Şimdi Ara

Durumumu değerlendirir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kilo vermeye çalışıyorum,yürüyüş ve (şimdilik) evde duran 5kg dambıl var onunla çalışıyorum. İşin tuhafı kilomu ne olursa olsun koruyabiliyorum ama pek verebildiği söylenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B02C0FA0 -- 30 Nisan 2021; 8:49:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Hocam ne düşünüyorsunuz? Zamanı arttırmalı mıyım?

• hocam zayıflamanın en önemli kısmı diyettir

diyetini bir gözden geçir.

• Hocam bunu akşam tekrar yapmayı düşünüyorum,günlük 1000 kalori vermeye çalışacağım. Diyeti pek yapabilen birisi değilim sabah genel olan şeyleri veya kahve içip derslerin başlamasını beklerim, öğlen et vs de olabiliyor başka bir şeyde, sabah 7'de kalkan birisiyim,sabah 7:30 ile 8:30 arası, öğlen dersler bitince ve akşam yapsam yürümeyi daha iyi olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0

Hocam bunu akşam tekrar yapmayı düşünüyorum,günlük 1000 kalori vermeye çalışacağım. Diyeti pek yapabilen birisi değilim sabah genel olan şeyleri veya kahve içip derslerin başlamasını beklerim, öğlen et vs de olabiliyor başka bir şeyde, sabah 7'de kalkan birisiyim,sabah 7:30 ile 8:30 arası, öğlen dersler bitince ve akşam yapsam yürümeyi daha iyi olur mu?

diyeti pek yapabilen birisi değilim demekle olmaz

diyet işin en önemli kısmı..

• diyetisyene gitmeden kolay kolay zayıflayamazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorularıma Bakabilir Misiniz ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Birçok kere gittim,hiçbir işe yaramadı. Önceden kendi oluşturduğum diyete geri dönmeye çalışıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.