Şimdi Ara

Durdurun bu adamı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmir'de aracıyla trafikte makas atan trafik magandası, insanların hayatını hiçe saydığı anları böyle kaydetti. Görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, olaya tepki gösteren vatandaşlar sürücünün yakalanmasını istedi.
    https://www.mynet.com/tv/embed/4756668

    Durdurun bu adamı!

    İzmir'de aracıyla makas atarak trafikte ilerleyen ve bunu, 'usta şoförlük' olarak lanse ederek internette yayınlayan trafik magandasına sosyal medyada büyük tepki yağdı. Trafik kurallarını hiçe sayarak çektiği videoları Youtube kanalında da yayınladığı anlaşılan ve adının Fırat Nalbantoğlu olduğu iddia edilen sürücünün, yabancı plakalı otomobiliyle yaptığı hareketler, başta olayı gündeme getiren Ekşisözlük kullanıcıları olmak üzere pek çok kişiye, "birini öldürmeden yakalayın bu trafik magandasını' dedirtti.


    Kaynak


    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 19 Şubat 2018; 18:13:7 >







  • Drift'in de bir onuru var kardeşim. Adamın tek yaptığı gazı açıp, kontra vermek. Bu ne böyle. Dolmuşcuya güçlü araba verilmiş gibi. Bunlar böyle paylaşıp, çoluk çocuk izledikçe, Daha çok göreceğiz makas atmaya çalışan sübyanların bir yerlere çarptığını.
    Bu tür depo hacminden küçük iq'su olanlar için temennimiz, kimsenin malına, canına, sevdiğine zarar vermeden bu işleri bırakmalarıdır. Bırakmıyorlarsa da, yine kimseye zarar vermeden doğal seçilim'in devreye girmesidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 19 Şubat 2018; 18:24:21 >
  • Adami mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahil cesareti dedikleri bu olsa gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bugun tum gun haber portallarinda 1 2 senelik eski videolarim tekrar tekrar,sanki yeni birseymis gibi paylasilmaktadir..Az once de ana haber kanallarindada paylasilmaya baslandi..Soylenenlere itibar etmeyiniz..
    Bu video ile ilgili 1 sene evvel mahkemeye verildim ve cezalandarildim..Eski videolari her ne hikmetse pisirip pisirip tekrar hortlatmaktadirlar..Zaten yanlis buldugumu ve pisman oldugumuda dile getirmistim birakirken..
    Emniyetten arayan soran, gelen giden olmadi..Gelirlerse elimdeki mahkeme tutanaklari ve videolarin cok eski oldugunun kanitlari ile gerekli bilgiyi mercilere verecegim..
    Heryerde araniyor falan gibi haberler asilsizdir..Telefonum acik, adresim emniyette var,cezalandirildigim ve uzun zamandir birakmis oldugum bu tip olaylarla ilgili, herhangi bir rahatsizligim veya bu tip seylerin devamliligi yoktur..


    Bugun yazmış
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Pişman olmak da bir erdem,

    yargılanıp cezalandırıldıktan sonra hedef gösterilmekte bana göre büyük bir suç

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal linç black mirror bölümü izlenmeli. O senaryo yaşanıyor yaşanacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu insan değil ölümüne gidiyor , yayaların yanından bile tam gaz geçiyor. Ehliyeti almak çözüm değil cezası mühebbet hapistir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Habercilik bu kadar basit işte. Youtube dan çek videoyu altına gaza getirici bir başlık " Trafik katili " Sonra haber yaptık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.