Şimdi Ara

Durgunluk, Gerginlik, Depresiflik Hâli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, başlıkta belirtilen gibi bi hâl var üstümde. bir zaman antidepresan -lustral- kullanmışlığım var. bunları yazıyor oluşumun nedeni bilenin konuşmasını isteyişimdir. bu işin serotonin olsun, dopamin olsun hormonlarla ilişkini çözebilen, anlayabilen; bitkisel ilaclar yahut çaylar kullanan ve fayda alıp bilgilendirebilecek olan biri varsa minnettar olurum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://inci.sozlukspot.com/w/hayat%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1-k%C3%B6kten-de%C4%9Fi%C5%9Fterecek-olan-%C5%9Fey/@351986

Çok mastürbasyon yapmıyorsan bile oku. Yazı sadece mastürbasyondan bahsetmiyor çünkü.
  • okuma bence, ne yapsam aklıma dopamin geliyor, dikkatim dağılmaya başladı dopamini düşünmekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor,spor,spor sonra bi daha spor
  • yazıyı okuyacağım artık bu şeyden sıkılmaya başladım. ilk işim endokrinolojiye gitmek olacak en kısa zamanda.. evde altı haftada yüz şınav programına da başladım; ikinci gün dün idi. dumbell da almak istiyorum bakalım.. teşekkürler beyler..

konu günceldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustem.111 -- 14 Eylül 2014; 23:34:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben açıkçası bu durumdan senelerdir muzdarip durumdayım bunun sebebi ise bendeki durum kendini değersiz hissetme ve insanları çabuk affedilme gibi sebepler. Mesela birisinin yapmış olduğu en küçük yanlışını ve kötülüğünü düşünüyorum bu böyle yapmıştı gibisinden saçma sapan. Gittim doktora Prozac verdi 1.5 ay falan kullandım kendimi boşuna kullanır gibi hissettim biliyorum daha çok kullanmam gerekiyor ama biraz kendimi denemek istedim tam düzeliyorum diyorum şak başa dönüyorum. Kimsenin samimiyetine güvenine inancım kalmadı bu tür sebepler insanı mutsuz ediyor. Hani bazen 3-4 saniyeliğine sebepsiz mutlu olursun dünyalar senin olur ya heh işte o 3-4 saniye mutluluğu geri almak için herşeyi yaparım inan. Bakalım sonumuz nasıl olacak azcık bu tarz konu görünce içimi dökmek istedim, geçmiş olsun umarım kurtuluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Ben açıkçası bu durumdan senelerdir muzdarip durumdayım bunun sebebi ise bendeki durum kendini değersiz hissetme ve insanları çabuk affedilme gibi sebepler. Mesela birisinin yapmış olduğu en küçük yanlışını ve kötülüğünü düşünüyorum bu böyle yapmıştı gibisinden saçma sapan. Gittim doktora Prozac verdi 1.5 ay falan kullandım kendimi boşuna kullanır gibi hissettim biliyorum daha çok kullanmam gerekiyor ama biraz kendimi denemek istedim tam düzeliyorum diyorum şak başa dönüyorum. Kimsenin samimiyetine güvenine inancım kalmadı bu tür sebepler insanı mutsuz ediyor. Hani bazen 3-4 saniyeliğine sebepsiz mutlu olursun dünyalar senin olur ya heh işte o 3-4 saniye mutluluğu geri almak için herşeyi yaparım inan. Bakalım sonumuz nasıl olacak azcık bu tarz konu görünce içimi dökmek istedim, geçmiş olsun umarım kurtuluruz.

senin olayın farklı; bakışaçını, algını değiştirmelisin. bir olay seni üzüyor ama sokakta yanından geçen bir kişiyi üzmüyorsa bazen yaşadıklarına sanki sen yaşamamışsın gibi bakman gerek. kendi kendini uzman gibi inceleyip bak; teknik değerlendirmeler yap. kendini tanımladığın vakit devamı da gelecektir.

ama en önemlisi, bir işe yaradığını hissetmek. b.ktan birşey olsa da, birşey yap. ben model uçak yapmıştım yıllar önce. çok basit birşeydi ama emek verdim; uğraştım ve birşey ürettim, meydana getirdim. uçurdum filan. bu gibi şeylere yoğunlaşırsan farklılaşabilir işler. ayrıca yukarıdaki Danısman Dedektif adlı arkadaşın verdiği linki de oku mutlaka; çok canlı bilgiler var orada. mutlaka oku..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.