Şimdi Ara

DURUM DEĞERLENDİRME VE KAYNAK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zaman 6:90-95 arasıydı hatırlamıyorum.

En son dersanede olduğum : 100 net.(türkçe dışında kolaydı)

Coğrafyada iklim sonuna kadar bitti.Ocak 15e kadar kalan konuları bitirip.Fem ygs-lys sb çözmek istiyorum 15 gün içinde ince bir kitap.Tarihte genel tarih-osmanlı tarihi bitti.İnkılap kaldı ama iyiyim onda kendime tek güvendiğim alan tarihte ilkelere biraz sağlam bakmam gerekli ama.

Halil Zenciroğlu 300 sorude türkçeyi çözücem ocak ortası-sonu gibi.Matematik ve sosyalde bildiğiniz bu tarz iyi tekrar yapılcak kitap var mı ince olan ?

Şubat başı femin 5 hamlede ygsyi başlar çözerim diye düşündüm son tekrar.Tavsiyeye ihtiyacım var beyler.Ygs-5 20k olmam lazım en kötü 30k.

• halil zenciroğlu 'nun kitabı bende var güzel ama ben sana dilbilgisi için yeni çıkan şu kitabı öneriyorum, çok detaylı ve en ince ayrıntısına kadar yazılmış bir fasikül:http://www.kitapisler.com/Gur-Yayinlari-Ogreten-Turkce-Fasikulleri-Konu-Anlatimli-Dilbilgisi-Yontem-ve-Cozumleri_21385.html#0

ama temelin varsa halil z'nin kitabından devam edersin bu fasikül sıfırdan almış biraz.

coğrafyada ise fem yerine doğu ateş ygs coğ soru bankasını öneririm sınava daha uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abdullahxyz kullanıcısına yanıt
    Halil zenciroğlunun kitabı sırf dil bilgisi mi bu arada ?
  • intexo kullanıcısına yanıt
    Normal bi türkçe konu anlatımlı kitap gibi, anlam bilgisi paragraf bilgisi de var. İşleyiş tarzı şöyle: önce soru koyuyor, sonra o soruyu iyice açıklayarak çözüyor, bu şekilde ilerliyor yani soru üzerinden gidiyor. Zaten 300 soruda demesinin nedeni bu, 300 soru çözüyor toplamda, bunun 100 tanesi anlam bilgisidir. Ayrıca testler de var ama onlar çözümsüz. Kitabın sonlarına doğru anlatım bozuklukları örnekleri, yazım yanlışları vs var, fem simetri gibi biraz.
  • abdullahxyz kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyebilirim sıfır değilim ama ayrıntı soruları yanlış yapıyorum genelde.O ayrıntı dediğim ya 1 soru en fazla bazen 2 oluyor.Orta-üst arasıyım işte.Beni yukarıya çıkarabilecek gibi mi çözdüğü örnekler konuyu tam anlamıyla özümsetecek şekilde mi yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    öneri ve yorumlama
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.