Şimdi Ara

Durduk yere çalışan mouse bilgisayarı dondurmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunsuz kullandığım laptop ve mouse yi akşam kapatıp dışarı çıktım. akşam gelip açtığımda bilgisayar sorunsuz açılıyor fakat hiçbirşeye tıklayamıyorum. mouse imleci hareket ediyor fakat tıklamaya çalıştığımda hiçbir tepki vermiyor. dosyaların ve alttaki imleçteki simgelerin üstüne gelince hafif bir tepki verilir ya, o tepkiyi de vermiyor sanki hiç mouse üstüne gelmemiş gibi oluyor.

sonuç olarak mouse bilgisayarı bir anda dondurmaya başladı. bilgisayarı kapatamıyorum bile hiçbirşeye tıklayamadığım için ( touchpad de kullanılamaz hale geliyor mouse takılıyken). düğmeye basıp kapatıp mouse çıkarıp tekrar başlatınca hiçbir sorun yok. durduk yere neden böyle birşey oldu ? mouse mi bozuldu yoksa bilgisayara birşey mi oldu böyle tepki veriyor ? virüs tarattım birşey bulamadı ne yapmam lazım yardım edebilirmisiniz.. evde başka mouse de yok deneyemiyorum ama durduk yere neden bozulsun ki masanın üzerindeki sıkıntısız bir cihaz

• Bir arkadaştan ödünç mouse alıp deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

Bir arkadaştan ödünç mouse alıp deneyin.
    denedim sorun mouse imiş. usb den çekip bilgisayarı açınca düzgün çalışıyor. belli ki bilgisayarda çakışma yaratıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.