Bu pcleri kafemize yeni satın aldırdım :) NFSMW' de Quake 4 de vede F.E.A.R. anlayacağınız üzere yeni nesil grafikli oyunlarda bir kereye mahsus oyun içinde anlamsız bir yerde bir Pause / Play gibi bişi oluyor. Yani Ekran donuyor bole 3-5 Sn. bekliyor sonra tekrar işleme devam ediyor normal bir pc de bu kadar dursa dondu dersiniz ama çok ilginç dediğim gibi sanki pause/play yapıyor ve bu arada HDD Led'i Kavruluyor Sanki Yanıyor bole deliler gibi hiç sönmüyor zaten söndükten sonrada bilgisayar normal bir şekilde çalışmaya devam ediyor ve bu her yeni nesil oyunda bir kes oluyor ondan sonra bir daha olmuyor neden :) COD2' de bile böyle birşey yaşadım...Bununla ilgili görüş ve düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla...
abi bilgde sorun var ben öle bişe oldumu format çekyom anladın mı
depreez kur yasak sitelerden trojen yemiş olabilirsin bizim burdaki internet cafede dün bilgisayar kilitledik cd key ararken yasak siteden trojen yedik sen sen ol image al, deepfreeze kur
meydey45'in dediğini uygula istersen. Yalnız F.E.A.R. için konuşuyorum o oyun tam bir RAM canavarı. Forumdaki bazı arkadaşlarımızda bu oyun için RAM almaya niyetlendiler 512Mb RAM bu oyun için açıkça yetersiz kalıyor. Bu arada hayırlı olsun...
Bendede 1024 vardi ramde birinde sorun cikti geri cevirdim 512 ye talim dedik fakat full modda makina kasiyor bende sonra ramdan yemesin diye bir yontem denedim tikir tikir calisiyor . Su an kendi pcme neti baglatayim forumda paylasicam insallah