Şimdi Ara

Durumum nasil degerlendirin lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12. Siniftayim ve onceki senelerde sadece sinav haftalari calistim ve obp 85 civarinda. (Devlet okulu) Bu sene ise okullarin acilmasiyla iyi ders calismaya basladim. Tyt 90+ ayt en fazla 50 oluyor o da matematigimin iyiliginden kaynakli. Fende cok sikinti yasiyorum bu son ay icerisinde kalan konu eksikliklerimi tamamlayacagim. Toder siralamalarim 1. De 50k 2. De 30k 3. De 20k . Sizce durumum iyi mi ? Toder siralamalarina pek guvenemiyorum acikcasi beni tatmin etmiyor. Matematikte konu eksigim yok. Sadece fende var ve bu son ayda hem konulari ogrenmek hem de soru gormek icin haril haril ayt fen denemesi cozecegim. Suan ty mat , ayt mat karekok 20li denemelerini bitirdim cikmis sorulara donuyorum . Varsa bir yanlisim veya soyle yapsan daha iyi olur dediginiz birsey sevinirim :) iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonarJuu -- 1 Haziran 2018; 1:47:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fizik için 12 meb kitabını tarayabilirsin. ben çalışmaktan sıkıldığımda bi 40-50 sf okuyup geçiyorum.

biyolojide çok detay var. haftada iki konulara göz gezdir. kimyada zafer denemeleri iyiydi. hızlı hızlı 20 denemeyi 3 günde bitirdim. nihat bilgin de fizikte iyidir. biyoloji için endemik, yayın denizi, apotemi ve tabii ki çıkmış soruları önerebilirim.

• benim de netlerim tyt 90-95

ayt 56 en fazla. ama dikkat hatam da vardı onu bi 60a çekebilirim bu iki haftada. sürekli konu tekrar ediyorum ve deneme çözüyorum. sorularım epeydir birikti ama haftaya falan topluca sorduğumda yeni öğrendiğim şeyleri evde birer birer not edebilirim. ya da soruyu keserim. birkaç kez bakınca öğreniyorum zaten. umarım gerçek sınav da en iyi denemem olur ve 62’nin üstüne çıkarırım. tyt’de stabil değil çünkü, güvenmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.