bir anda tüm o enerjim gitti, tüm o samimiyetimi kaybettim, özgüvenimi kaybettim, kendimi mutlu hissedemiyorum ve açıkcası biraz depresif yaşadığımı farkediyorum. Bu durumdan artık çok rahatsız olmaya başladım. Yüzlerce arkadaşım olmasına rağmen ben genellikle yalnız kalmayı tercih ediyorum, sağolsunlar her zaman da arayanım soranım olmuştur. Bu özgüvenimdeki düşüşün sebebini birtürlü çözemiyorum. Genellikle böyle şeyler beden dismorfiye bağlanır fakat genel olarak tipimim de ortalama üstü denilebilecek düzeyde olduğunu söylerler. Boyum 183 ve beş senedir (okuldan ötürü aralar vererek) bodybuilding ile uğraşıyorum, anlayacağınız dış görüntüm iyi. Fakat ruhen kendimi çok ezik ve kötü hissetmeye başladım. Beni ciddiye alıp ciddi cevaplar yazarsanız çok sevinirim.

İyi forumlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hayatta neyle uğraşıyorsun okuyor musun şu an ne yapıyorsun?

• Okuyorum hocam elektrik elektronik müh. son sınıfım. Aynı zamanda 3D çizimlerle uğraşıyorum bu sayede steam üzerinden bir miktar para kazanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bengidiyorum

Okuyorum hocam elektrik elektronik müh. son sınıfım. Aynı zamanda 3D çizimlerle uğraşıyorum bu sayede steam üzerinden bir miktar para kazanıyorum.

tamam olum işte daha ne isticen güzel karı bul bas geç. aksiyon arıyorsan kendi işini falan kur yap bir şeyler işte boş felsefe yapma

• Doğru diyosun moruk 2 yıldır skko skko felsefe yapıyorum.. Ben gidiyim güzel bi karı buluyum en iyisi. Beni kendime getirdin eyvallah kankaaa

• quote:

Okuyorum hocam elektrik elektronik müh. son sınıfım. Aynı zamanda 3D çizimlerle uğraşıyorum bu sayede steam üzerinden bir miktar para kazanıyorum.

kaç para alıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam genel olarak değişmekle birlikte, ortalama iki haftada 300 dolar kadar geliyor şuanlık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam genel olarak değişmekle birlikte, ortalama iki haftada 300 dolar kadar geliyor şuanlık

ne kadardır yapıyorsunuz 3d işini

• 3D konusunda yaklaşık üç yıldır hobi olarak uğraşıyordum. Son 7 aydır kazanç sağlıyorum

• quote:

3D konusunda yaklaşık üç yıldır hobi olarak uğraşıyordum. Son 7 aydır kazanç sağlıyorum

hocam ben başlasam 1 yılda para kazanacak aşamaya gelir miyim sence

• Hocam şöyle söyleyim, ben ilk başta sadece eğlendiğim ve zevk aldığım için uğraşıyordum. Baktım birkaç oyun geliştiricilere açık kaynak veriyor, oyun içi 3d objeleri. Onlarla başladım mesela atıyorum bi oyun karakterinin yüzünü bazı uzuvlarıyla felan oynuyordum :)) O şekilde irtibatlaşarak oyun geliştiricisiyle tanıştım felan derken o sektörde minik bir çevrem oluştu. Yaptıklarım beğenilmeye başlayınca bazı oyunlara çeşitli editler yapma fırsatı buldum. Sonrasında sağolsunlar onların da yardımıyla kendime abd de şahıs şirketi kurdum. O şekilde başladı serüven. Anlayacağın biraz meşakkatli ama uğraşınca yapılmayacak bir şey değil bana sorarsan üstüne düşersen 1 yılda değil 6-7 ayda bi şeyler kzanmaya başlarsın

• quote:

Hocam şöyle söyleyim, ben ilk başta sadece eğlendiğim ve zevk aldığım için uğraşıyordum. Baktım birkaç oyun geliştiricilere açık kaynak veriyor, oyun içi 3d objeleri. Onlarla başladım mesela atıyorum bi oyun karakterinin yüzünü bazı uzuvlarıyla felan oynuyordum :)) O şekilde irtibatlaşarak oyun geliştiricisiyle tanıştım felan derken o sektörde minik bir çevrem oluştu. Yaptıklarım beğenilmeye başlayınca bazı oyunlara çeşitli editler yapma fırsatı buldum. Sonrasında sağolsunlar onların da yardımıyla kendime abd de şahıs şirketi kurdum. O şekilde başladı serüven. Anlayacağın biraz meşakkatli ama uğraşınca yapılmayacak bir şey değil bana sorarsan üstüne düşersen 1 yılda değil 6-7 ayda bi şeyler kzanmaya başlarsın

teşekkürler hocam

• Boş adamsın

• Hayatın monotonlaşmış aynı şeyleri yapmaktan sıkılmışsın o yüzden durulmuşsun psikolojik buhran içindesin yaşım 28 bende dediğin özelliklere sahip bir abindim sonra yavaş yavaş durulmaya başladım etrafımda ki insanlar tamamen değişti şuan nasılsın dersen hala kötüyüm sende kötü olacaksın o yüzden boşver hayat çok boktan en azından düşünme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanks55 -- 18 Ağustos 2020; 17:35:57 >
  • siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman anlat da öğrenelim nasıl dolu adam olunacağını

• tanks55 kullanıcısına yanıt
    Doğru sanırım sürekli monotonluktan kaynaklı bi sıkıntı var ve ben de açıkcası bu durumun düzeleceğini düşünmüyorum :) hayat yaşlandıkça daha da monotonlaşacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.