Şimdi Ara

Durup Dururken Neden Takılırsın ki :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktan da anlaşılacağı gibi Bir problemim var . Oncelikle Problemi gördüğüm sistemimi yaziyim :

AMD ATH. 64 939 +3000 1.8 Ghz.
    512 MB DDRAM 400 Mhz.
    80 GB 7200 2MB cache Samsung SATA
    WINFAST 6600 GT SLI (400 Ramdac/500-1000 Mhz Çekirdek Hızı)
    GIGABYTE K8NF4-9 Motherborard ( K8 Trinitron Kutuda bole yazıyor )

Bu pcleri kafemize yeni satın aldırdım :) NFSMW' de Quake 4 de vede F.E.A.R. anlayacağınız üzere yeni nesil grafikli oyunlarda bir kereye mahsus oyun içinde anlamsız bir yerde bir Pause / Play gibi bişi oluyor. Yani Ekran donuyor bole 3-5 Sn. bekliyor sonra tekrar işleme devam ediyor normal bir pc de bu kadar dursa dondu dersiniz ama çok ilginç dediğim gibi sanki pause/play yapıyor ve bu arada HDD Led'i Kavruluyor Sanki Yanıyor bole deliler gibi hiç sönmüyor zaten söndükten sonrada bilgisayar normal bir şekilde çalışmaya devam ediyor ve bu her yeni nesil oyunda bir kes oluyor ondan sonra bir daha olmuyor neden :) COD2' de bile böyle birşey yaşadım...Bununla ilgili görüş ve düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla...

• abi bilgde sorun var ben öle bişe oldumu format çekyom anladın mı

• depreez kur yasak sitelerden trojen yemiş olabilirsin
    bizim burdaki internet cafede dün bilgisayar kilitledik cd key ararken yasak siteden trojen yedik sen sen ol image al, deepfreeze kur
  • meydey45'in dediğini uygula istersen. Yalnız F.E.A.R. için konuşuyorum o oyun tam bir RAM canavarı. Forumdaki bazı arkadaşlarımızda bu oyun için RAM almaya niyetlendiler 512Mb RAM bu oyun için açıkça yetersiz kalıyor. Bu arada hayırlı olsun...
  • Bendede 1024 vardi ramde birinde sorun cikti geri cevirdim 512 ye talim dedik fakat full modda makina kasiyor bende sonra ramdan yemesin diye bir yontem denedim tikir tikir calisiyor . Su an kendi pcme neti baglatayim forumda paylasicam insallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.