Şimdi Ara

DurmaPlay +1000 Google+1 sınırını 500 e indirmiştir... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
8
Favori
9.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce explorerdan kontrol ederek 70 tane yaptım. 71. ye geçtiğimde tekrar kontrol ettim ve yapmış olduğum 70 tanesini de geçersiz saymış. halbuki 20 kerede bir kontrol etmiştim ve hepside geçerliydi.
    google sapıttı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

az önce explorerdan kontrol ederek 70 tane yaptım. 71. ye geçtiğimde tekrar kontrol ettim ve yapmış olduğum 70 tanesini de geçersiz saymış. halbuki 20 kerede bir kontrol etmiştim ve hepside geçerliydi.

En altta " Daha Fazla " seçeneği var. Ona tıklamamışsındır.
  • Neden sadece tr sunucusu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 sayınızı nasıl öğreniyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moxy

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Eminim mailler ile boğuşuyorlardır :) konuya yazan herkes 2 mail atsa 1000 den fazla mail yapar.

dün gece 22:00dan beri cevap gelmiyor :)))) ugrasmayın bence arkadaslar.

Bir sürü kişiye bu sabah RP kodu yolladılar. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.
  • rpyi kaptım hiç ban felanda yemedim evet işsizim
  • 1000 olsaydi ugrasmicaktim ama 500e dustu diye devam ediyorum:) dun gece uyku tutmadi suan 400deyim umarim bi aksilik olmaz:) yavas yavas yapin arkadaslar pazara kadar süresi var zaten. Biraz yapin girin oyun oynayin sonra yine devam edin aceleye gerek yok bence:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

az önce explorerdan kontrol ederek 70 tane yaptım. 71. ye geçtiğimde tekrar kontrol ettim ve yapmış olduğum 70 tanesini de geçersiz saymış. halbuki 20 kerede bir kontrol etmiştim ve hepside geçerliydi.

şöyle anlatayım.
    en son XXX adlı oyunda kalmıştım
    spamden çıktımı diye bir oyun + ladım, kontrol ettim xxx'in hemen üstünde yerini aldı.
    Bende başladım 10 ar 20 şer +lamaya
    en son her 10 luk 20lik serinin sonundaki oyunu kontrol ettim en üstte adı geçiyor mu diye.
    70 e kadar geçti ama 71. yi kontrol ederken bir de baktım. en üstteki isim 70'deki oyun değil, 2-3 kere sayfa yenile dedim ne gördüm dersin. en üstteki isim en baştaki oyun olan XXX

yani 70 tane geçerli şey bir anda silindi.

• sadece telefon yada tc kimlik ile onay yapmadığınıza emin misiniz ?
    her ikisi ile de yapılması gerekiyor çünkü.
  • quote:

quote:

quote:

şöyle anlatayım.
    en son XXX adlı oyunda kalmıştım
    spamden çıktımı diye bir oyun + ladım, kontrol ettim xxx'in hemen üstünde yerini aldı.
    Bende başladım 10 ar 20 şer +lamaya
    en son her 10 luk 20lik serinin sonundaki oyunu kontrol ettim en üstte adı geçiyor mu diye.
    70 e kadar geçti ama 71. yi kontrol ederken bir de baktım. en üstteki isim 70'deki oyun değil, 2-3 kere sayfa yenile dedim ne gördüm dersin. en üstteki isim en baştaki oyun olan XXX

yani 70 tane geçerli şey bir anda silindi.

bende de böyle oluyor çözüm yok daha

• günlük limiti doldurmuş olabilirsiniz
    bende bir kez karşılaşmıştım ünlem ile.
    ben + lamaya gece 2 ( yani 02:00 suları) gibi başlamıştım. akşam üstü ünlem ile karşılaştım. bu ünlem gene başladığım saat olan gece 2 sularında kalkmıştı.
  • 200 taneydi 10 tane falan yaptım 3 tanesi oldu sadece 203 kaldım şuan akşama doğru devam ederim olursa olmazsa uğraşmam 500 çok fazla 400 falan olsa iyiymiş .
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    biraz bekleyip 2-3 tane yapabiliyorum sonra yine geliyor. 20sn falan beklemeden hızlı hızlı 90'ar tane yaptım. gözükmediği zaman durdum tekrar açıldığında yine yaptım 380 falan oldu, gece tekrar denerim.

birde verilen telefon no'nun verilen tc'ye ait olup olmadığını kontrol ediliyorlar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 13 Aralık 2013; 15:03:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

biraz bekleyip 2-3 tane yapabiliyorum sonra yine geliyor. 20sn falan beklemeden hızlı hızlı 90'ar tane yaptım. gözükmediği zaman durdum tekrar açıldığında yine yaptım 380 falan oldu, gece tekrar denerim.

birde verilen telefon no'nun verilen tc'ye ait olup olmadığını kontrol ediliyorlar mı

heralde öyledir öyle yazıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Hız ölümdür. . Spamsız bir +1 için her 2 tıklamanın arasında 20 saniye bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler +1 butonu gitti sebebi ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert2Ran

Beyler +1 butonu gitti sebebi ne ?

Bazen sayfaya yeniden girince üyelikten çıkış yapabiliyorsun. Giriş yap.
  • quote:

sadece telefon yada tc kimlik ile onay yapmadığınıza emin misiniz ?
    her ikisi ile de yapılması gerekiyor çünkü.

Tabii ki yaptım..
    Yapmamış olsam önceki etkinlikten nasıl 400 rp alayım ki?
  • Hala mail atmadılar. Atarlar diye bekliyorum bakalım.

Son 1-1.5 saat içinde mailine cevap gelen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 13 Aralık 2013; 15:23:36 >
  • quote:

Hala mail atmadılar. Atarlar diye bekliyorum bakalım.

Son 1-1.5 saat içinde mailine cevap gelen var mı ?

Banada gelmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.