Şimdi Ara

DurmaPlay +1000 Google+1 sınırını 500 e indirmiştir... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
8
Favori
9.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

quote:

quote:

quote:

quote:

yeter saymıyor ya bildiğin tıkandı saymıyor 229'da durdu dün denedim en son saymıyor ya ne yapacağım? kimse bir şey söylemiyor

Millet bilse kendi problemini halleder zaten.

ya sayıyor 20 saniye geçiyor ortalıkta eser yok

Başka bir tarayıcıdan oturum açmadan kontrol et. İçten bakmakla dıştan bakmak farklı.

denedim yine olmuyor kendi hesabımda sayıyor dışarıdan bakınca kayboluyor

Spam'de o zaman hesabın. Zaten günlerdir herkesin yaşadığı sorun bu. Yukarda yazdıklarıma bak

dünden beri böyle ama ayrıca 20 saniye bekliyordum dün hiçbir şey yapmadım ihlal edecek

• Taktiğimi paylaştım insanlar yararlansın diye. Silmişler. Nasıl bir yöneticilik anlayışınız var sizin. İnsanlar faydalanmasın diye mi sildiniz ?
  • quote:

449

Son 1 tur kaldı. 1 tur bile değil yalnızca 51 tane.

senin anlattıgın gibi yaptım ilk 10 15 tanesinden sonra yaptıklarımın 1-2 tanesi gözükmeye basladı . Ben yine 22 saniyede bir yapmaya devam
  • quote:

Taktiğimi paylaştım insanlar yararlansın diye. Silmişler. Nasıl bir yöneticilik anlayışınız var sizin. İnsanlar faydalanmasın diye mi sildiniz ?

Pmden atar mısın? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

Taktiğimi paylaştım insanlar yararlansın diye. Silmişler. Nasıl bir yöneticilik anlayışınız var sizin. İnsanlar faydalanmasın diye mi sildiniz ?

Pmden atar mısın? :)

Uzun uzun yazmıştım. Hangi işgüzar kaldırdıysa ayıp etti. İnsanların yararlanmasını istemiyor sanırım. Nasıl yöneticilik anlayışı bilemiyorum. Böyle tipler yönetici oluyorsa forumu benim üstüme yapmaları lazım. Keyfim gelince yazarım gün içinde.
  • 83te takılı kaldı spam yada hata vermedi ama verdiğim +1ler dışardan gözükmüyordu. başka ürün kategorisinden yapmaya başladım onlar gözüküyor şu an için
  • Daha önce yazdığım yazıyı çekemeyen yönetici kaldırdı. Herkes faydalansın diye inatla tekrar yazıyorum bu metini. Herkesin işi görülsün.

*Chrome'danwww.durmaplay.com'a girdikten sonra Ürünler'den sırayla +1 vereceğimizi herkes biliyor. Adım adım neler yapacağımızı ve güvenli bir şekilde ilerleyeceğimizi anlatacağım.

*Her ürün sayfası 10'lu gördüğünüz üzre. Ctrl + Left Click ( Mouse ) ile 10'unu da yeni sekmede açıyoruz.
    *Mouse'u +1'in üzerine getirerek +1 butonuna tıkladıkça Ctrl + W yapıyoruz. Bu şekilde kolumuz yorulmadan seri +1 kasıyoruz.
    * 6-7 10'lu turu bitirdikten sonra başka tarayıcıdan açtığımız +1 sayfamızı yeniliyoruz.
    *Plusones şeklinde biten +1'lerimizi gösteren linki başka bir tarayıcıdan açmanızı tavsiye ederim. Ben bu şekilde yapıyorum.
    *6-7 10'lu turdan sonra her 10'lu turda bir diğer tarayıcıdaki sayfamızı yenileyerek kontrol ediyoruz.
    *Son +1 yaptığımız ürün en üstte gözükür , gözüküyorsa devam , gözükmüyorsa ara veriyoruz.
    *Hesap spam'den çıkana kadar bekliyoruz.
    *Hesap 40-50 dk'da spamden çıkıyor genelde , 40-50 dk'da bir 80-95 aralığında +1 kasmış oluyoruz.

Herkese kolay gelsin. Kısa ve kolay bir yöntem , hem de yoruculuğunu azalttım. Güle güle harcayın RP'leri.

• 380'de ünlem geldi.. geçmiyor mu bu?
  • 530 falan yaptim ama 184 goruluyor. Sinirlar varmis dediniz. Ama evde internetim geldi yani issizlige devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spam açılmıyor. Yeni hesap açtım mecbur. 89'a geldik, spam yedik devam etmiyor. Bekleyeceğim artık. 40 45 dk.
  • bu nedir şimdi, kodu gönderdiler kod geçerli değil diyor, aynı durumla karşılaşan varmı?
    edit: launcher'i kapatıp açtım düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pulse_ -- 13 Aralık 2013; 14:02:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Spam açılmıyor. Yeni hesap açtım mecbur. 89'a geldik, spam yedik devam etmiyor. Bekleyeceğim artık. 40 45 dk.

aynen bende de öyle oldu
  • Allahım ya. Tek akıllı sizsiniz dimi ? Adamlar 50 tane art arda tıklıyorlar ve burda ağlıyorlar spam sayıyor diye. Kardeşim aceleniz ne ? Yanda stream izlerken arada yapmaya başladım dün geceden itibaren 179 oldu. bugün bitecek inşallah. 20 saniyede bir tıklayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RakiBalikKavun

Allahım ya. Tek akıllı sizsiniz dimi ? Adamlar 50 tane art arda tıklıyorlar ve burda ağlıyorlar spam sayıyor diye. Kardeşim aceleniz ne ? Yanda stream izlerken arada yapmaya başladım dün geceden itibaren 179 oldu. bugün bitecek inşallah. 20 saniyede bir tıklayın :)

sen 230 civarına gelince görürsün dediğin gibi yapıyoruz spam diyor bizde alternatifleri deniyoruz
  • 20 dk oldu cevap vermediler mailime
  • spam hiç açılmıyor ya benim 2. hesapda spamlandı kafayı yiyeceğim tam biticekken spam alıyorum açılmadı 2 saatte

• quote:

Orijinalden alıntı: RakiBalikKavun

Allahım ya. Tek akıllı sizsiniz dimi ? Adamlar 50 tane art arda tıklıyorlar ve burda ağlıyorlar spam sayıyor diye. Kardeşim aceleniz ne ? Yanda stream izlerken arada yapmaya başladım dün geceden itibaren 179 oldu. bugün bitecek inşallah. 20 saniyede bir tıklayın :)

22 sn de bir , 290 dayım . Bu aksam olmazsa yarın sabah bitecek . 20 sn de bir yapmak garanti .
  • Maillere cevap vermiyorlar. Ayıp ya.
  • Eminim mailler ile boğuşuyorlardır :) konuya yazan herkes 2 mail atsa 1000 den fazla mail yapar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Eminim mailler ile boğuşuyorlardır :) konuya yazan herkes 2 mail atsa 1000 den fazla mail yapar.

Umarım öyledir. Şu mail'e geri dönsünler. Detaylı taktik anlatısı içeren bir konu açacağım 1780 RP'nin şerefine.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.