Şimdi Ara

Durduk yere fatura tutarım arttı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 Aralıkta taahhüt yenilemiştim. Kampanya katılım ücretleri vb. toplam 108 TL gelecek yazıyordu. Az önce tekrar baktım ve 124 TL yazıyor. Neden böyle oldu bilen var mı? Sinir ettiler akşam akşam

Durduk yere fatura tutarım arttı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4RT4L -- 24 Aralık 2018; 21:56:23 >

Online işlemler yazılımında sıkıntı varmış yazılım ekibi çalışıyormuş. Ciddiye almayın dedi. Benim dediğim fiyat sistemden baktığım fiyat benim dediğim doğru dedi ama yine inanamadım

Sizin dediğiniz 108+16=124 TL doğru çıkıyor, çok para be
  • hocam hangi tarifeye geçtiniz, 71 tl'ye 50 mbps selfy evde tarifesi vardı onu aldım ben, yarın bağlamaya geliyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hyperbola kullanıcısına yanıt
    35 mbps hesaplı devam kampanyası 71 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: phorever

Aradım telekomu bu ay 81 TL ödeyeceksiniz dedi. Anlaştığım fiyat

Online işlemler yazılımında sıkıntı varmış yazılım ekibi çalışıyormuş. Ciddiye almayın dedi. Benim dediğim fiyat sistemden baktığım fiyat benim dediğim doğru dedi ama yine inanamadım

Sizin dediğiniz 108+16=124 TL doğru çıkıyor, çok para be
    Nakil sonrası port olmadığı için hattımı dondurmuştum, port gelene kadar herhangi bir fatura gelmeyeceği söylendi, sonra ay dönünce mobil uygulamadan baktım aylık tutar yansımış görünüyordu, müşteri hizmetlerini aradım ciddiye almayın bizim sistemimizde görünmüyo size fatura port olmadığı sürece yansımayacak dendi, en sonunda port olmadığı için tamamen kapatmak sorunda kaldım, ama 3 aya ait fatura çıktı, faturaları iptal ettirene kadar akla karayı seçtim

• Bana da benzeri durum oldu.54 TL.den taahhüdüm devam ederken 58 TL.den 24 aylık yeni kampanya taahhüdü verdim. Benim gibi yeni kampanya taahhüdü veren arkadaşlar online işlemlerden güncel fatura tutarına bir bakar mısınız ? ben bir hafta önce baktım 285 TL idi şimdi 470 TL olmuş, 2019 ocak ayında 700-800 TL.yi bulur.Bu güncel fatura tutarı niye sürekli artıyor ? ocak ayında ne kadar fatura ödeyeceğim ? bu güncel tutarları mı ödeyeceğim bilgisi olan var mı ? ttneti aradığımda ocak ayındaki fatura çıkmadan birşey söyleyemeyeceklerini söylüyorlar. Bunlar kadar berbat çalışan bir firma yok. Güncel fatura tutarının nasıl hesaplandığını sorunca buna bile cevap veremiyorlar.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.