Şimdi Ara

Duran Toplardaki Rezillik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün baya dikkatimi çekti paylaşmak istedim.2.golü yemeden önce orta sahanın az ilerisinden duran top oldu.Bekir kullandı hatırlarsanız top kısa düştü geri dönemedik gol yedik.Daha sonra Diego orta sahanın az ilerisinden kullandı duran topu yine kısa düştü geri dönemedik Mert zamanında kalesini terk ederek 3.golü engelledi.Şimdi bana göre bu rezilliktir sen anadolu takımı mısın ki daha 2.yarının başında orta sahadan top şişiriyorsun bu kadar mı çaresiz bu takım bu kadar mı beceriksiz...Son dakikalar olur anlarım 2.yarının başında top şişirmek nedir

• Üstad, Ne ikinci yarının başı ayağıma ilk gelen topa bak şişirdik. Yani başka bir yere de yazdım ama Aykut Kocaman futbolu geri dönmüş gibi. Ama bunlar hep o Parreira nın yüzünden alçak hain, bunların futbolcu olduğu dönemde 1-0 2-1 maçları öyle kazanırdık. İçlerine işlemiş, o yüzden İsmail hoca da gol atınca hemen Selçuk Şahin oyuna alıyor.
  • Kesinlikle aynı durum benim de dikkatimi çekti.Ya son dakikalar olsa anlarım Webo falan var kafa vurur dersin,yerden pasla başlayacağına saçma sapan şişiriyor Bekir bey ondan sonra da koş gekas'ın arkasından.Böyle bir saçmalık olamaz ptt1.ligde bile oradan şişirmiyorlar ya.
  • Arkadaslar dun neden Fener savunmasinda acik vardi adamlar atiyo ileri hep defansin arkasindan sarkarak ataklar oluyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle yazdım hatta arkadaşlarla konuşurken de.dakika 48 stoperimiz bekir kendi sahamızdaki topu karşı kaleye şişiriyor ilk adamdan dönüyor gol yiyoruz.100 milyon euroluk takım 1. lig taktiği ile oynuyor.
  • Aykut kocaman dönemi ile bu dönem ki futbol bir değil keske o günki futbolu oynasak da bu rezilligi yaşamasak.
    Ben bu kadar beceriksiz oynadığımızı hatırlamıyorum.
    En azından takım ne yaptığını biliyordu. Bugün pas atma kabiliyetleri bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

Aykut kocaman dönemi ile bu dönem ki futbol bir değil keske o günki futbolu oynasak da bu rezilligi yaşamasak.
    Ben bu kadar beceriksiz oynadığımızı hatırlamıyorum.
    En azından takım ne yaptığını biliyordu. Bugün pas atma kabiliyetleri bile yok.

Aynen katılıyorum Aykut Hoca'nın oynattığı futbolu sevmem ama sonuç olarak ne oynadığını bilen bir takım vardı ortada.Sadece defansiv özellikler daha çok ortaya çıkıyordu.Şuan takım hiçbirşey oynamıyor, sen 4 forvet ile çıkıp top gezdiriyorsun, bir tane bile kanat organizasyonu yok.Orta sahanın tek görevi topu 4 kişinin arasındaki forvete atıp pozisyon üretmesini beklemek.

Şu Fener ilk 4'e katiyen giremez, eldeki kadro hem beceriksiz hem teknik özürlü hem de fizik olarak çok düşük.Daha sezon başındayız hemde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kornerlere de kimse dikkat etmiyor sanırım, Aykut Kocaman'dan beri neredeyse tek ofsayt taktiğimiz ön direk oldu. Ersun Hocayla da ön direkti hedef. Bana bıkkınlık geldi artık bundan, olmuyor işte gol; haybeye atılıyor toplar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross
    ofsayt

Korner*
  • 9 kişi kapanıp, ilerde sadece Gekas ı kaçırma amacı olan bi takıma karşı mağlup oldunuz. Açamadınız kalabalık savunmalarını. Eğer alternatif çözüm üretemezseniz bu sene Anadolu takımları bu şekilde oynayarak puan alır Fener den.
  • İsmail Kartal ile olacak iş değil bu. Bu yükü kaldırabilecek birisi değil. Devre arasına kadar şans tanınmalı ancak şu takımın başına düzgün birisini getirmemiz gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.