fut da yenilgi serisini durduramıyorum div1 den 3 e kadar düştüm ve hepsini kaybederek hiç galip gelemedim bakın çıkıyorum dışarı bi hava alıyorum tekrar kendimi motive ediyorum ama olmuyor gol atamıyorum bütün bu maçlarda sadece 1 gol attım ve her maç aynı olay müller ile vuruyorum vuruyorum girmiyor kaleciden seken topu bile atamıyorum
her şey div1 den düşmeme maçımda son dakika da kiralık aldığım lewandowski nin bom boş kaleye kafa vurup direkten döndürmesi ve seken topun berrardi ye gelip boş kaleye doğru vurduğum topun çizgide ömer e çarpıp ofsayt olması ile başladı ... devam da ediyor neler neler kaçıyor penaltı atıyorum kaleci kurtarıyor top ama tekrar önüme düşüyor vuruyorum yine kurtarıyor
okudum beyler önerileri yok topu uzaklaştır yok sakin ol odaklan gibi şeyler önerilmiş hepsini yapıyorum kafaya bile takmıyorum her maç öncesi hadi ulan diyorum olmuyor bu konuyuda son maçtaki saçma şeyden dolayı açtım beni div 3 e düşüren maç aynen şöyle oldu
dakika 85 falan vuruyorum vuruyorum girmiyor yine vidal ile karşı karşıya kaldım vurdum kaleci kurtardı seken topada müller vurdu aut a attı adam topu dikti sekti mekti bi şey oldu ceza sahasında bakın x yuvarlak ve ya l2 ye hiç bir şeye basmıyorum boşta ki adam both yani geldi rakibe çarptı durduk yere penaltı oldu yenildim
çift forvet oyna en iyisi bide forvetlere keskin nişancı bas. Müllerin şutları iyi değildir ama iyi pozisyon alır. Müllerle gol atmak için güzel bi plase vurman lazım.
bana hiç de kafaya takmıyormuşsun gibi gelmedi oyuna 1-2 gün ara ver pek keyif almıyorsun bence böyle oynayarak.