< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Duracell mi, Varta mı? Hangi pil daha uzun ömürlü?

-
-
3 harfli marketlerdeki pilleri alsan daha iyi duracellden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
en iyisi varta diye biliyorum
-
5 sene oluyor diş fırçasıiçin westinghouse almıştım 4 adet hala kullanıyorum. Performans olarak farkedilir bir düşüşü yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
varta var şarjli pil. xbox controller için onu kullanıyorum
-
Vartanın kalın alkalin pilini aldım, onun ömrü nasıl?
Alkalin f/p en çok dayanan Bpower marka piller oldu bende. Tavsiye ederim. Duracell'in standart pilleri kadar ömrü var ve daha uygun fiyata.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şunu izlemeden yorum yapmayin instagram
Behçet Yalın Özkara on Instagram: "Gerçekten En İyi Pil Hangisi?Not: #reklam değildir :) deneydir"https://www.instagram.com/reel/C6G5cbbM6Bc/?igsh=MXBhMnF1Znc0Y3Zp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
IKEA'nin sattigi baya iyiydi yanlis hatirlamiyorsam.
-
Varta longlife max power gayet iyi ama bana göre pek piyasada bulunmuyor ama energizer max plus.
ben başta hata yapmıştım kablosu pilli mouse um var gp nin 2800 mah lık pilini almıştım doldurduğum pil çabuk bitiyordu meğerse alkalin pil istiyormuş mouse voltajı daha çok istiyor.
bu razer mouse içinden bir energizer max çıkmıştı harika bir pildi bitmek bilmedi mübarek. sonra da varta longlife max power aldım oda hemen hemen onun kadar gitti.
-
Sarj edilebilir pillerde kalite çok düştü. 2005 - 2010 yıllarında. böyle satın alıp, 4 - 5 yıl kullandığım GP marka nimh piller oluyordu. Simdi maksimum 6 ay sonra şarj etmiyor. Ya da piyasayı full çakma GP doldurmuş olabilirler.
Üstelik 2005 yılında alınmış bir GP şarj cihazı kullanıyorum. Şarj cihazının ismi GP Usmart.
Gp'nin normalde ne kadar kaliteli olduğunu şarj cihazından bile anlayabiliyoruz, 20 yıldır bozulmadı. Ya orijinal GP piyasada yok ya da kaliteyi düsürmüsler bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Ağustos 2025; 6:52:52 > -
BIM'de satılan, PowerB güzel gerçekten. Mouse'larda kullanıyorum ve cihaz normalde de fazla pil harcamıyorsa güzel dayanıyor
-
Bende Varta Longlife aldım. 24 saat aralıksız çalışır, dayanırsa iş görür
Duracell tabi ki. Varta kalitesi kalmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X